Arama sonuçlarınız

1. cranberries666

Bulgaristandan Karavan Almak

Herkese merhaba, Bulgaristandan çekme karavan almayı düşünüyorum. Tabi karavanı Türkiyeye getirmeyeceğim, sınıra yakın bir yerde otoparka bırakacağım ver sadece gezilerde kullanacağım. Türk vatandaşlarının karavan alım satım yapmasında bir engel varmıdır bilen biri cevaplarsa sevinirim .

2. cranberries666

Hyundai Starex Karavan

herkese merhaba, hyundai starex 2,5 crdi aracım var, bu aracı karavana çevirmek istiyorum, ben eşim ve 1 yaşında çocuğumun yatacağı şekilde, aranızda starex karavanı olan yada daha önce gören varmı? yatacak yer, webasto, buzdolabı, ve su deposu olsun istiyorum (belki arkaya mini mutfak ve dışarı...
  3. cranberries666

Hybrid Araç Ile Çekme Karavan

arkadaşlar hybrid araç ile 750kg altı karavan çeken oldumu performans nasıldır veya nasıl olur sizce?

4. cranberries666

En Ucuz Yeşil Sigorta

konunun başında geçmeyen ülkeler açıkça yazıyor, geçerli olmayan ülkelerden geçmek için ise sınırda yapılıyor otomobil en düşük 10 eurodan başlıyor kamyonet ve karavan için bu miktar daha fazla hatta diye belirtmişim konunun en başında ve net fiyat vermedim. Aynı sigortayla ben makadenyoya...

5. cranberries666

Pasaporta Telefon Kayıt Hakkı Alınır

Merhaba Yurdtışından dönmüş arkadaşlar Pasaporta telefon kayıt haklarını satmak isterlerse 100tl ye alıyorum. watsapp : 05055496507 veya özel msj atabilirsiniz.

6. cranberries666

Arabayla 10 Günlük Avrupa Turu

hayır gerek yok
  7. cranberries666

Ucuza Yeşil Sigorda Bu Başlıkta

1 aylık 100 euro, daha kısası da yok malesef
  8. cranberries666

2 aylık yok 3 aylık ve 1 aylık var

9. cranberries666

merhaba, yeşil sigortada bir önemi yok ancak şu var, ikinci defa ve daha sonraları bizden yaptırdığınızda hasarsızlık indiriminiz mevcut.

10. cranberries666

Ilk Kez Gerceklestirecegimiz Karavanla Seyahatimiz Icin Yardim Ve Onerilerinizi Rica Ediyoruz...

n1 sınıfı pahalı oluyor doğrudur ben otomobil için konuştum arkadaşımdan 10 euro almışlar.
  11. cranberries666

Ilk Kez Gerceklestirecegimiz Karavanla Seyahatimiz Icin Yardim Ve Onerilerinizi Rica Ediyoruz...

çok düşüncelisiniz ama biz önceden ikaz ediyoruz yaptıracak kişileri, kimsenin makedonyaya gidipte mağdur olmasını istemeyiz.

12. cranberries666

başka bir konuda zaten yazmıştım geçerli olduğu ülkeleri, ilgilenen kişiye hangi ülkelerde geçerli olduğunu zaten özel msj olarak yazdım, kaldı ki sigorta içir irtibat kuran kişiye yaptırmadan önce hangi ülkelere gitmek istediğini sorup geçmeyen ülkeler hakkında bilgi veriyoruz. konuda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri