Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,439
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

müsayit olduğunuz birgün mersinden arkadaşlarıda organize edip birkaç araç olsak bize rehberlik edermisiniz murat bey. :smiley:

Etiketler

Selam gercekten boyle bir geziye tekrar katılmak isterim..

Arkadaşlar. Bu aralar. Annem rahatsız biraz. Bunun yanısıra işer de çok yoğun. Bir süre daha katılamayacağım gezilere. Ama emin olun oralara tekrar gitmek en çok istediğim şeylerden biri. Hatta eğer size de uyarsa çadırlı bir gezi yapabiliriz. Ama muhtemelen bayramdan sonra ki bir dönem de olur.

Saygılar.

meseregan' Alıntı:
Arkadaşlar. Bu aralar. Annem rahatsız biraz. Bunun yanısıra işer de çok yoğun. Bir süre daha katılamayacağım gezilere. Ama emin olun oralara tekrar gitmek en çok istediğim şeylerden biri. Hatta eğer size de uyarsa çadırlı bir gezi yapabiliriz. Ama muhtemelen bayramdan sonra ki bir dönem de olur.

Saygılar.

geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bu mevsimdede güzel olur sanırım o bölgeler, siz müsayit olduğunuzda organizasyonu şekillendiririz ;) 7 yıldır mersindeyim bir türlü kısmet olmadı o bölgeye gitmek, görmek.

Mükemmel bir yermiş, teşekkürler fotoğrafları paylaştığınız için.

meseregan' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bahsettiğim Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu kampını sonunda tamamladım.

İnanın bu güne kadar gördüğüm en çarpıcı yerler buralardı.

İki şelalenin birisi, insanı kendisine bakmaya, orada hayatının sonuna kadar kalmaya zorluyor nereid kızları gibi, diğeri ise şeytanın nefesini üflüyor üzerinize medusa gibi taş kestiriyor insanı, daha 20 m kala sırılsıklam oluyorsunuz. İkiside birbirinden güzel şelaleler.

Gelin hangisinin Nereid kızları hangisinin Medusa olduğununa siz karar verin.
çok iyi manzaralar tek başına mı gittin?

Teşekkürederim arkadaşlar.
Hayır yanlız gitmedim 3 arkadaştık yolculukta. Ama bu yaz aynı rotada 2 günlük bir yürüyüş şeklin de tekrar geçeceğim. Yaz için ilk planım bu.

Bu güzel anılarınıza, harika fotoğraflarla bizleride ortak ettiğiniz için teşekkürler harika yerlermiş..

murat elimden geldiği kadar bilgilerimi paşlaşabilirim.güzel resimlerim ve balık tutabilecğimiz cok güzel yerler var ama henüz burda paylaşmıyorum.

göl ya da akarsuda balık tutmak için bi kaç tüyo verirsen seviniriz sürekli boş dönüyorum :smiley:Serpme atıp 15 tane tutulcak kadar sürüye olta atıyorum ama oltaya gelen yok !!

Rica edrim arkadaşlar. Böyle bir güelliği paylaşmak ve gözlerinize bayram ettirmek benim için onurdur.

Bu arada Tufan yeteri kadar mesaj yazdığında ilk konunu açarsın inşallah :smiley:

hocam göl ve akarsudan ziyade ben deniz balıkcılığında tecrübe ve bilgilere sahibim göl ve akarsuda avcılık yapmadım.
denizde avlanmak için tüyuolar istersen paylaşabilirm bildiklerimi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.