Viyana,Bratislava Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dura Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,225

dura

Ana Kamp
Yer
safranbolu
Merhaba Arkadaşlar,
Bu yıl gezi rotam Viyana ve Bratislava.Bana önereceğiz,unutma dediğiniz konular varsa ,yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle...

Etiketler
Ynt: Viyana,Bratislava Gezisi

Merhaba Arkadaşlar,

Her yıl Mart ayında yaptığım gezilerimden birini daha gerçekleştirmek için , İnternet üzerinden Viyana uçak bileti aldım. Bu çılgınlık biliyorum çünkü biletin tarihi 18/03/2011 yani önümüzdeki yıl. Yarının bile garantisi yokken kısmet… Şimdilik biz (eşim Füsun DURA ve ben) Bacanağım,baldızım ve bir arkadaşımız 5 kişiyiz. Önce Viyana'ya uçacağız. Burada bir kaç gün dolaştıktan sonra Bratislava'ya geçip bir gün de orayı gezeceğiz.Tuna nehri üzerinde yemekli tura katılacağız.. Kalış yerimiz otel olacak. Yerimizi de aldık zaten.Güzel bir seyahat olacağını düşünüyorum. Gezi otel ve uçak biletleri dahil kişi başı 215 euro.Henüz gezinin maliyeti tam olarak belli değil ama ucuza çıkarmaya çalışacağım. Viyana turları kişi başı 900-1000 TL civarında biz bunun yarısını harcayarak iki şehir birden görüp gelebiliriz. Bir daha kolay ele geçmez bir fiyat bence.

Tarihler :
18 Mart 2011 12:00 Istanbul Sabiha Gökçen – Viyana
22 Mart 2011 01:50 Viyana- Istanbul Sabiha Gökçen

Selam ve sevgilerimle...

Ynt: Viyana,Bratislava Gezisi

Eylülde gittik Viyana'ya eşimle ve bayıldık.
Keşke biraz daha zamanınız olsaydı da Viyana'ya otobüsle 4 saat uzaklıktaki Prag'ı ya da otobüsle 2,5 saat uzaklıktaki Budapeşte'yi de ziyaret etseydiniz. Üstelik www.orangeways.com dan Viyana-Budapeşte çok ucuz hele de ödemeyi HUF (Macar para birimi)olarak yaparsanız daha ucuz. İnternetten 2 kişi için 35 tl (kişi başı 17,5 süper rakam) ödedik eylül başında. İsterseniz günübirlik de gidip gelebilirsiniz gerçi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR