Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Profesonel derken işini bilerek ve severek yapan, yaptığı işin arkasında duran, kurumsallaşan, sürekli araştıran ve işini geliştiren kişi ve firmaları kastettim.
Merdiven altı ustalara yaptıracaksanız kendinizin yapmasında bir mahsur yok tabi.
Kendi yapmaya kalkanların çoğu hem arabayı hem de malzemeyi ziyan ediyor. Bu işin pardonu yok. Her kalem işi ayrı ayrı bilmemize ve mükemmel olarak yapmamıza imkan yok. Mutlaka profesyonellere yaptırmalı ve sonrası için de teknik servis desteği almalıyız. İllaki ucuz yapacağız diye ucube...
2011 yılında Imaj'a yaptırdığım camper ile yurtiçi yurtdışı 80.000 km yol yaptım. Gerek araç ile gerek de karavan ile ilgili her sorunda yanımda oldular. İmaj ile ilgili eleştiriler sadece fiyat odaklıdır. O da bilgi eksikliğidir. Gidip görüşürseniz bu önyargılardan kurtulursunuz. Hem de Aydın...
Ynt: Santa Fe Hakkında
2003 yılında ilk Santa fe alanlardanım.O zamanın parası ile 66.000 TL. ye almıştım. Dizeldi ve triptonik değildi. 285 000 km kullandım ama burnumdan geldi. En sonunda gece dağbaşında yolda kaldım. Bir daha görmek bile istemedim arabayı.
Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası
Ziraat ile görüşmeden trafik sigortası yaptırmayın. 1710 TL ile 3900 TL arasında teklifler aldım. Ziraat 746 TL Ye yaptı.
Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları
Ben Ducato ile Bolu yolundan iki kez gittim. Hiç bir problem yaşamadım. Stable yolda olduğunuzu bileceksin ve Aracı yol koşullarına göre gideceksiniz. 2011 yılında Yığılca yolundan geri döndüm. Yolda ciddi bir çalışma vardı ve geceydi. 30 km yolu 4...
Ynt: İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum
Güle güle iyi günlerde kullanın. Aman unutmayın biraz açıktan alacaksınız. Hiç beklemediği bir anda takıyor insan.