Bir yanlışlık olmasın? soruda BÜTÜN AVRUPA denmektedir ama benim de yaptırdığım ve sizinde bilgilendirdiğiniz Bulgaristan kaynaklı YEŞİL sigorta evrağında epey devletin üstü çizilip geçersiz sayılmaktadır.Lütfen bu sizin İNDİRİMLİ YEŞİL sigortanızın geçmediği ülkeleri tek tek yazarmısınız ?
başka bir konuda zaten yazmıştım geçerli olduğu ülkeleri, ilgilenen kişiye hangi ülkelerde geçerli olduğunu zaten özel msj olarak yazdım, kaldı ki sigorta içir irtibat kuran kişiye yaptırmadan önce hangi ülkelere gitmek istediğini sorup geçmeyen ülkeler hakkında bilgi veriyoruz. konuda kalabalık etmesin diye kısaca fiyat yazıp geçtim. Sırf siz istediniz diye tekrar yazıyorum AŞAĞIDA GEÇEN ÜLKELERİN HEPSİNDE BU SİGORTA GEÇERLİDİR !!!!!!!!! A (AVUSTURYA), B (BELÇİKA), BG (BULGARİSTAN) ,CH(İSVİÇRE), CY (KIBRIS CUMHURİYETİ), CZ (ÇEK CUMHURİYETİ), D (ALMANYA), DK (DANİMARKA), E (İSPANYA) , EST (ESTONYA) F (FRANSA), FIN (FİNLANDİYA) GB (BİRLEŞİK KRALLIK), GR (YÜNANİSTAN) H(MACARİSTAN) , HR (HIRVATİSTAN), I (İTALYA) IRL (İRLANDA) IS(İZLANDA) L(LÜKSEMBURG) LT (LİTVANYA), LV (LETONYA), M (MALTA), N (NORVEÇ), NL (HOLLANDA), P (PORTEKİZ)PL (POLONYA) RO (ROMANYA), S (İSVEÇ), SK (SLOVAKYA), SLO (SLOVENYA) , Bu ülkeler haricinde ki yerlerde geçerli değildir, örneğin Makedonya, sırbistan, karadağ, arnavutluk bu gibi ülkelerin sınırda kendi sigortaları vardır kaç gün kalacağınıza göre 10 euro civarında ülkeye girişte ayrıca sigorta kestirirsiniz.