Ilk Kez Gerceklestirecegimiz Karavanla Seyahatimiz Icin Yardim Ve Onerilerinizi Rica Ediyoruz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozgrbskvk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,023
qMZE4d.jpg

Etiketler
Birbirinizi çok iyi tanıyorsanız iyi anlaşıyorsanız belki sorunsuz gerçekleştşrebilirsiniz. Yine de karavanla bunun zor olacağını düşünüyorum. Daha çekirdek aile ile keyif alırsınız. Tabiki yine de herşey size bağlı. 6 kişilik bir gurup olduğunuzu ele alınca, Karavan yerine kapsamlı bir karadeniz turunu da araştırabilirsiniz.
Karavanla yola çıkarken farklı bir şeye ihtiyacınız yok. Rota bilgilerinizi, fotoğraf makinenizi, kıyafetlerinizi ve olası sorunlara karşı ilaçlarınızı yanınınızda götürmeniz yeterlidir.

aylık fiyat 65 euro
Bir yanlışlık olmasın? soruda BÜTÜN AVRUPA denmektedir ama benim de yaptırdığım ve sizinde bilgilendirdiğiniz Bulgaristan kaynaklı YEŞİL sigorta evrağında epey devletin üstü çizilip geçersiz sayılmaktadır.Lütfen bu sizin İNDİRİMLİ YEŞİL sigortanızın geçmediği ülkeleri tek tek yazarmısınız ?

Bir yanlışlık olmasın? soruda BÜTÜN AVRUPA denmektedir ama benim de yaptırdığım ve sizinde bilgilendirdiğiniz Bulgaristan kaynaklı YEŞİL sigorta evrağında epey devletin üstü çizilip geçersiz sayılmaktadır.Lütfen bu sizin İNDİRİMLİ YEŞİL sigortanızın geçmediği ülkeleri tek tek yazarmısınız ?

başka bir konuda zaten yazmıştım geçerli olduğu ülkeleri, ilgilenen kişiye hangi ülkelerde geçerli olduğunu zaten özel msj olarak yazdım, kaldı ki sigorta içir irtibat kuran kişiye yaptırmadan önce hangi ülkelere gitmek istediğini sorup geçmeyen ülkeler hakkında bilgi veriyoruz. konuda kalabalık etmesin diye kısaca fiyat yazıp geçtim. Sırf siz istediniz diye tekrar yazıyorum AŞAĞIDA GEÇEN ÜLKELERİN HEPSİNDE BU SİGORTA GEÇERLİDİR !!!!!!!!! A (AVUSTURYA), B (BELÇİKA), BG (BULGARİSTAN) ,CH(İSVİÇRE), CY (KIBRIS CUMHURİYETİ), CZ (ÇEK CUMHURİYETİ), D (ALMANYA), DK (DANİMARKA), E (İSPANYA) , EST (ESTONYA) F (FRANSA), FIN (FİNLANDİYA) GB (BİRLEŞİK KRALLIK), GR (YÜNANİSTAN) H(MACARİSTAN) , HR (HIRVATİSTAN), I (İTALYA) IRL (İRLANDA) IS(İZLANDA) L(LÜKSEMBURG) LT (LİTVANYA), LV (LETONYA), M (MALTA), N (NORVEÇ), NL (HOLLANDA), P (PORTEKİZ)PL (POLONYA) RO (ROMANYA), S (İSVEÇ), SK (SLOVAKYA), SLO (SLOVENYA) , Bu ülkeler haricinde ki yerlerde geçerli değildir, örneğin Makedonya, sırbistan, karadağ, arnavutluk bu gibi ülkelerin sınırda kendi sigortaları vardır kaç gün kalacağınıza göre 10 euro civarında ülkeye girişte ayrıca sigorta kestirirsiniz.

3L49Dr.jpg

Son düzenleme:

Belki biraz ileri gitmiş olabilirim ama amacım hepimizin canının sıkılmaması idi.Hazır Makedonya dediniz artık yazayım sadece iki günlük giriş için N1 sınıfı kapalı kasa kamyonetime yeşil sigorta bedeli olarak 50 euro istediler

Belki biraz ileri gitmiş olabilirim ama amacım hepimizin canının sıkılmaması idi.Hazır Makedonya dediniz artık yazayım sadece iki günlük giriş için N1 sınıfı kapalı kasa kamyonetime yeşil sigorta bedeli olarak 50 euro istediler
n1 sınıfı pahalı oluyor doğrudur ben otomobil için konuştum arkadaşımdan 10 euro almışlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR