Arama sonuçlarınız

1. L

2013 BMW R1200GS

Ynt: 2013 BMW R1200GS 2013 e su soğutmalı makine koymuşlar.Daha evvelki hava soğutmalı makinenin avantajları ortadan kalkmış.Artık arıza yapma potansiyeli olan daha çok bileşen var.(radyatör-fan-devirdaim pompası-termostat-su hortumları gibi) Silindirler motor bloğuyla bütünleşmiş.Avantaj mı...

2. L

Yamaha TDM 850 veya Honda NX 650 Dominatör

Çok farklı tür ve karakterde 2 motordan bahsediyoruz. NX dual sport denilen yol dışı ağırlıklı tek silindirli bir motorken,TDM çift silindirli asfalt ağırlıklı rnduro-touring bir makine. TDM ile ilgili fazla bir bilgim yok ama dominator ün özelliklerini anlatmak istiyorum. Advrider gibi...
  3. L

2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi

Ynt: 2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi Herhangi bir kaçak yoksa makinede su eksiltmenin tek sebebi silindir kapak contasında ya da motor bloğunun su kanallarındaki çürüme veya çatlaktır.kapak contasındaki "yanma"ya da çatlak herzaman yağa su karışması sonucunu doğurmaz.hasar...

4. L

pumarex arazi aracı

Ynt: pumarex arazi aracı UTV yani "utility terrain vehicle" denen bu araçlar hiç te söylendiği gibi "civatadan"araçlar değilllerdir.bir utv nin çok ağır arazide ulaşabileceği yere dünya üzerinde ulaşabilecek tek motorlu araç cross motosiklettir.yaya olarak gidilemeyecek yerlere bile gidebilir.4...
  5. L

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? ktm iyidir hoştur da sürekli eliniz üstünde olacak bir de ithalatçısı spormoto da bir tanıdığınız olacak :D ben yine de 4 büyükler denen japon markalarının sorun çıkarma ve kronik problemler konularındaki düşük yüzdesini her zaman takdir ediyorum.

6. L

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? bizim millet olarak genelde bir "büyük"takıntımız ve her ne konu olursa olsun kulaktan kulağa dolaşıp kartopunun çığa dönüşmesi gibi büyüyen efsaneleştirme olayımız vardır maalesef.kullandığımız ulaşım araçlarındaki seçimlerimiz de kullanım amacımıza göre değil bunlara...

7. L

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? ...yolun bittiği yerden...r1200gs in ağırlığı ve üstündeki standart lastiklerle bir plaj kumsalında veya ormanda kurumuş yapraklardan oluşan (tercihen çam yaprağı) bir zeminde herhangi bir süratle bir deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim. :) aslında şaka bir yana çok...
  8. L

Neden enduro motor?

Ynt: Neden enduro motor? 30 yıldır chopper-cruiser dışındaki her hacimde ve her türlü motosiklete sahip oldum.çıkardığım sonuç şu oldu; -enduronun olmazsa olmazları;21 inch ön tekerlek,tek silindir makine,mümkün olan en az ağırlık,15-20 litre civarında depo hacmi,otomatik dekompresyon ve...
  9. L

1989 Defender için Puma Motor Değişim

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim asıl merak ettiğim konu;devletin bu işle ilgili kurumlarının sözkonusu tadilatla ilgili olarak yayınlamış olduğu yönetmeliklerde "yakıt değişimi"ile ilgili hiçbir ibare görünmezken benzinli araca dizel motor konmasının yasak olduğu bilgisi nereden...

10. L

1989 Defender için Puma Motor Değişim

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim http://www.tse.org.tr/turkish/belgelendirme/tamim2009_1.pdf

11. L

Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ?

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? başlık altında bilgilenmek ve bilgiyi paylaşmak adına sorduğum sorunun cevabını da alttaki linkte bulabilirsiniz. TSE nin araç motorlarındaki değişikliklere ait 23.01.2009 tarihli tamimi. burada benzinli araca dizel makine takılamaz gibi bir...
  12. L

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? hacim-verim-tüketim ilişkisine bakıldığında 3.5 v8 in çok rasyonel bir motor olduğunu söylemek hiç te kolay değil.bundan dolayı opel makinelerini örnek vermiştim. v8 3.5 motorlu bir rrc yi hem lpg hem de benzinle kullanamadığımız için...

13. L

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? v6 veya düz 6 silindir herhangi bir makine uygulanabilir mi acaba? mesela opel in 2.5 litre 170 beygir ya da 3.2 litre 205 beygirlik makineleri olabilir mi?
  14. L

Defender İiçin Uygun Lastik [yardım]

Ynt: Defender İiçin Uygun Lastik [yardım] bu başlık altında arkadaşların 7.50 x 16 ebadında hangi marka ve tip lastikleri de tavsiye edebileceğini de öğrenebilirsek çok faydalı ve yönlendirici olacaktır sanıyorum.en azından güncel olarak benim bu bilgilere çok ihtiyacım var. cevaplar için...
  15. L

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... malına yüksek fiyat isteyene hakverdiğimiz kadar,"son kaça olur"diye soranlara da hak vermeliyiz diye düşünüyorum,tabii malın özelliklerini öğrendikten sonra ;D çünkü böyle soruları ben de soruyorum.sebebi de bazı araçlarda 10000 tl ye kadar indirimler...

16. L

Ynt: Defender a V8 disco motoru takabilirmiyim ? araç motor değişimiyle ilgili kanun hangi bakanlıkla ilgilidir?internetten resmi gazetenin günlük sayılarına bile ulaşılabiliyor,biz bu kanunla ilgili maddelere nerden ulaşabiliriz?bilen bir arkadaş varsa yol göstersin bir zahmet. çünkü bütün...
  17. L

Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997

Ynt: Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997 range rover motorlarında ne gibi mühendislik ve malzeme hataları ve ne gibi kronik problemler olduğunu ve bundan dolayı ömrünün kısa olduğunu bize de açıklarsanız memnun oluruz. taşıtların makineleri mekanik aksamlardır.tasarım yanlışlıkları veya...
  18. L

Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..

Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?.. bahsettiğiniz aracın amerikan versiyonu olan isuzu rodeo yu 1000 km.ye yakın amerikada kullanma fırsatım olmuştu.205 beygir v6 güçlü bir makinesi vardır,bir önceki frontera a daki gibi kamyon kullanıyor hissi vermez.ayrıca kabin içi malzeme...

19. L

Pentax K 20D Arıyorum

Ynt: Pentax hayyam pasajı-sirkeci
  20. L

Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? mart 2009 sonu başlayan ve halen devam eden,30 sayfalık bir çalışma var ekteki linkte. gb üyesi bir arkadaşın 1987 defender ı üstündeki ,üstelik işinin ehli ustalar tarafından yapılan çalışmayı incelemenizi öneririm.maliyet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri