Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,811
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Bugün de emek ve sevgi ile yoğrulan bir günün ardından tekrar evimdeyim. Evim için çok borç ödüyorum ama buna değiyor doğrusu. Kendi evinde oturmanın güveni ve sıcaklığı bir başka. Bunun için çekici aracımdan ve karavanımdan feragat ettim. Artık yalnızca motorsiklet kullanıyorum gezilerimi motorsikletimle planlıyorum. İnşallah evin borcu bitince belki benim de bir karavanım olur şimdilik karavanım olmamasına hiç üzülmüyorum çünkü ev çok çok daha önemli benim için. Bir gün bu borç ta bitecek inşallah o zaman belki benim de bir karavanım olur şimdilik karavansız devam...

Etiketler

İşte böyle arkadaşlar. Şimdi evde belgesel izleyip dinlenme zamanı benim için yarın yine iş var yarın işe yine motorla değil izbanla gideceğim çünkü faturalarımı ödemem lazım.

Bu arada bu haftasonu hava raporuna göre havalar güzel gösteriyor belki motorumla Karaburun turu yapabilirim tabii ki özgürce ve solo olarak...

Arkadaşlar,

Biz karavancıyız. Sadece karavanımız yok. Şimdilik gücüm olmadığından alamıyorum. Bunun yerine motorsikletimle solo özgürce geziyorum. Elbet bir gün yeniden karavanımız olacak. Yine karavanlı karavancı olacağız bir gün. Borcum biraz hafiflese. Şimdilik sadece hayal. ama bir gün elbet gerçek olabilecek bir hayal. Ne iftiracı, gıybetçiler bizi yolumuzdan edebildiler ne gıybetle bize bir fenalık yapabildiler. Eskisinden daha çok ve daha özgür gezmeye devam ediyorum ve edeceğim.

Bugün de İzban kullanarak işime gidip geldim. Dönüşte faturalarımı ödedim. Kimselere muhtaç değilim ve hiçkimseye bir muhtaçlığım mecburiyetim yok. Hayatımı özgürce yaşıyorum.

İzmir'den selamlar...

Arkadaşlar,

Kendime ev aldığım ve bborcunu ödediğimden çekici aracımı satmak zorunda kaldım ve sonuçta karavansız kaldım. Ama imkanım olunca en güzel karavanlardan bir tane alacağım şimdilik karavansız karavancıyım. Ne diyelim buna da şükür. Motorsikletimle solo ve özgürce gezmeye devam edeceğim şimdilik...

Haftasonu yaklasiyor. Bu haftasonu icin hava raporlari guzel. Motorla solo ozgurce gezmek icin guzel bir haftasonu olacaga benzee.

Bugun de emek ve sevgi ile yogurulan bir calisma gununden sonra izbanla evime donuyorum.

arkamdan giybet yapan giybetci insanlardan bugun de hicbir sey olmadim ve bana bundan hicbir sey olmadi arkadaslar.

Hayatima devam ediyorum. Ozgurce...

Ben karavansiz karavanciyim. Ozgur karavan etkinliklerine ve kamplarina motorumla solo katilmaya devam edecegim.
bana bir demli cay bir aci kahve ikram edilirse icerim. Kimseden de fazlasini bekleyecek ve isteyecek karakterde biri degilim.

gecmiste de kimseden bir sey istemisligim almisligim yoktur arkadaslar yalanla dolanla da kimseye bir sey olmadi gordunuz.

Bu haftasonu motorumla solo olarak özgürce nereye gitsem hangi rotada rüzgarı hissetsem acaba?

-Belki Foça-Yenifoça...
-Belki Karaburun... Bakalım...

Bugun de izbanla gidip geldigim bir is gununu bitiriyorum. Yine emek ve sevgi dolu bir gundu.

Simdi haftasonuna giriyoruz cumadan pazara ozgurce motorsikletle solo gezi zamani.

Arkamdan cirkin yalanlar konusmayi tercih eden giybetci insanlarla hicbir sey yapmiyorum artik.

Boylelerinden sessizce uzaklastirdim kendimi.

Motorumla yalniz ve ozgurce solo geziyorum.

Bos zamanlarimi haftasonlarimi ve uzun tatillerimi motorumla solo ozgurce gezerek ve motorumla kamp yaparak degerlendiriyorum.

Ne gecmiste nede simdi kimseden bir seyini istemisligim almisligim var.

Ben her turlu mufteri ve giybetci insanlara ragmen hala ozgurce solo gezmekteyim ve gezecegim.

Artik giybetcileri hayatimdan cikardigim gibi insallah bana yapmak istedikleri cirkinlik ve kotulu k lerini de aklimdan cikaracagim.

Arkadaşlar,

Kuşadası turunu başka bir haftaya bırakmaya karar verdim. Bu haftasonu ruhumu ve gönlümü dinlendirmek için Öğretmenevi konaklamalı Foça-Yenifoça turu yapacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR