Acillll !!! Bursada Dagdayim ekibimi kaybettim !!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,688

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
Arkadaslar bugun duzenlenen bursa uludag zirvesi(etkinliklerde gorebilirsiniz) kampindayim aracimdayim ve tum herkezin cantasi bendedir ekibi kaybettim, murat öz kullanixi adi tezzmertek bey veya bu kampa gelen arkadaslarin telefonla ulasmam gerekiyor rica editorum bulabilme imkanini varmi ??

Etiketler

Ynt: Acillll !!! Bursada Dagdayim ekibimi kaybettim !!!!!!!!!!

Telefonu cekmiyor :s Diger arkadaslarininkini bulabilirmiyiz acaba

yapabileceğimiz bişey varmı? buluştunuz mu ?

nedir son durum merakta kaldım yapabilecemiz ne var ?

Murat'ın telefonunu bende özelden mesajlamıştım..

Ne durumda acaba merak ettim, umarım bulmuştur ekibi..

Şimdi kendisiyle telefon ile görüştüm, biraz macera yaşayarak ekibi bulmuş, herşey yolunda dedi :smiley:)

Bu mevsimde kaybolmak iyidir. Zaten kayıp olsan nereye kadar gidebilirsin:smiley:

Zerrin Hanım, Hakan Bey, Özhan ve Cem Bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim, kaybolmak birşey değil, ancak dağda hava koşulları çok kötüydü, bu mesajı attığım vakit aracın silecek fasılası 4. seviyeydi ve ben tali bir yoldaydım, traktörlerin açtığı derin yarıklar çamur deryasına dönüşmüş ve eğimli alanlar adeta dere olmuştu, öyle ki ağaçlar ve kayalar tali yolların içine düşmüştü, gerçekten berbat denecek bir durumdaydım, aksi taktirde kimseyi meraklandırmak istemezdim. Bir çok arkadaşın 1300 'lük rakımlı alanda telefonu çekmiyordu (gsm oparatörleri farklı olduğundan) ve arkadaşların kamp çantaları bende olduğundan o yağmurda bir an önce çadırlarını onlara ulaştırmam gerekiyordu. Zerrin hanım beni aradı ve kendisiyle konuştuk ancak konuşurken ben hala olayın etkisinde olduğumdan dolayı ve kamp alanına çok yakın bir alanda artık aracım dayanamayıp bir dere kanalında kaldığından ve aklım hala orda olduğundan dolayıda pek sağlıklı bir konuşma yapamadım :smiley: kendisinden burdan özür diliyorum ve tekrar ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız arkadaşlar.

gecmiş olsun adranalin iyidir ;) .
bi keresinde bende kayboldum havanın bozacagını barometreden ve havadan tahmın ediyordum arkadaşkara extrem bir durum için bulusma noktası belirledim dört kişiydik herkez bağımsız yönlerdeydi ve herkezin oraya gelmesini söylemiştim yamur başladı sis cokmüştü göz gözü görmüyordu akşam üzeriydi havada kararmak üzereydi ters istikametde olduğum için telsizimde cekmedi bıraz yukseldıkten sonra anca iletisim kurabildim yamurlugumda aracta kaldıgı için islandım biraz ama bulustuk yınede (anlatdıgım bölgede kurt sardırısından dolayı yaklaşık 100 koyun telef olmuştu)

aksiyon iyidir geçmiş olsun :smiley:

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu, telefonda bana arkadaşlarımızı bulduğunuzu söylemiştiniz :smiley: kaybolmak güzeldir derim bende her zaman ancak yine önlem almak ve tek başına yola çıkmamak en doğrusu sanırım, özellikle hava koşulları zorlu olduğu zamanlarda, bununla geçmiş olsun..

Selamlar, sevgiler
Zerrin Yiğiter

SERKANEFE' Alıntı:
Zerrin Hanım, Hakan Bey, Özhan ve Cem Bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim, kaybolmak birşey değil, ancak dağda hava koşulları çok kötüydü, bu mesajı attığım vakit aracın silecek fasılası 4. seviyeydi ve ben tali bir yoldaydım, traktörlerin açtığı derin yarıklar çamur deryasına dönüşmüş ve eğimli alanlar adeta dere olmuştu, öyle ki ağaçlar ve kayalar tali yolların içine düşmüştü, gerçekten berbat denecek bir durumdaydım, aksi taktirde kimseyi meraklandırmak istemezdim. Bir çok arkadaşın 1300 'lük rakımlı alanda telefonu çekmiyordu (gsm oparatörleri farklı olduğundan) ve arkadaşların kamp çantaları bende olduğundan o yağmurda bir an önce çadırlarını onlara ulaştırmam gerekiyordu. Zerrin hanım beni aradı ve kendisiyle konuştuk ancak konuşurken ben hala olayın etkisinde olduğumdan dolayı ve kamp alanına çok yakın bir alanda artık aracım dayanamayıp bir dere kanalında kaldığından ve aklım hala orda olduğundan dolayıda pek sağlıklı bir konuşma yapamadım :smiley: kendisinden burdan özür diliyorum ve tekrar ayrıca hepinize çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR