blasto' Alıntı:banliyo treni ile gebzeye ordanda minibus yardımı ile tavsanlı koyune gidebilir ve ballıkaya milli parkında kamp yapabilirsiniz. ballı kaya kamp icin cok iyi biyer aynı zamanda akarsuyun kenarında trekking yolları var kaya tırmanısı yapmaya uygun biryer olmasıda cabası
yada yalova- cınarcık taki erikli yayalasındada kamp atabilirsiniz .
http://tr.wikiloc.com/wikiloc/home.do bakmak isteyebilirsiniz.
blasto' Alıntı:Ballıkaya milli park girisinin biraz ilerisinde wc ve cafe var. Ama genelde girise yakın yerlerde kamp atmaya uygun yer yok yada ben gormedim biz genelde 30dk yuruyup tepeye cıkıyoruz ve orada kamp yapıyoruz... ama dedigim gibi giriste wc var
erikli yaylasında henuz kamp yapmadım ama yakınında tesis ve diye biliyorum.
blasto' Alıntı:Ballıkaya milli park girisinin biraz ilerisinde wc ve cafe var. Ama genelde girise yakın yerlerde kamp atmaya uygun yer yok yada ben gormedim biz genelde 30dk yuruyup tepeye cıkıyoruz ve orada kamp yapıyoruz... ama dedigim gibi giriste wc var
erikli yaylasında henuz kamp yapmadım ama yakınında tesis ve diye biliyorum.
blasto' Alıntı:Bu aylarda kar oldugunu hic zannetmiyorum. Bol bol camur vardır sadece
Milli parkın icinde yemek ihtiyacını karsılayabileceginiz bir yer yok... ama tabi tavsanlı koyunde her turlu ihtiyacınızı karsılayabilirsiniz... market fırın vs...
Eger guvenlik acısından soruyorsanız gorevliler sadece milli parkın girisindeler yani kamp alanına uzaklar...
Birde milli park girisi ucretli 2,5tl gibi bi fiyatı vardı galiba... onun dısında kamp icin herhangi bir ucret vermeniz gerekmiyor.