Arama sonuçlarınız

1. kamilyay

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Başlangıç için tırmanış ayakkabısını boulderistanbuldan 3 tl karşılığı kiralayabilirsiniz toz sorun değil daima var, tek ihtiyaç rahat hareket edebileceğiniz bir giysi (eşofman v.s.) . Daha sonra satın almak isterseniz yine boulderistanbuldan tüm malzemeleri temin...

2. kamilyay

Gezenbilir'e Özel "Spor Tırmanış Tanıtım Programı"

Ynt: Gezenbilir'e Özel "Spor Tırmanış Tanıtım Programı" BOULDERİSTANBUL
  3. kamilyay

Gezenbilir'e Özel "Spor Tırmanış Tanıtım Programı"

Gezenbilir üyeleri için hazırlamış olduğumuz Spor tırmanış tanıtım programımız ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir... Boulderistanbul hakkında detaylı bilgi için www.boulderistanbul.com BOULDERİSTANBUL SPOR TIRMANIŞ TANITIM PROGRAMI - Spor Tırmanış ve kısa kaya tırmanışı (Bouldering)...

4. kamilyay

Çocuklar için Spor Tırmanış Eğitim ve Tanıtım Programları

Ynt: Çocuklar için Spor Tırmanış Eğitim ve Tanıtım Programları boulderistanbul
  5. kamilyay

Çocuklar için Spor Tırmanış Eğitim ve Tanıtım Programları

Spor tırmanış fiziksel gelişimin yanı sıra mental gelişimi de destekleyen, bir spor dalıdır. Çocuklarda karakter gelişimini olumlu yönde etkiler, özgüven sağlar, sorumluluk becerisi kazandırır, problem çözme, stres yönetimi, baskı altında karar verme, zor koşullara dayanıklı ve uyumlu olabilme...

6. kamilyay

Spor Tırmanış Eğitimi

Ynt: Spor Tırmanış Eğitimi

7. kamilyay

Spor Tırmanış Eğitimi

Ynt: Spor Tırmanış Eğitimi YOGA EĞİTİM PROGRAMI 4 hafta sürecek, her hafta 1 ila 1.5 saat arasında değişen sürelerde yapılacak olan yoga dersimizin içeriği aşağıdaki gibidir. Dersler başlangıç seviyesinden orta seviyeye doğru tanıtım amaçlı yapılacaktır. Hareket grupları aynı sırayla, ancak...
  8. kamilyay

Spor Tırmanış Eğitimi

Ynt: Spor Tırmanış Eğitimi ÇOCUKLARDA SPOR TIRMANIŞ KURS PROGRAMI -Spor tırmanış ve kısa kaya tırmanışı spor dallarında emniyet tedbirlerinin öğretimi -Kısa kaya tırmanışında kullanılan malzemeler -Rota nedir? Nelerden oluşur? -Kısa kaya tırmanışında güvenli mindere düşme ve atlama...
  9. kamilyay

Spor Tırmanış Eğitimi

Ynt: Spor Tırmanış Eğitimi BOULDERİSTANBUL SPOR TIRMANIŞ TEMEL EĞİTİM PROGRAMI Eğitim programımız ; yaklaşık 2 şer saat boyunca 3 ders salonumuzda (indoor) ve son ders Gebze Ballıkayalarda tüm gün kaya tırmanış aktivitesi (outdoor) olmak üzere toplam 4 derstir. Bu 4 ders genelde haftada bir...

10. kamilyay

Spor Tırmanış Eğitimi

Tırmanış sporuna ilgi duyan arkadaşlar , Boulderistanbul'da çocuk ve yetişkinler için tırmanış eğitim programları ve yetişkinler için yoga eğitimi ile ilgili detayları sitemizde bulabilirsiniz. www.boulderistanbul.com Gezenbilir üyeleri için gerek eğitim gerekse günlük giriş ve üyelikler % 20...

11. kamilyay

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı boulderistanbul'da günlük tırmanış ve abonelik ücretlerinde gezenbilir üyelerine özel % 20 indirim imkanı sağlanmaktadır. ( Günlük tırmanış ücreti 10 tl. , aylık abonelik 60 tl. dir. ) Gezenbilr üyelerine özel bu uygulama Ekim ayı sonuna kadar geçerlidir. Bu arada...
  12. kamilyay

İstanbul'da Yapay Tırmanış Duvarları?

Ynt: İstanbul'da Yapay Tırmanış Duvarları? www.boulderistanbul.com salon İstanbul , göztepe de siteyi incelemeni tavsiye ederim.

13. kamilyay

Yapay Tırmanış Duvarı

Göztepe'de hizmete giren yapay duvar tırmanış salonumuza tüm gezenbilir üyelerini bekliyoruz. salonumuzla ilgili detaylar için www.boulderistanbul.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm gezenbilir üyelerinin ilk gün tırmanışı ücretsizdir.
  14. kamilyay

Yapay Tırmanış Duvarı

istanbul, göztepede yeni bir yapay tırmanış duvarı açıldı www.boulderistanbul.com etkinliklerle ilgili duyurular en kısa zamanda buradan bildirilecektir. bilgi almak için info@boulderistanbul.com yada boulderistanbul@gmail.com
  15. kamilyay

Kocaeli Doğa Yürüyüş Parkurları Klavuz Kitabı

Ynt: Kocaeli Doğa Yürüyüş Parkurları Klavuz Kitabı sırtçantam.com'u bir inceleyin.oradan temin edebilirsiniz sanırım

16. kamilyay

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım öncesinde 1987 broadway 1993 toyota corolla (yağ v.s değişim dışında , 8 sene servise gitmemiştim enteresan araba arıza yapmıyo) 1993 peugeut 106 (eşim kullandı ön takım bir raydan çıktımı sorunlar bitmek bilmiyo) 2002...
  17. kamilyay

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım 2001 seat leon signo kullanıyorum doğuş gurubunun yönetim kurulu üyesinin makam şöföründen almıştım. servis elinin altında ,adamcağız gözü gibi bakmış.taş gibi. ama almaz olaydım. şimdi arabaya kıyıp satamıyorum. 4x4 sevdam...
  18. kamilyay

Unutulanlar

Ynt: Unutulanlar Sadece trt nin yayın yaptığı yıllarda (70 lerde). pazar sabahları almanyada kasabalar arası yarışmaların yapıldığı bir program vardı . yarışmalarda yerel giysileriyle çeşitli etaplarda en çok bonus toplayan takım kazanıyordu . Yarışma programının hemen ardındanda western...

19. kamilyay

www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009) selamlar işi gücü bıraktım , 2 saattir baştan sona macerayı okudum .forumu fırsat buldukça inceliyorum.sanırım en büyük macera bu olmuş. öncelikle geşmiş olsun. neyseki kazasız belasız atlatılmış . aslında biraz daha...
  20. kamilyay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkürler hoşbulduk. yaptığım gezileri paylaşmaktan mutluluk duyarım. bunun için hangi başlık uygun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri