Arama sonuçlarınız

1. G

3 GÜN İTALYA

Ynt: 3 GÜN İTALYA kısa zamanda güzel bir gezi olmuş. :) kaldığınız yerlerin isimlerini paylaşabilir misiniz?

2. G

Midilli Adasında gezilecek yerler.

Ynt: Midilli Adasında gezilecek yerler. Merhaba, Bu yazıya kimse cevap vermemiş ama ben de aynı konuyu merak ediyorum. Eşimle 4-5 gün için Midilli'ye gitmeyi planlıyoruz. Nereler gezilir, araba kiralamak şart mı? Fiyatlar nasıl, kalacak yer önerileri vs. ihtiyacımız var. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. G

10 günlük italya seyahati - rota tavsiyesi

Ynt: 10 günlük italya seyahati - rota tavsiyesi Teşekkürler yanıtınız için. Tavsiyelerinizi mutlaka değerlendireceğiz. Öncelikle seyahati ağustos sonuna erteledik. (Mayısta İspanya'ya gidiyoruz çünkü) Hem böylece tavsiye ettiğiniz gibi yaz bitmeden gitme imkanımız olacak. Roma'yı görmeyi...

4. G

Ynt: 10 günlük italya seyahati - rota tavsiyesi Sanırım uygun bilet için zorunlu olarak Milano gidiş, dönüş tercih edeceğiz ama hala bir rota oluşmadı kafamızda.
  5. G

Merhaba, Mayıs ayında eşimle 10 günlük İtalya seyahati planlıyoruz ama henüz rotayı kesinleştiremedik. Rotayı kesinleştirsek bileti buna göre Roma gidiş dönüş ya da Roma gidiş Milano dönüş yapabiliriz. Kafamda şöyle bir rota var ama ne dersiniz? Kabaca Roma, Venedik, Milano, belki göller...

6. G

Viyana,Bratislava Gezisi

Ynt: Viyana,Bratislava Gezisi Eylülde gittik Viyana'ya eşimle ve bayıldık. Keşke biraz daha zamanınız olsaydı da Viyana'ya otobüsle 4 saat uzaklıktaki Prag'ı ya da otobüsle 2,5 saat uzaklıktaki Budapeşte'yi de ziyaret etseydiniz. Üstelik www.orangeways.com dan Viyana-Budapeşte çok ucuz hele de...

7. G

Antakya Gezisi (5 - 9 Eylül 2008)

Ynt: Antakya Gezisi (5 - 9 Eylül 2008) Fotoğraflarınız görünmüyor, benden mi kaynaklı acaba yoksa kimse mi göremiyor?
  8. G

Viyana

Ynt: Viyana Yani toplam 7 gecemiz var da, o yüzden 1-1,5 gün diyorum. (malesef)
  9. G

Viyana

Ynt: Viyana Merhaba, Biletlerimizi aldık, eşimle 3 eylülde önce Budapeşte'ye, oradan Prag ve Viyana'ya geçeceğiz, dönüş yine Budapeşte'den. Turla gelmiyoruz, o yüzden kalacak yer ile ilgili tavsiyeye ihtiyacımız var. Örneğin Viyana'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ya da hangi bölgede...

10. G

Akyaka - Gökova

Merhaba, Yaz tatili için Akyaka'ya gidelim diyoruz eşimle. Öncelikle şunu sorayım, 1 hafta aynı yerde kalmaya pek alışkın değiliz, yeni yerler görmeyi seviyoruz, bu durumda Akyaka'da kaç gün kalınır sizce? Başka nereleri önerirsiniz? Bir de bildiğiniz ucuz ama temiz ve rahat pansiyon, apart...

11. G

Viyana

Ynt: Viyana Merhaba, Biz de eşimle Budapeşte - Viyana - Prag seyahati planlıyoruz eylülün başında. Kalacak yer ile ilgili bir tavsiyeniz var mı? Budapeşte, Prag, Viyana, Budapeşte arası tren fiyatları nasıl bilginiz var mı? Araba mı kiralasak diye de düşünmüyor değiliz ama hangisi daha...
  12. G

Mayısta Saraybosna - Hırvatistan tavsiyeleriniz (İlk yurtdışı seyahati)

Ynt: Mayısta Saraybosna - Hırvatistan tavsiyeleriniz (İlk yurtdışı seyahati) Merhaba, Eşimle ilk yurtdışı seyahatimizi 14 - 19 mayıs arasında yaptık. Saraybosna - Mostar - Dubrovnik - Split - Saraybosna gibi bir güzergahı otobüsle gezdik. Epey bir blog okudum, forumlara baktım. Yine de...

13. G

Ynt: Mayısta Saraybosna - Hırvatistan tavsiyeleriniz (İlk yurtdışı seyahati) Teşekkürler corrado41, Siteyi inceledim, buradaki tüm yazıları da okudum, hatta yabancı kaynaklara da baktım. Umarım sorunsuz bir gezi olur. Ben de keyifle gelip yaptıklarımızı siteye tek tek yazarım. :) Daha önce...
  14. G

Ynt: Mayısta Saraybosna - Hırvatistan tavsiyeleriniz (İlk yurtdışı seyahati) Biletlerimizi aldık. 14 Mayısta gidiyoruz. Özellikle ulaşım konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim.
  15. G

Merhabalar, Eşimle beraber 14-19 mayıs arasında bir Bosna Hersek-Hırvatistan gezisi planlıyoruz. Saraybosnaya uçak biletimizi bugün yarın alacağız. İlk kez yurtdışına çıkacağımız için bir yandan çok istiyorum, bir yandan da korkuyorum. (Korktuğumu da kocama çaktırmıyorum tabi, çünkü ben ısrar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri