Arama sonuçlarınız

1. 1959 TUZLA

MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ

Ynt: MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ benim aracım dizel ve aşırı koku yabıyor ben henüz cıkartmadım ama aracımın bana göre yabılacak cok işi var ve ilk işim deboyu cıkartmak ben trabzonluyum bizim ordaki aracların coğu kısa ve deboları arka makasların arada bi yerde

2. 1959 TUZLA

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak Bİ ŞARKI VARYA varlığı bir dert yokluğu yara
  3. 1959 TUZLA

cj8 dizel

Ynt: cj8 dizel arkadaş hayırlısı olsun eğer kesin karar verdiysen dizel cj8 e tavsiyem 2.5 yada 2.9 fort motorudur digerlerini bilmem ama ben bunların ikisinide kullandım güzel uyum sağlıyolar şanzuman olarakda margirus şanzumanı iyiimiş AMA HERZAMAN ORJİNALDEN YANAYIM.

4. 1959 TUZLA

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım fena güzel ve orjinal bu arac tarih yazar
  5. 1959 TUZLA

MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ

Ynt: MAVİ KARTALIN İLK VE HALİ VE ŞİMDİİ HAYIRLI OLSUN BENDEDE 59 VAR SANA TAVSİYEM YAKIT DEBOSUNU KOLDUĞUN ALDINDAN CIKAR BENDE AYNI İŞLEMİ EN YAKIN ZAMANDA YAPACAĞIM

6. 1959 TUZLA

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım çok teşekkür ederim peki lpg de sorun cıkarıyomu

7. 1959 TUZLA

Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bu Araç Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum UNAL bey merhaba gördüğüm kadarıyla tuzla lar hakında bilgi syibisiniz bende 59 tuzla var rahmetli dedemden yadikar dedem bu araca bmc dızel motor atırdı ve 4 ileri gayzer şanzuman atırdı ben hic orjinal haliyle binmedim bu aracların orjinal...
  8. 1959 TUZLA

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep SERHAT bey merhaba bu aracların yakıtları hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim he bu arada orjinal motorumu var üzerinde orjinal motora lpg takınca herhangi bi buroblem yaratırmı benim 59 tuzla bmc ve gayzer şanzuman var tamamiyle orjinal bi jipn buldum hurda eğer...
  9. 1959 TUZLA

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım arkadaşlar 1965 motel orjinal motorla wilyıs yada (tuzla) ne kadar yakar lpg ve benzinde

10. 1959 TUZLA

Offroad Garajı Orçun Usta'dan Hardtop ve Body kit Restorasyonu

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Hardtop ve Body kit Restorasyonu MERHABA YENİ KATILDIM SAYFAYA HERŞEY ÇOK GÜZEL BURDA 1959 KISA ŞASE TUZLAM JEEP İM VAR DEDE YADİKARI ONA HARD TOP YAPTIRMAK İSTİYORUM KAÇA MAAL OLUR BİLGİNİZ VARMI TEŞEKKÜR EDERİM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri