Arama sonuçlarınız

1. avurga

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Geleceğinize sevindim. 0535 442 9860 nolu telefondan bana ulaşırsanız,orası benim köyüm size yardımcı olacak birilerini ayarları..

2. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı evet doğa tutkunlarının mutlaka gezmesi gereken bir yer..
  3. avurga

Yer Köprü

Ynt: Yer Köprü Yorum ve izlenimizin için teşekkürler..

4. avurga

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Fotoğraf marakınız olmasına sevindim..Hoş geldiniz...
  5. avurga

Karain Mağarası

Karain Mağarası, Antalya'nın 30 km. kuzeybatısında eski Antalya-Burdur karayoluna 5-6 km. uzaklıkta bulunan Yağca köyü sınırları içinde bulunur. Türkiye'nin en büyük doğal mağaraları arasında yer alan Karain Mağarası, önünde bulunan traverten ovasından 150 m., denizden ise 430-450 m...

6. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı evet haklısınız,ama yolunuz düşerse Gezende ilk öğretim okuluna da bakınız bir öğretmen olarak ileride tayin felan düşünürseniz..

7. avurga

Panaromik 360 Derece Çekim

Ynt: Panaromik 360 Derece Çekim photoshop ta da çektiğiniz fotoğrafları panoromik olarak ister otomatik istersenizde mnuel olarak birleştirebilirsiniz..
  8. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Evet haklısınız,ondan sonra girmez oldum bende..Vaktiniz varsa ılısu Şelalesine,Gezende Kalyonuna,yer köprüye gidin derim,Ailem orda sizi misafir ederler..
  9. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Rica edrim memnun oldum..

10. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı evet www.aydincik.com a avurga nick ile bi ara takılıyordum,avurga (ılısu) köyündenim,orman mühendisi olan arkadaşın ismi uğur du o da Aydıncıklı...ben 95 yılında Aydıncık ilköğretim okulunda otra 3 okudum..

11. avurga

Gezenbilir Antalya Grubu

Ynt: Gezenbilir Antalya Grubu Ad - Soyad: Mustafa Gümüş Doğum Tarihi ve Yeri: 1981- Mersin Memleket: Mersin Semt: Kepez/Antalya İlgi Alanı: Fotoğraf,Gezi,doğa yürüyüşü,tarihi yerler,yüzme
  12. avurga

Gece Çekimlerim (Mustafa Gümüş)

Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman Antalya / Kepez Parkorman

13. avurga

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri Güzel fotoğraflar ama daha güzelini elde etmeniz zor olmasa gerek ışık güzel,Gece çekimlerinde en önemli ekipmanlardan birisi tripot gece fotoğraflarında uzun pozlama güzel oluyor onun içinde mutlaka tripot şart,Makina yı manuel olarak kullanmalısınız,sabit manzaralarda...
  14. avurga

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı Evet Gerçekten çok yakınmışsınız geçebilseniz güzel olurdu,ama Ayıncık ta güzel yer,Liman,İnce kum ve 4 ayak anıt mezarı mutlaka görülmesi gezilmesi gereken yerler.
  15. avurga

Ilısu Şelalesi / Gülnar / Mersin

Ynt: Ilısu Şelalesi / Gülnar / Mersin Ben taşekkür ederim,Gidip görmeniz dileğiylee

16. avurga

Gezende Kanyonu

Ynt: Gezende Kanyonu Gezende Köyü Gülnar Mersin daha fazla bilgi için www.gezende.com a bakabilirsiniz..
  17. avurga

Ynt: Ilısu Şelalesi / Gülnar / Mersin
  18. avurga

19. avurga

Kaleiçi

Ynt: Kaleiçi Kaleiçi yat limanı
  20. avurga

Kaleiçi

Ynt: Kaleiçi Benimde Katkım olsunnn

GEZENBİLİR TV