fiyatı sigorta şirketleri belirliyor.Ilker Bey, listenizde karavan için 3 aylık yeşil kart 150 €, otomobil için 90 €. Trafikte daha az riskli aracın sigortası daha pahalı. Bu fiyatları belirleyen siz değilsiniz ama sigortaların kaza riskini neden fiyatlarına aksettirmediklerini bizden iyi bilirsiniz. Bende Almanya’da bir süre sigorta işleri yaptım. Sigorta uzmanı diye diploma da almıştım. Fiyat tespiti konusunda fikrinizi duymak faydalı olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
kamyon için sigorta yapamıyoruzKamyon yesil sigortası mevcut mu unimoga yaptirsak
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba, yeşil sigortada bir önemi yok ancak şu var, ikinci defa ve daha sonraları bizden yaptırdığınızda hasarsızlık indiriminiz mevcut.merhaba,Karavan sahibinin geçmişte kazaya karışıp karışmadığı ne derece önemli poliçe fiyatlarında?
İlker Bey, otomobil için 2 aylık yeşil sigorta bedeli nedir. esasen 1 ay 2 hafta için bir süre arabayla yurtdısına cıkmayı dusunuyorum
1 aylık 100 euro, daha kısası da yok malesefKaravan için daha kısa süreli sigorta fiyatları nasıl?