Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,426
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

evet haklısınız,ama yolunuz düşerse Gezende ilk öğretim okuluna da bakınız bir öğretmen olarak ileride tayin felan düşünürseniz..

Etiketler

bu bölge çok güzelmiş gitmek gerek :smiley: resimler için elinize sağlık.

avurga' Alıntı:
evet doğa tutkunlarının mutlaka gezmesi gereken bir yer..

kısmetse 25-30 ağustos arası birgün ılısıda kamp yapacağız. 2 defender 5 gün toroslarda kampımız olacak. sizin tanıdıklar vardı sanırım o bölgede :smiley:

Geleceğinize sevindim. 0535 442 9860 nolu telefondan bana ulaşırsanız,orası benim köyüm size yardımcı olacak birilerini ayarları..

Tek kelime MÜTHİŞ canım ülkem her yerin başka bir cennet.Paylaşım için teşekkürler.

Şu öğretmenliği alayım. Kayseri istiyorum. Hem kayak için hemde merkezi bir il olması açısından, o zaman seninle yapacağımız gezileri hayal bile edemiyorum. Sabırsızım. 8)

Harika bir gezi olmuş. Ne diyelim ayaklarınıza sağlık.
Fotoğraflar ve detaylı anlatımınız için teşekkürler.
Listeme aldım. Daha sonraki gezilerinizi de burada görmek isteriz.
Şimdiden teşekkürler.

Selam bende gecen yıl gitmiştim yegenlerimle bir kac tanede benden ...

IMG_3751.jpg

IMG_3753.jpg

IMG_3757.jpg

IMG_3768.jpg

IMG_3777.jpg

süper bir yer,manzara muhteşem.Harika bir gezi olmuş.ayaklarınıza sağlık.Fotoğraflar ve detaylı anlatımınız,paylaşımınız için teşekkürler.

Çok teşekkürler paylaşımınız için :smiley:
İnşallah bizlerde o güzelliği görme şansına erişiriz ...

İlginize tekrar teşekküredrim. İnsan orada kendisini çok ama çok farklı hissediyor. Maddi dünya ile tüm bağlantınız kopuyor diyebilrim.
Mustafa Bey böylesine mükemmel bir yerden olduğunuz için nekadar gurur duysanız azdır. Tanıtım biraz eksik diyeceğim ama içim elvermiyor çünkü bu tür doğal güzelliklerimiz tanıtımlardan sonra piknikçi ve yanında envai çeşit çöplerle gelen insanların istilasına uğruyor malesef.

Özellikle Ilısu şelalesinde, bölge halkının çok güler yüzlü ve yardım sever olduğunu söylemek istiyorum. Kendi çabalarıyla tabelalar yapıp gelen mısafirlere yardımcı olmaya çalışmışlar. Takdire şayan bir davranış tekrar teşekkürediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR