vetaytek
Ana Kamp
40-45 CM KARDA ORJİNAL LASTİKLERİYLE ZORLANMADAN İLERLEMENİN VERDİĞİ ZEVK ANLATILAMAZ...
Abi mesafe gitgide düşüyor.dopamin' Alıntı:Abi karda ne güzel gezmişsin birde şu cm yazmasanız şimdi gezerdin gezemezdin seyreyle
Bende seneye kış için aşağıdaki sıralamaya göre bir lastik düşünüyorum.vetaytek' Alıntı:katılıyorum kesinlikle orjinal lastiklere güvenmemeli seneye goodrıch terrano almayı düşünüyorum onlar iyi iş yapar herhalde
bf goodrich veya bridgestone dualer at2 revo da düşünü benceyoungsun' Alıntı:Bende seneye kış için aşağıdaki sıralamaya göre bir lastik düşünüyorum.
Goodyear UG SUV
Brigestone Blizzak LM25
Continental Conticrosscontact winter
Lassa Competus Winter
tolfine' Alıntı:Abi mesafe gitgide düşüyor.
Önce 80 di
sonra 50-60 oldu
şimdi 40-45.
Seneye bakalım kaç cm olacak.
Bahsettiğiniz lastikler 4çekerler için ideal ancak benimki 2 çeker, bu yüzden safkan kış lastiği daha çok işimi görür gibime geliyo.maresal' Alıntı:bf goodrich veya bridgestone dualer at2 revo da düşünü bence
başlıktan hareketle ben aracınızı 4x4 olarak düşünmüştüm,4x2 olduğuna göre haklısınız...youngsun' Alıntı:Bahsettiğiniz lastikler 4çekerler için ideal ancak benimki 2 çeker, bu yüzden safkan kış lastiği daha çok işimi görür gibime geliyo.