Arama sonuçlarınız

1. Ç

Husky Bird Kullanan Var Mı?

Ynt: Husky Bird Kullanan Var Mı? Teşekkürler.. yarın bi nalbura gideyim bakalım elinde bana uygun bir şey var mı.. sera naylonu falan bulabilirsem iyi olacak

2. Ç

Husky Bird Kullanan Var Mı?

Merhaba, Uzun zamandır indirime girmesini beklediğim Husky Bird çadırı sonunda aldım. Yalnız çantadan çadırın tabanına serilecek naylon çıkmadı, sadece tülden oluşan iç kısım ve dış tente var, bir de diğer ıvır zıvır. Daha önce kullandığım başka bir çadırın paketinden tabana serilecek kalın bir...
  3. Ç

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl Peki o zaman almaya gerek yok zaten bir tane botum var o eskiyince bir tane daha alırım :) teşekkürler yanıtlar ıcın

4. Ç

Bu Ayakkabı Nasıl

Merhaba, doğa yürüyüşlerinde ve özellikle suyla temasın bol olduğu parkurlarda kullanmak için aşağıdaki ayakkabıyı almak istiyorum. Ancak Merrel markasını ve kalitesini hiç bilmiyorum. ve bu tarz bir ayakkabıyı daha önce kullananlara sorum şu olacak, bu ayakkabıyı sadece suda mı kullanmak...
  5. Ç

Ailecek bayram tatili tavsiyesi

Ynt: Ailecek bayram tatili tavsiyesi Yani ben çadırda kalmayı istiyorum babamlar da sıcak bakıyor sayılır. galiba en iyisi geze geze gitmek, yolda denk geldiğimiz yerde kalmak

6. Ç

Ailecek bayram tatili tavsiyesi

Merhaba, bayramda ailecek İzmir'den başlayıp Fethiye'ye kadar 3-4 günlük bir tatil planlıyoruz yalnız rotayı çizemedik yani kararsız kaldık. izmirden çıkıp Kuşadası'ndaki Aquapark'a uğrayacağız, o gece Kuşadası'nda kalalım diyoruz. sonra da geze geze fethiye'ye ulaşıp 2-3 gün de oralarda kalmayı...

7. Ç

Kamplar için Tente İşi Tamamdır

Ynt: Kamplar için Tente İşi Tamamdır Bu tam olarak ne işe yarıyor?
  8. Ç

Çanta Konusunda Acil Yardım

Ynt: Çanta Konusunda Acil Yardım timberline elan 70 tavsiye ederim ben kullanıyorum
  9. Ç

Çilingoz'da kamp yapan var mı?

Merhaba, Çilingoz'da daha önce kamp yapanlardan yer hakkında bilgi almak istiyorum gerek çadır kurma gerekse de ulaşım nasıl? nerelere çadır kurulabilir? kamp yeri işletmesi var mı vs.? Teşekkürler

10. Ç

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları Arkadaşlar sözü geçen kampinglerin çoğu kapanmış ya da hakkında yeterli ve güncel bilgi yok. İst çevresinde çadırımı kuracağım bir kamping arıyorum netten o kadar araştırdım sadece Mıstık Kamping'i bulabildim ::)

11. Ç

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Timberline'ın elan 70 lt modelini kullanıyorum tavsiye ederm
  12. Ç

Kavaklıdere Kamp'ım (1-2-3 Nisan 2011)

Ynt: Kavaklıdere Kamp'ım (1-2-3 Nisan 2011) daha çok fotoğraf bekliyoruz ;)

13. Ç

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kangaroos bot aldım 140 tlye su geçirmiyor fakat teri de dışarı atmıyor hava almıyor çok koku yapıyor
  14. Ç

İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri?

Ynt: İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri? Tekrar teşekkürler
  15. Ç

Ynt: İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri? Merhaba, Tavşanlı köyüne giden minibüslere Gebze'den nasıl binebiliriz? tren istasyonuna yakın mı acaba durakları?

16. Ç

Kim Bitmeden Tekrar bir Kış Kampı Yapsak

Ynt: Kim Bitmeden Tekrar bir Kış Kampı Yapsak bence de
  17. Ç

Ynt: İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri? Peki bu aylarda orası nasıl oluyor, kar illlaki vardır sanırım. Martın ilk haftasından nisana kadar 3 haftalık bi kamp yapıcam olmazsa oraya gideyim :)
  18. Ç

Ynt: İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri? Bilgi için teşekkürler yalnız orada kamping hizmeti veren bir yer, işletme vs var mı acaba?

19. Ç

Ynt: İstanbul'a En Yakın Kamp Yeri? takip
  20. Ç

Sırt Çantası Tavsiye...

Ynt: Sırt Çantası Tavsiye... Linkteki yorumları okudunuz mu? http://www.hepsiburada.com/outdoors-alpine-pro-60-sirt-cantasi-60-litre/ProductDetails.aspx?productId=sporbhoap60&categoryId=1300934

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri