Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
çıtalı da denge benim işim, kuyruğunda biraz uzun olması şart tabi :)
alttaki çıtalı için bi kuyruk yaparmısın. haftasonu uçuralım.
Ynt: Manyak Babanın İşleri Çamurda Oyun
klasik türk kadınının offroad a bakış açısı..... bizim hanım sen ne yaparsan yap sakın kızımı bulaştırma diyor :)
Ynt: 4x4 toros olur mu? olur :)
torosun 4*2 olarak neler yapabildiğini çoook iyi biliyorum ve 4*4 ünü düşünemiyorum... tam bir arazi canavarı olabilir 1-2 değişiklikle...
Ynt: HONDA CRF 250L Geliyor!
Bundan önce Honda XL200 kullanıyordum ve 80.000KM de olduğu halde 1 kez bile motorum teklemedi. O yüzden kimse Honda'dan beni vazgeçiremez:)
hondamı +1
Ynt: mahsur kaldım..YARDIM!!!
istanbuldaki arakadaş olarak, Anakarada ki arkadaşlarımızın yardımseverliği ve iyi niyeti tartışılmaz, o gün Erkan Nezir arkadaşımız da çok uğraşmıştı benim için..... Teşekkürler Ankara....
Ynt: Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım
geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim.
acil durumlar ilgili bir adıma sebep olurssam ne mutlu bana....
sms gruplarının kurulması gayet mantıklı geldi bana :)
156 yıda aradık açan 10-15 dk sonra cevap verdi ve maalesef polis bölgesi olduğu için yardımcı olamadılar.... neyse yardım edenden etmeyenden akıl verenden vermeyenden herkesten Allah razı olsun..... ben sağ sağlim evime ulaştım çok şükür....... şunu söyliyim Allah düşmanımın başına vermesin....
ciddi bi durum var fakaata jandarmalık veya karakolluk bir durum yok çok şükür sadece berbat bir yerde 2 çeker bir araba ile kaldım ,zincir dahi kar etmiyor, yakınlarda bir arkadaşımız var ise makbul geçer, ilgine teşekkür ederim.
Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)
özrü kabahatinden beter diye atasözü varya cuk oturmuş, ukalalıkta da tavan yapmış durumdasınız. özalın dedği gibi memurum işini biliyor maşallah.