Arama sonuçlarınız

1. tekatlı

Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???

Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen??? Yerli Malı Türkün Malı ..... Ama, firmalarında kafasına vurup biraz yeni tasarımlar yapmalarını sağlamalı

2. tekatlı

Acillll !!! Bursada Dagdayim ekibimi kaybettim !!!!!!!!!!

Ynt: Acillll !!! Bursada Dagdayim ekibimi kaybettim !!!!!!!!!! Bu mevsimde kaybolmak iyidir. Zaten kayıp olsan nereye kadar gidebilirsin:)
  3. tekatlı

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Dağ kampından önce bir kamping yerinde tecrübe edinmek güzel fikir. En kötü şartlarda toparlanır dönersiniz. Çok fazla takmayın kafaya malzemelerinizi hazırlayın ve gidin ...

4. tekatlı

3 Çılgın Adama Bu Kış Günü Ankara'da Kamp Önerileri

Ynt: 3 Çılgın Adama Bu Kış Günü Ankara'da Kamp Önerileri Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bu malzemelerle baharı bekleyin derim...
  5. tekatlı

Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım

Ynt: Gezi:50-60cm Karın tadını çıkarmak lazım Şu santim meselesine bir açıklık getirmek gerekirse, araç 1 metre karda da gider 1.5 metre kardada, kar kalınlığının bir önemi yok. Önemli olan aracınızın lastiği kara kaç cm batıyor. Yani oturmuş ve ayaza kalmış kar üstüne 15-20 cm kar yağarsa...

6. tekatlı

YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM Evet kazasız belasız bir etkinlikden dömek güzel, Şanslı bir gün geçirmişsiniz. Dusterin üzerindeki 4 mevsim lastiklerle bu tip faliyetler tam bir maceraya dönüşebilir, kar tipi (sulu veya kepekli kar) değiştiğinde aynı performansı...

7. tekatlı

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Blöf yapmak güzeldir, karşı taraf yerse :) bence havalı tüfek sevdasından vaz geçin. Ses çıkarmadığından dolayı bir ayı etkileyemezsiniz dış görünüş itibarıyla fişek atan tüfeklerden çabuk ayırt edilebileceğinden iki ayaklı ayılara karşı da pek etkili olmaz.Selamlar
  8. tekatlı

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Açın bir çukur yakın koca bir ateş oturun geceyarısına kadar başında sohbet edin sonra yayın közleri güzelce kapatın üstünü toprakla kurun çadırı üstüne sabah ola hayrola...
  9. tekatlı

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Galiba yanlış ifade ettim, off-road yapmıyorum Ankara çevresinde fırsat buldukca yayla ve orman yollarında kullanıyorum.

10. tekatlı

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Selam... Yıllık yaklaşık 25 bin km yol yapıyorum, daha önceki aracım 2006 Honda cıvıc 1.6 aslında aracımdan gayet memnundum, özellikle LPG olduğu için ekonomik bir araçtı. Ancak hafta sonları fırsat buldukca şehirden uzakta dağ bayır dolaşma isteğime Hondam...

11. tekatlı

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Evet kapı üstünden gelen ses kesildi, fakat 100 km den sonra tavan barlarından gelen rüzgar sesine bakamadım.
  12. tekatlı

Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu

Ynt: Dacia - Duster; İçeriye Gelen Rüzgar Sesi Sorunu Rüzgar sesi anladığım kadarıyla iki sebepten kaynaklanıyor. - Birincisi kapıların dizaynından, kapıların üst bölümü ile gövde arasında bir aralık var, 80 km den sonra rüzgar sesi başlıyor. Elektrik bantı ile 3 kapının aralıklarını bantladım...

13. tekatlı

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı Teşekkürler bir kontrol edeyim
  14. tekatlı

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ayrıca, köy yolunda 4x4 ile gezmek prestij ise Afganistanda, Afrakada bu araçları kullananlar epey prestij sahibi demek ki
  15. tekatlı

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Selam, sorun 50.000 TL ye alınabilecek araç değil, 50.000 TL ye alınacak vx100 serisi bir araca bine bilmek yani masraflarını karşılayabilmek, Prestij olsun diye bu tür bir araca binilmez bunlar iş makinasıdır yerinde kullanılır diye düşünüyorum.

16. tekatlı

ses yalıtımı

Selam, 1 ay önce 4x4 dizel bir duster aldım. Ankara-İstanbul arasında 2000 km yaptım 1.5 dizel için aracın gidişi bana göre son derece iyi, tabiki aracın yüksekliğini göz önüne alarak sedan araç gibi kullanmamak gerekiyor. Araçla ilgili iki sorunum var birincisi; 80 km hızdan sonra gelen...
  17. tekatlı

Isıtma tamam da ya soğutma

Ynt: Isıtma tamam da ya soğutma Toprağı 50 cm kazıp malzemeleri poşet içerisinde gömmek işi çözer. Güneş almayan ve mümkün olduğunca nemli olan yerler tercih edilebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri