Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,413
Ynt: Kim Nerede?

Sayin Cengiz Kaya;Antalya'li oldugunuzdan size bir sual sormak istiyorum,Bambus Kamping'in neden kapandigini biliyormusunuz?Ve ne zamandan beri kapali,ban 5 ekim gunu kalmak icin kampa geldim,kapi demir kapali.Fakat internet sitelerinde hala faaliyetteler,sanki heryer acik gibi sov yapiyorlar,iyi gezmeler.

Etiketler

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Cengiz Kaya;Antalya'li oldugunuzdan size bir sual sormak istiyorum,Bambus Kamping'in neden kapandigini biliyormusunuz?Ve ne zamandan beri kapali,ban 5 ekim gunu kalmak icin kampa geldim,kapi demir kapali.Fakat internet sitelerinde hala faaliyetteler,sanki heryer acik gibi sov yapiyorlar,iyi gezmeler.

Ercüment bey,Bambus Kamping Antalya'nın en eski Kampinglerinden biridir ve Sezonluk hizmet vermektedir.
Kamp Kurban Bayramında kapanmış.
Selamlar

Cevabiniza cok tesekkurler;Yalniz Kurban Bayraminda kapanmalari yalan?? Biz Bayram evveli yani 4 Ekim 2013 de Kampa geldik,kapali idi,Bayram ise 15 Ekim 2013 gunu idi.Kampin vaziyetine bakilirsa en az 3/4 ay evvel kapali olmalari lazim,bence utandiklari icin"Biz bu Kamping isinden" vaz gectik diyemiyorlar ve zavalli bizleri Kampa kadar yoruyorlar,slml.

cengiz kaya' Alıntı:
Maltepe sahildeyiz / Soğuk ve sert hava

enverdede' Alıntı:
Olsun karavanın içi ve geç saatlere kadar yapılan muhabbet sıcaktı :smiley: Gözümüz müdavimleri aramadı değil hani ;)

haberimiz olsaydı tanışmak için toplaşırdık,
hava müsade etmediği için bu aralar sık toplanamıyoruz,
keşke tlf etseydin Enver ağbi

Maltepe gurubunun,samimi dost insanları,özel durum nedeniyle Cengiz beyin yanına saat 22:00 gibi gidebildim,belki canı hamsi çeken olmuştur :D Rastlarmıyız diye her zamanki toplanma yerinize bir baktık ,ama hava hakiketen sertti,O saatten sonra pijamalarınızla getirmek te istemedik doğrusu,Cengiz kardeşte ,ağbi nasıl olsa yakında tekrar geleceğim deyince gelecek sefere İnşallah dedik.

enverdede' Alıntı:
Maltepe gurubunun,samimi dost insanları,özel durum nedeniyle Cengiz beyin yanına saat 22:00 gibi gidebildim,belki canı hamsi çeken olmuştur :D Rastlarmıyız diye her zamanki toplanma yerinize bir baktık ,ama hava hakiketen sertti,O saatten sonra pijamalarınızla getirmek te istemedik doğrusu,Cengiz kardeşte ,ağbi nasıl olsa yakında tekrar geleceğim deyince gelecek sefere İnşallah dedik.

bir dahaki sefere inşaallah diyelim :smiley:

Tüm karavancı dostlara güzel güneşli bir Kartalkaua gününden selamlar .

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR