Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,045
Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat

mayıstosböce' Alıntı:
Bu tarz işlerde kafa olarak (sağlamlık ve sorumluluk) aynı olduğumuza üzüldüm,işimiz zor.

Bülent Allah korusun yolda giderken trafikte aparatın kopması, bisikletin düşmesi, bir parçanın koparak düşmesi arkadan gelen araçlar için büyük tehlike oluşturur ölümcül kaza olması kuvvetle muhtemel. Yaşanacak hukuki sorumluluklar bir tarafa vicdani sorumluluğun altından nasıl kalkar insan? Her gün işim gereği Karabey - Bursa arası git gel 130 km yol yapıyorum 14 yıldır gördüğüm kazaların pek çoğu sürücü hatası . Önlenebilir kazalar. Malesef trafikte kaybedilen insan sayısı hastalıktan ve terörden fazla. Millet trafik konusunda çok cahil , okumuşuda okumamışıda.
Bundan 3-4 yıl önce akşam saatlerinde Bursa'ya yaklaşırken önümde seyreden kamyondan düşen kalasa çarptım. Neyseki bana bişey olmadı ama aracım büyük hasar gördü. Bir başka olaydada bu olayın 2 ay sonrası öndeki kamyonetten karton ( hani şu buzdolabı konanlar gibi) uçtu ve gene bana çarptı. Normalde karton ağır deyildir amaçarpmanın etkisiyle ağırlığı ne kadar arttıysa aracım çamurluğunu çökertmişti. Özetle çok dikkatli olmak gerek.

Etiketler

nevzat' Alıntı:
Bülent Allah korusun yolda giderken trafikte aparatın kopması, bisikletin düşmesi, bir parçanın koparak düşmesi arkadan gelen araçlar için büyük tehlike oluşturur ölümcül kaza olması kuvvetle muhtemel. Yaşanacak hukuki sorumluluklar bir tarafa vicdani sorumluluğun altından nasıl kalkar insan? Her gün işim gereği Karabey - Bursa arası git gel 130 km yol yapıyorum 14 yıldır gördüğüm kazaların pek çoğu sürücü hatası . Önlenebilir kazalar. Malesef trafikte kaybedilen insan sayısı hastalıktan ve terörden fazla. Millet trafik konusunda çok cahil , okumuşuda okumamışıda.
Bundan 3-4 yıl önce akşam saatlerinde Bursa'ya yaklaşırken önümde seyreden kamyondan düşen kalasa çarptım. Neyseki bana bişey olmadı ama aracım büyük hasar gördü. Bir başka olaydada bu olayın 2 ay sonrası öndeki kamyonetten karton ( hani şu buzdolabı konanlar gibi) uçtu ve gene bana çarptı. Normalde karton ağır deyildir amaçarpmanın etkisiyle ağırlığı ne kadar arttıysa aracım çamurluğunu çökertmişti. Özetle çok dikkatli olmak gerek.
Sevgili Nevzat.tedirginliğinizi anlıyorum,tedbirli olmak şart.Ne varki,birtakım olumsuz düşünceleride şuuraltına göndermekle çağrışım yapıyorsunuz.Sonuçta büyük bir olasılıkla yaşıyorsunuz.Senin bisiklet taşıyıcını çok yakından inceledim.oldukça sağlam.Ayrıca ithal.o insanlar bütün testleri yapıyorlar.Okadar tedirgin olma.Kaldıki ayrıca destek aparatın da var.sevgiler.

Moderatötümüz Levent beyin önerileri doğrultusunda aparatı arkaya ortalayacak şekilde ayarlayıp 3 bisiklet yükledim. Sıkıca bağlayıp teste çıkıyorum. Gideceğim yol rampalı ve bol virajlı. İstikamet memleket Manisa-Demirci.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Nevzat Bey cok guzel oldu bu bisikletlik.Demirci yollarida ciddi virajlidir.Nereden gideceksiniz Tavsanli Simav uzerinden mi?

Ağırlık merkezi ortalı olmamakla birlikte, görünüş güzel. Umarım sorun da yaşamazsınız.
Keyifle kullanmanızı dilerim...

Levent abi; bisikletler sırtta 230 km gittim. Yol çok kötü, kötü ötesi berbattı. Yer yer yağmur çukurlar açmış, rampası, inişi derken 4 saat mücadele sonrası Demirciye ulaştım. Rota bursa-Karacabey-Balıkesir-Bigadiç-Sındırgı-Demirci. Özellikle son 60 km Sındırgı -Demirci arası yol yapım çalışmaları nedeniyle asfalt yoktu. Sonuç olarak taşıyıcıda bisikletler düşmesede bir takım yamulma- eğilmeler oldu bi kaç vidası gevşedi. Özellikle ağırlık merkezi sol tarafa bisikletler ortalya konduğu için sağ kısmın altı desteksiz kaldığı için ağırlığa dayanamayıp eğrildi. Şimdi o kısımlara destekleyici önlemler düşünüyorum

nevzat' Alıntı:
Levent abi; bisikletler sırtta 230 km gittim. Yol çok kötü, kötü ötesi berbattı. Yer yer yağmur çukurlar açmış, rampası, inişi derken 4 saat mücadele sonrası Demirciye ulaştım. Rota bursa-Karacabey-Balıkesir-Bigadiç-Sındırgı-Demirci. Özellikle son 60 km Sındırgı -Demirci arası yol yapım çalışmaları nedeniyle asfalt yoktu. Sonuç olarak taşıyıcıda bisikletler düşmesede bir takım yamulma- eğilmeler oldu bi kaç vidası gevşedi. Özellikle ağırlık merkezi sol tarafa bisikletler ortalya konduğu için sağ kısmın altı desteksiz kaldığı için ağırlığa dayanamayıp eğrildi. Şimdi o kısımlara destekleyici önlemler düşünüyorum

Yalniz tasiyici ilk seferde bu kadar hasar aldiysa bir kac kere daha boyle yollar sonrasinda tehlike yaratmaz mi?

Mutlu,Huzurlu,sorunsuz bir gezi olur inşallah :smiley:

Keyifli yolculuklar dilerim,

bisiklet taşıyıcı iptal sanırım,fotolardan bu anlaşılıyor. Selamlar

Teşekkürler. Bisiklet taşıyıcı malesef riskli olabileceğini düşünerek takmadım ama yanlış yapmışım hollanda tam bir bisiklet cennetiymiş. Halil abi bu gün wasseral( dunrell) deki parkı gezdirdik çocuklara, buralar soğuk ve yağışlı istikamet Köln üzeri Frankfurt. Davetin için genede teşekkürler.

Köln bana 30 km Duinrell cok güzel bir yer bende kalmişdım yolunuzun üzerinde (Kalkar) diye biryer var ismi Wunderland çok güzel çocuklar içinde eylence yerleri falan, köln kilisesinide gezebilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88927.0

ben akşamları 16:00 kadar calışıyorum hafta sonları evdeyim mutlaka tanışmak iterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR