SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DoganUygun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,045

DoganUygun

Yeni Üye
Yer
Kocaeli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yeni-foto...videolu-emniyet-mensubundan-satilik-cj-5-cok-diri-102693887/detay/

Merhabalar hayırlı satışlar herkeze. Öncelikle şunu belirteyim aracı 20 yıllık sahıbınden borçlarını temızleyerek aldık. Şu anda hiç bir vergi borcu yoktur. Sadece muayne eksiği vardır 2007 yılından ıtıbaren. O da 1000-1100 TL civarında bir masraf oluşturuyor. Arac su an cekme belgeli. Biz bu şekilde biniyoruz. Trafik polisi olduğum için hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum. Zaten trafikten çok Kartepe de kullanıyorum. Evimizdeki 3. aracımızdır. Ama şu aralar bel fığı oldum ve araç ile çok ilgilenemiyorum. O yüzden değerlendirmek istedim.

Hastalıktan dolayı acil satılıktır !!!
- 1954 Willys 4x4
- 3 İleri Orjinal Şanzuman
- 1.7 Alman Ford Motoru üstünde
-Hiç LPG Görmemiş
- 4X4 Tıkır Tıkır Çalışıyor
- Fren Sistemi Yenilendi (800 Tl Faturalı)
- Elektrik Tesisatı Yenilendi
-1000 km Yapmamış 4 Tane 0 Geniş Lastik
- İç havuz su geçirmez özel kompozit malzeme
- Tente ve Hard Top ile beraber verilecektir.
- Silecek motoru ve emniyet kemeri vardir.
Aracın motorunda ufak tefek bakıma ihtiyaç vardır (Keyfi) filtreler ve karbüratör ayarı falan elden geçmeli. Alt düzende sorun yoktur. Aracın TÜV'den geçmesi için neler eksik neler gerekli bilmiyorum hiç sokmadım çünki. Ama fren,elektrik tesisatı,silecek motoru ve emniyet kemeri (Bu modelde yoktur) takılı durumdadır.Ama bu işlerin el altından yapıldığını sağır sultan duydu. Benim ihtiyacım yoktu muayneye yapmadım ama isteyen olursa İzmit içi yardımcı olmaya calışırım. Fiyatta araç başında ufak bir pazarlık söz konusudur. Ettiğimiz masrafa karşılık bile etmeyen fiyata koyduk zaten. Düşünen olursa mesaj ve telefon her zaman açıktır. Takas teklifleri değerlendirilir.
Kolay gelsin, hayırlı satışlar...

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94114.0#ixzz2H9q74gkU

Etiketler
Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

DoganUygun' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yeni-foto...videolu-emniyet-mensubundan-satilik-cj-5-cok-diri-102693887/detay/

Merhabalar hayırlı satışlar herkeze. Öncelikle şunu belirteyim aracı 20 yıllık sahıbınden borçlarını temızleyerek aldık. Şu anda hiç bir vergi borcu yoktur. Sadece muayne eksiği vardır 2007 yılından ıtıbaren. O da 1000-1100 TL civarında bir masraf oluşturuyor. Arac su an cekme belgeli. Biz bu şekilde biniyoruz. Trafik polisi olduğum için hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum. Zaten trafikten çok Kartepe de kullanıyorum. Evimizdeki 3. aracımızdır. Ama şu aralar bel fığı oldum ve araç ile çok ilgilenemiyorum. O yüzden değerlendirmek istedim.

- 1954 Willys 4x4
-Hiç LPG Görmemiş
Aracın motorunda ufak tefek bakıma ihtiyaç vardır (Keyfi) filtreler ve karbüratör ayarı falan elden geçmeli. Alt düzende sorun yoktur. Aracın TÜV'den geçmesi için neler eksik neler gerekli bilmiyorum hiç sokmadım çünki. Ama fren,elektrik tesisatı,silecek motoru ve emniyet kemeri (Bu modelde yoktur) takılı durumdadır.Ama bu işlerin el altından yapıldığını sağır sultan duydu. Benim ihtiyacım yoktu muayneye yapmadım ama isteyen olursa İzmit içi yardımcı olmaya calışırım. Fiyatta araç başında ufak bir pazarlık söz konusudur. Ettiğimiz masrafa karşılık bile etmeyen fiyata koyduk zaten. Düşünen olursa mesaj ve telefon her zaman açıktır. Takas teklifleri değerlendirilir.
Kolay gelsin, hayırlı satışlar...​

Size de hayırlı satışlar da; Bir vatandaş olarak ben de vergi,trafik sigortası,muayene harcı ödememek için çekme belgesi alsam ve öyle binmeye kalksam sizlerle karşılaşmamak için köşe bucak saklanarak binmek yerine sizin gözünüzün önünde kendi aracıma binebilirmiyim?
Bırakın çekme belgeli araca binmeyi de,muayenesi bir saat geçmiş bir aracı dahi bağlayan ve bir yığın ceza yazan sizlere bu yasayı ihlal etme yetki ve hakkı mı veriliyor?

seyit' Alıntı:
Size de hayırlı satışlar da; Bir vatandaş olarak ben de vergi,trafik sigortası,muayene harcı ödememek için çekme belgesi alsam ve öyle binmeye kalksam sizlerle karşılaşmamak için köşe bucak saklanarak binmek yerine sizin gözünüzün önünde kendi aracıma binebilirmiyim?
Bırakın çekme belgeli araca binmeyi de,muayenesi bir saat geçmiş bir aracı dahi bağlayan ve bir yığın ceza yazan sizlere bu yasayı ihlal etme yetki ve hakkı mı veriliyor?

+1000000000000000

Trafik polisiyim diyede teminat veriliyor..helal olsun sana . fıtık içinde geçmiş olsun.. ;D ;D

seyit' Alıntı:

Gel gez kardes sorun yok.
Bıze hak veren fılan yok bız aracı da dagda kullanıyoruz bosuna burada laf kalabalıgı yapma. bu arabaların genelı bu sekılde dagda bayırda kullanıyor. Ben trafık memurum dıye trafıge de cıkmıyorum tabı. abartına da hayran kaldım acıkcası. hep dagda kullandım daha 1 kere bıle karsılasmadım. hic bir sey bılmeden konusuyorsun. al arabanı yap cekme belgelı sur daga. kimse karısmaz bosuna laf ebeligi yapma. ılanı da kırletme hayırlı satıslar...

DoganUygun' Alıntı:
Gel gez kardes sorun yok.
Bıze hak veren fılan yok bız aracı da dagda kullanıyoruz bosuna burada laf kalabalıgı yapma. bu arabaların genelı bu sekılde dagda bayırda kullanıyor. Ben trafık memurum dıye trafıge de cıkmıyorum tabı. abartına da hayran kaldım acıkcası. hep dagda kullandım daha 1 kere bıle karsılasmadım. hic bir sey bılmeden konusuyorsun. al arabanı yap cekme belgelı sur daga. kimse karısmaz bosuna laf ebeligi yapma. ılanı da kırletme hayırlı satıslar...

Başta kullandığım uslupta nezakete dikkat ettim.Siz bunu da hiçe sayan bir uslupla karşılık verdiniz.Trafik Polisi olduğunuz için sorun olmadığını, yani taşıdığınız kimlikten dolayı meslektaşlarınızın size ses çıkarmayıp göz yumduklarını bizzat kendi cümlelerinizle ima eden sizsiniz.
Fotoğrafa baktığımda arkada gördüğüm çok katlı binalar pek te dağ havası vermiyor.Eve gelirken de dağda bırakıp geldiğinizi de hiç sanmıyorum.
İlanı kirletme şeklinde ithamınıza gelince;Ben aracın kendisine yönelik hiçbir eleştiride falan bulunmamıştım ama o garip ön torpido ve direksiyon falan bir yana da 1953 te henüz olmayan bu kasa modeli nasıl oluyorda sizin bu jeepte var acaba? Yani bir başka aracın ruhsatına işlenmiş ve nüfusa geçmiş bir aracı da bunu belirtmeden satışa sunmayıda hiç etik bulmuyorum.

seyit' Alıntı:
Başta kullandığım uslupta nezakete dikkat ettim.Siz bunu da hiçe sayan bir uslupla karşılık verdiniz.Trafik Polisi olduğunuz için sorun olmadığını, yani taşıdığınız kimlikten dolayı meslektaşlarınızın size ses çıkarmayıp göz yumduklarını bizzat kendi cümlelerinizle ima eden sizsiniz.
Fotoğrafa baktığımda arkada gördüğüm çok katlı binalar pek te dağ havası vermiyor.Eve gelirken de dağda bırakıp geldiğinizi de hiç sanmıyorum.
İlanı kirletme şeklinde ithamınıza gelince;Ben aracın kendisine yönelik hiçbir eleştiride falan bulunmamıştım ama o garip ön torpido ve direksiyon falan bir yana da 1953 te henüz olmayan bu kasa modeli nasıl oluyorda sizin bu jeepte var acaba? Yani bir başka aracın ruhsatına işlenmiş ve nüfusa geçmiş bir aracı da bunu belirtmeden satışa sunmayıda hiç etik bulmuyorum.

Kardeşim buraya ilan yayınladık varsa bır sıkıntın gıt şikayet et. ilanı kırletmeden de kastım bosuna laf kalabalıgı yapıyorsun. alıcıysan gel gor degılsen sus bak işine Allah Allah yaa... Kartepeyı bılmıyorsan da sus. Apartmanmış da, dağda bırakacakmışım da falan fılan daha dogru durust 1954 model oldugunu bıle okumamamıssın nelerden bahsedıyorsun.

DoganUygun' Alıntı:
Kardeşim buraya ilan yayınladık varsa bır sıkıntın gıt şikayet et. ilanı kırletmeden de kastım bosuna laf kalabalıgı yapıyorsun. alıcıysan gel gor degılsen sus bak işine Allah Allah yaa... Kartepeyı bılmıyorsan da sus. Apartmanmış da, dağda bırakacakmışım da falan fılan daha dogru durust 1954 model oldugunu bıle okumamamıssın nelerden bahsedıyorsun.
özrü kabahatinden beter diye atasözü varya cuk oturmuş, ukalalıkta da tavan yapmış durumdasınız. özalın dedği gibi memurum işini biliyor maşallah.

akın61' Alıntı:
özrü kabahatinden beter diye atasözü varya cuk oturmuş, ukalalıkta da tavan yapmış durumdasınız. özalın dedği gibi memurum işini biliyor maşallah.

zaten türkiyede allah versin devlet memurlarımız edep erkan görmüş kişiler olarak karşımıza çıkıyor
seyit abi seni destekliyorum
ayrıca polis abi araç çekme belgeli ise kullanılmayacak anlamına gelir
bizim hepimizde araç var kullanıyoruz vizesini yaptırıyoruz vergisini veriyoruz sigortasını yaptırıyoruz biz ENAYİMİYİZ o zaman
hepimiz çekme belgeli yapalım vergiden sigortadan muaf olalım

ve ayrıca benim bildiğim çekme belgesinin anlamı ben aracı kullan mayacağım anlamınına geliyor
devlet sana trafikten çek dağda kullan demiyor
bu hakkı sana kimse veremezde

mustafaerdogandenizli20' Alıntı:
zaten türkiyede allah versin devlet memurlarımız edep erkan görmüş kişiler olarak karşımıza çıkıyor
seyit abi seni destekliyorum
ayrıca polis abi araç çekme belgeli ise kullanılmayacak anlamına gelir
bizim hepimizde araç var kullanıyoruz vizesini yaptırıyoruz vergisini veriyoruz sigortasını yaptırıyoruz biz ENAYİMİYİZ o zaman
hepimiz çekme belgeli yapalım vergiden sigortadan muaf olalım

ve ayrıca benim bildiğim çekme belgesinin anlamı ben aracı kullan mayacağım anlamınına geliyor
devlet sana trafikten çek dağda kullan demiyor
bu hakkı sana kimse veremezde

%100 haklısınız birde kendinizi savunamanız insanı çileden çıkarttırıyor.Ben aracımın vergisi yüzünden sattım vergi ödeyemedim sattım. Bende çekme belgeli yapıp her türlü kullanırdım.Araç hakkında yorum yapmıyorum sahibine Benzemeyen Mal haramdır.

yazdıklarınızı DEHŞETLE okudum,
hiç uzatmadan yanlış adreste olduğunuzu söyleyebilirim,

bu forumda elbetteki araç satış ilanları da var, ama yeri burası değil,
keşke önce forumu detaylı olarak inceleyip
genel paylaşım kurallarını okuyup
okuduklarınızı anlayıp
anlayıp
anlayıp
anlayıp
anlayıp
ondan sonra bu satış ilanınızı paylaşsaydınız.

mesleğiniz hakkındaki detaylar ve açıklamalarınız için yorum yapmak mümkün değil, sanıyorum bu yorumu hukukçular daha iyi yapar ve hatta şu anda yapıyor da olabilirler.

muhtemel Seyit Hocam size cevap vermeyecektir,
bu marka ve serideki araçlar konusunda bilgisi malumdur,
teknik anlamda kendisine sorup doğru cevabı alabilirsiniz.

bir kaç talihsizlik üst üste gelmiş
o aracın sizde olması araç adına talihsizlik
sizin burada bir şeyler yazmış olmanız ve okunması bizim adımıza talihsizlik
satış ilanınızın burada olması forum adına talihsizlik
araç muayenesi ve İzmit içi muayene istasyonları hakkındaki yardım teklifiniz TUV adına talihsizlik
çekme belgeli araç kulanımı hakkındaki bilgileriniz Vergi Kurum ve Kanunları adına talihsizlik
aracı çekme belgesi ile rahatça kullanabildiğiniz detayı temsil ettiğiniz kurum adına talihsizlik
olmuş.

size sağlık sorununuzdan ötürü acil şifalar dilerim, aman ihmal etmeyiniz bizim ödediğimiz vergiler ile size hizmet veren bir sağlık kurumunda derhal tedavi olunuz, yolculuğunuz esnasında da gene bizim ödediğimiz vergiler ile sizin can ve mal güvenliğinizi sağlayacak kamu görevlileri her türlü yardımı sağlayacaklardır.

hayırlı satışlar,
bol kazançlar,
sağlıklı bir yaşam,
helal kazançlar ...

DoganUygun' Alıntı:

- 1954 Willys 4x4
-Hiç LPG Görmemiş
Kolay gelsin, hayırlı satışlar...​

TEKNIKISLEM' Alıntı:
yazdıklarınızı DEHŞETLE okudum,
hiç uzatmadan yanlış adreste olduğunuzu söyleyebilirim,

bu forumda elbetteki araç satış ilanları da var, ama yeri burası değil,
keşke önce forumu detaylı olarak inceleyip
genel paylaşım kurallarını okuyup
okuduklarınızı anlayıp
anlayıp
anlayıp
anlayıp
anlayıp
ondan sonra bu satış ilanınızı paylaşsaydınız.

mesleğiniz hakkındaki detaylar ve açıklamalarınız için yorum yapmak mümkün değil, sanıyorum bu yorumu hukukçular daha iyi yapar ve hatta şu anda yapıyor da olabilirler.

muhtemel Seyit Hocam size cevap vermeyecektir,
bu marka ve serideki araçlar konusunda bilgisi malumdur,
teknik anlamda kendisine sorup doğru cevabı alabilirsiniz.

bir kaç talihsizlik üst üste gelmiş
o aracın sizde olması araç adına talihsizlik
sizin burada bir şeyler yazmış olmanız ve okunması bizim adımıza talihsizlik
satış ilanınızın burada olması forum adına talihsizlik
araç muayenesi ve İzmit içi muayene istasyonları hakkındaki yardım teklifiniz TUV adına talihsizlik
çekme belgeli araç kulanımı hakkındaki bilgileriniz Vergi Kurum ve Kanunları adına talihsizlik
aracı çekme belgesi ile rahatça kullanabildiğiniz detayı temsil ettiğiniz kurum adına talihsizlik
olmuş.

size sağlık sorununuzdan ötürü acil şifalar dilerim, aman ihmal etmeyiniz bizim ödediğimiz vergiler ile size hizmet veren bir sağlık kurumunda derhal tedavi olunuz, yolculuğunuz esnasında da gene bizim ödediğimiz vergiler ile sizin can ve mal güvenliğinizi sağlayacak kamu görevlileri her türlü yardımı sağlayacaklardır.

hayırlı satışlar,
bol kazançlar,
sağlıklı bir yaşam,
helal kazançlar ...

Terbiyesizlik yapmak istemem ama noktayı koyulmuştur :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR