Arama sonuçlarınız

1. C

Samurai ve SJ 413 farkları

Araç ilanlarında hepsi ayrı model gibi görünüyor...Sj kasada Samurai ve 413 farkı nedir? Almak için en uygun ve sorunsuz modeli hangisidir.Motor,üretim yılı vs...Kronik sorunları nelerdir...

2. C

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) siteyi sürekli takipteyim.Bende bu etkinliğe Ankara dan binek aracımla ve ailemle birlikte katılmak istiyorum.
  3. C

Vitara Arazi Vites Sistemi.

Ynt: Vitara Arazi Vites Sistemi. çok faydalı bir bilgi.teşekkürler.... Arazi vitesinden kendi kendine çıkması normal bir durum mu ?

4. C

Vitara Arazi Vites Sistemi.

Ynt: Vitara Arazi Vites Sistemi. benim aracımda bugün dikkatimi çeken bir olay oldu.Arazide 4 L konumunu birkaç kez kullandım herhangi bir sorun olmadı. fakat bugün aracımı satmak için pazarlık ettiğimiz bir arkadaş aracı kontrol için kullanırken Asvaltta 4 L de hız 50-60 Km geldiğinde araç...
  5. C

Vosvostan BUGGY :)

Ynt: Vosvostan BUGGY :) Süper bir makinaya benziyor.Böyle bir makinanın yaklaşık maliyeti nedir.Hani Mehmet usta bitanede bize yapta şöyle köyde dağda bayırlarda gezelim desek...

6. C

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm Aracınız hayırlı olsun...Sorunsuz bir V6 yı sizin harcadığınız paralardan aşağı zaten almak pek mümkün görünmüyor...

7. C

1992 Vitara JLX G16A Sıvı Radyatörü Soğutma Fanı Modifikasyonu

Ynt: 1992 Vitara JLX G16A Sıvı Radyatörü Soğutma Fanı Modifikasyonu Aynı uygulamayı v6 lardada yapmamız mümkünmü acaba.Bildiğim kadarı ile hararet problemi bütün suzukilerde var...
  8. C

95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Mustafa bey öncelikle fikirlerinize saygı duyuyorum.yazdıklarınızda çok hakılısınız. fakat eğer ikinci el araç alacaksak bu risk motoruna hiç anahtar vurulmamış araçlarda'da var en güzeli detaylı expertiz yaptırıp daha sonrası tamamen şans işi...yıllık...
  9. C

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları ben motor açılmış araçlara yaklaşmayın fikrinize katılmıyorum.zira bizim bu araçlarımızın trigerini değiştirmek bile birçok arabanın motor yapımına bedeldir diye düşünüyorum.Sizin örnek verdiğiniz arkadaşınıza öncelikle geçmiş olsun.işinin ehli iyi bir...

10. C

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları Oğuz bey değerli tecrübelerinizi bizlere aktardığınız için teşekkürler.... Benim aracımda otomatik vitesli pek sevmemekle birlikte eşimle birlikte kullandığımız için tercih ettim. Yakıt konusna gelince Km de Gaz lt fiyatı 1,70 tl civarında Km 250kr...

11. C

ANDOFF 2010 Mahalli Off-Road Yarışı - Mühye (18-19 Eylül 2010)

Ynt: ANDOFF 2010 Mahalli Off-Road Yarışı - Mühye (18-19 Eylül 2010) Ankara Off-Road Şampiyonası 2. yarışı kulübümüz ANDOFF tarafından 19 Eylül 2010 Pazar günü Mühye Köyünde organize edilecek.
  12. C

Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları aynı araçdan bendede var.kullanımı zevkli bir araç.araç resimlerinde güzel görünüyor ama ilanda pasif görünüyor.satılmış olabilir...

13. C

Soğutma Suyu Problemi!

Ynt: Soğutma Suyu Problemi! aracı ankaraya sorunsuzca getirdim....son mesajımdan beri işlerim dolayısı ile ancak geçen hafta memlekete yeni bir radyatör alıp gittim.radyatörü kendim söktüm ve yenisi ile değiştirdim.suyunu doldurdum aracı çalıştırdım yaptığım kontrollerden sonra hararet ibresi...
  14. C

Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum

Ynt: Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum '' Birde vitesin alt tarafında bir düğme var ona basınca bir yazı çıkıyor göstergelerin sol tarafında o ne işe yarar.'' öncelikle aracınız hayırlı olsun. over driver düğmesinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla.Aracı en son vitesden bir alta alır ve...
  15. C

Soğutma Suyu Problemi!

Ynt: Soğutma Suyu Problemi! Ali bey yorumunuz için çok teşekkür ederim. evet dediğiniz gibi yapılan bakımlar sırasında kapak contası değişti.kapakçıda taşlandı.motorcu geldi ölçümleri yaptı anlayacağınız ne gerekiyorsa hepsi yapıldı.değişmesi gerekenler değiştirildi. Biraz önce radyatörün...

16. C

Soğutma Suyu Problemi!

Ynt: Soğutma Suyu Problemi! cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla motorla ilgili çok önemli bir problemimiz yok gibi görünüyor.Radtatör değişimi ile aracı köyden merkeze kadar sorunsuz götürebiliriz.Benim öğrenmek istediğim.burada bazı konularda okuduğum kadarıyla mercedes...
  17. C

Soğutma Suyu Problemi!

öncelikle herkese selamlar...Ben sebebini anlayamadığım bir konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Benim 95 model vitara 2.0 V6 otomatik vites aracım var 2 ay kadar önce araca komple bakım yaptırdım.(subap lastikleri,subaplar,yağ,filitreler.antifiriz vs.) bir ay önce...
  18. C

Egzoz Dumanı

Ynt: Egzoz Dumanı avci364 arkadaşım ilgin için teşekkür ederim.Bugün tavsiyen üzerine ömer ustanın yanına gittim.subap lastiklerinin aracı stop ettikden sonra kaçırdığını bundan kaynaklandığını söyledi.Forumlarda biraz araştırma yaptım motor yağının değiştirilmesi bu tür arızaları azalttığı...

19. C

Egzoz Dumanı

Ynt: Egzoz Dumanı duman beyaz renkli.sıcakken çalıştırdığımda herhangi bir duman atma vs olmuyor.
  20. C

Egzoz Dumanı

öncelikle herkese merhaba.siteye bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yeni üye oldum.97 model 2000 motor V6 vitara aracım var yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.son günlerde aracı soğukken ilk çalıştırdığımda yoğun bir duman atıyor ve daha sonra normale dönüyor.geçen bir ustaya götürdüm sipob...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri