Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,319

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Salih bey iyi ve neşeli bir sıcak su keyfi yaparsınız.Enver bey takoz yerine bir tane kilitli parke kullanırsınız. Dedemde gelmedi.))))

enverdede' Alıntı:
Ahmet bey,Antalya size emanet :D Tahmin ediyorum 22 ekim de siz Antalya yolunda iken biz dönüyorduk ve sizinle Kütahya yakınlarında geçiştik...İyi eğlenceler...Konya altı beach parkta ben gece konaklayabildim bilginiz olsun...

Çok teşekkür ederim Enver bey. Ankara-Afyon-Burdur güzergahından Antalya ya gittim. 2 gece Lara, 2 gece Çamyuva, 2 gece de Çıralı da konakladım. Konyaaltı plaj otoparkında kahve molası verdim dönüşte. 30 ekim de mesai vardı mecburen döndüm.

Oylat'ta Aydın'lı Ahmet beylerde vardı.Evet sabahın 5 de kaplıcada kimsecikler yokken sanki kaplıcayı kapatmış gibi oldum ;D dediğin gibi Ahmet abi iyi gevşedim,yetmedi geçerken Sandıklıdaki kaplıcada da devam ettim.Enver abi Bursa dan geçerken köy pazarından taze kestaneyi görünce dayanamadım aldım ve iki kez karavanda da kestane kebap yaptım,kalanını da yakında hallederim.İstanbula dönünce sizlerde ikram ederim.Antalya dan selamlar.

Salih bey,Ferhat Aralıkta dönmekten bahsediyor,sende yollar karla kapanmadan dönersin herhalde Antalyadan,Dönüşü Bozöyük-Bursa üzerinden yaparsın artık kestane hatırına :D

Niyet daha doğuya gelene kadar kestane kalır inş.Kestane kalmazsa fındık kavururum oda lezzetli olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR