Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 229,046

Etiketler

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat

Çok teşekkürler.

Fikir bana ait . Usta Karacabey'de Ayhan Duran (oto kaportacı). Aslında paslanmaz profilden yapılsa daha şık olurdu ama burda öyle bir boruyu kıvırtmak ve kaynatmak
işi mümkün değil. Bizde 3.14 denen pik borudan yaptık . Paslanmasın diye antipas + mat siyah .

Nevzat bey mükemmel olmuş ellerinize sağlık.Üç bisikletle kapıyı açıp kapamak zor oluyormu acaba.

Bisikletlik yapmak istiyenler buradan yedek parcalarini da secebilirsiniz. Ankaradaki bu firma satiyor. Eger elinde yoksa getirtiyor.
http://www.flli-menabo.it/mnb_upload/46076__catalogo_ricambi_2013.pdf

İnsel hocam teşekkürler;

Şimdi bisikletliği yaptık bisiklet almam gerekiyor 2 tane bayan bisikleti. Hafif, sağlam ve kullanımı kolay bisiklet tavsiyeleriniz bizim için önemli.

Beyendikleri modeller genelde cruiser tarzı.

image.jpg

image.jpg

Nevzat Bey,
Ben de iki adet bisikleti, yeni aldım. Sizin örneklerinizdeki gibi renk seçeneği yok, ancak ben bisikletlerden şimdilik memnunum. Çarşı-pazarda da kullanabileceğimi umuyorum. Üzerinde tüm aksesuarları var, Alman malı, alüminyum 14.9 kg, trekking bisikleti, 1.299 TL, yer Tchibo.

Kadın Trekking Bisiklet.jpg

Nevzat hocam taşıyıcı çok şık oldu, kanalları azda olsa sağa kaydırma olanağı varsa riskli görünümüde hallolurmu acaba?

Beğenilen tarz bisikletler vitessiz oluşu dezantaj olabilir buda sonradan vites ilavesi ve maliyet artışı olacaktır.

cruser dediğiniz bisikletler türkiye için uygun değil derim, düz yol ister
vites yok, gidon kötü yokuş çıkılmaz derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR