Arama sonuçlarınız

1. ayayyusuf

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) bende katılacak araçlarda yer olması halinde bulunmak isterim .. takipteyim :)

2. ayayyusuf

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) takipteyim :)
  3. ayayyusuf

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) selamlar :) , 30 Aralık Pazar günkü faaliyet iptal mi oldu? 3 gün önce falan görmüştüm de bulamadım bir türlü ::)

4. ayayyusuf

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67755.0 tahmin etğimgibi daha önce olmuşş :)
  5. ayayyusuf

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Selamlar, Etkinlik oldu mu ? Hala devam ediyor mu yoksa :) nöbetlerden takip edemedim sanırım etkinliği yoksa katılmaya çalşırdım . Artık başka zaman ne yapalım.Fizik ve mental güç varsa bende varımm her türlü 8).Bu arada...

6. ayayyusuf

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) ne demek Sedat Abi her zaman .. helal olsun sizlerde helal edin hakkınızı... Sana ayrı teşekkür borçluyum Ersin Abi ne de olsa arabanda co-pilot oldum sayılırr:) Tekrardan emeği geçen herkese çok teşekkürler...

7. ayayyusuf

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) devamm
  8. ayayyusuf

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) evet bende bir şeyler yazayım ama:) .Katıldığım ilk etkinlikti ve hiç yabancılık çekmedim bunu belirtmek istiyorum..Zaten etkinlik programı, parkur gezilip görülen yerler çok güzeldi . Emeği geçen büyüklerimize çok...
  9. ayayyusuf

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) selamlar daha öncede yazmıştım misafir olarak katılmak isterim diye eğer araçlarda boş yer olursa gelmek isterim bu etkinliğe umarım çıkar :) olmasa da bir daha ki etkinliğe aartık.. ;)

10. ayayyusuf

Merhabalar, Bende İskenderun da ikamet ediyorum.bu tür faaliyetleri takipteyim bulunduğum bölgede sanırım beklediğim organizasyon geldi gibi :) yalnız benim aracım yok :( ben de HATAY OFF-ROAD GRUBU FAALİYET MANİFESTOSU nu canı gönülden kabul ediyorum aranızda olmaktan mutluluk duyarım tabi...

11. ayayyusuf

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Bütün Hatay OffRoad grubuna selamlar ;)öncelikle yapmış olduğunuz etkinlikleri ve faaliyetlerinizi imrenerek takip etmekteyim ve kutluyorum :) neden bende yokum diye üzülüyordum tabi öğrencilikten dolayı burda olmadığım için ??? ama...
  12. ayayyusuf

Doğa Yürüyüşü Öncesi Rota Planı

teşekkür ederim paylaşımlarınız içinn .dikkate alınması gereken önemli konular . paylaşımların artması temennisiylee.. :)

13. ayayyusuf

Doğa Yürüyüşü Öncesi Rota Planı

Herkese selamlar ... Doğa yürüyüşü planlarken rotamızı neye göre nasıl belirlemeliyiz ? bu konularda teknik bilgiler nelerdir? fikirlerinizi bekliyorumm :) :D
  14. ayayyusuf

Çanakkale ve civar yerlerde Trekking parkuru

herkese merhaba, Çanakkale ve civar yerlerde hafta sonlarını değerlendirmek için gönüllü arkadaşlarımızla bu tür yerleri keşfetmek, gezmek istiyoruz öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. :)
  15. ayayyusuf

Acil Durum ve Afet Yönetimi Derneği

Ynt: Acil Durum ve Afet Yönetimi Derneği teşekkürler iyi dilekleriniz için ..

16. ayayyusuf

Ynt: Acil Durum ve Afet Yönetimi Derneği Teşekkürler Umutkaptan iyi temennileriniz için...
  17. ayayyusuf

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Lisans bölümünü tamamlaşmış arkadaşlarımız tarfından kurulmuş derneğimize tüm bu işe gönül vermiş ,her meslek grubundan arkadaşımızı, eksikse eksiklerini tamamlama, bilgi ve tecrubesi ile de katkı sağlayacağına...
  18. ayayyusuf

Afet Bilinci ve Biz

Ynt: Afet Bilinci ve Biz hocam güzel bir konuya değinmiş bulunmaktasınız tebrik ediyorum.bu bahsetmiş olduğunuz sayısal verilere ulaşmak biziim için şu an imkansız birşeyy.merak ettiğim bir soru bu değerler hangi kriterler esas alınmıştır bilginiz var mı ?

19. ayayyusuf

Arama / Kurtarmada ki Güncel Eksik ve Sorunlar Hakkında

Ynt: Arama / Kurtarmada ki Güncel Eksik ve Sorunlar Hakkında mrb MOUNTAINBIKER öncelikle başınızdan geçen olay için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.temennimiz bu acıların hiç yaşanmaması ama dünya hali olabiliyor böyle şeyler.Başınızdan geçen bu vahim olay sonucu böyle anlamı ve özel...
  20. ayayyusuf

Deprem hakkında bilgilenelim...

Amerikan Uluslararası Kurtarma Ekibinin Depremden Korunma Hakkında Görüşleri 1) Deprem anında doğal bir şekilde dizlerinizi ana rahmindeki gibi karınlarınıza çekecek şekilde kıvrılmalısınız. Bu doğal bir güvenlik ve hayatta kalma içgüdüsüdür. Daha küçük bir boşlukta hayatta kalabilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri