Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nevzat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 447
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,017
Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat

Sayin Cygnet;

Boyle bir tasarimla kis kampi yapamazsiniz. Aracta herseyi disardan kullanmak zorundasiniz. Fakat nevzat beyin aracinda kisin kapilarinizi kapatip, webostoyu calistirip sicak ve harika bir kis kampi yapabilirsiniz. Yatak eni bu kadar problemse yuksek tavan aracta bir kisi asagida bir kisi yukarida yatabilir yada anne cocuk asagida, baba yukarida yatabilir.

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Sayın cynet ; Melih beyin de belirttiği gibi söz konusu bu sistemde aracın arka kapısı sürekli açık olmak zorunda.Ben arka kapıyı içeriden bişey almak için bile açmaktan mümkün olduğunca imtina ediyorum çünkü aracın komple içi görünüyor.Rahatsızlık verici bir durum.T5 ler için bir İngiliz firması olan danbury nin modelleri çok hoş.Özellikle yüksek tavan T5 ler için içeriye wc-duş bile yerleştirmişler.imkanım olsa o şekli tercih ederdim .

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ağustos ayında 1 ay tatilim var.Bu kez bir çılgınlık edip Danimarka, Norveç ve İsveç i gezmek istiyorum.Bu konuda Akdeniz Hüseyin abinin ve ferhat beylerin gezilerini bir kez daha gözden geçirdim.Ben onlar kadar kuzeye çıkamam heralde.Süre konusunda gezilecek yerler konusunda tecrübe sahibi dostların önerilerini ve görüşlerin almak faydalı olur.

nevzat' Alıntı:
Sayın cynet ; Melih beyin de belirttiği gibi söz konusu bu sistemde aracın arka kapısı sürekli açık olmak zorunda.Ben arka kapıyı içeriden bişey almak için bile açmaktan mümkün olduğunca imtina ediyorum çünkü aracın komple içi görünüyor.Rahatsızlık verici bir durum.T5 ler için bir İngiliz firması olan danbury nin modelleri çok hoş.Özellikle yüksek tavan T5 ler için içeriye wc-duş bile yerleştirmişler.imkanım olsa o şekli tercih ederdim .

Danbury active ister alcak tavan pop up olsun, ister yuksek tavan olsun gercekten bu boyutlardaki bir araca en iyi kullanimi getiriyor.

Danbury e bakınca bu tarz çift renk ne kadar güzel gidermiş meğer T5 e,biraz eskiyi de çağrıştıryor.

Screenshotjj_7.jpg

Screenshot_9.jpg

Nevzat bey, sonbaharda yedi göller+karavan teması her kampçının yüreğini eritecek kadar etkileyici olmuş. Bu güzel fotolar için size çok teşekkürler :smiley:

Nevzat tam havasını yakalamışsın senin gibi güzel fotoğraf çekebilen karavancı için tam bir cennet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR