95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tsezim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,698
Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

Mustafa bey öncelikle fikirlerinize saygı duyuyorum.yazdıklarınızda çok hakılısınız.
fakat eğer ikinci el araç alacaksak bu risk motoruna hiç anahtar vurulmamış araçlarda'da var en güzeli detaylı expertiz yaptırıp daha sonrası tamamen şans işi...yıllık izinde olmam sebebi ile işe bugün başladım.Arkadaşımla sohbet ederken kendisinin 2001 model opel astrası var daha 80 bin km de.Aracın bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırıyor.2 yıl önce serviste 60000 km de triger setini değiştirmiş.Bayramda İstanbula gidreken düzcede triget kayışı kopmuş aracı servise çekmişler fatura 2500 tl ve araç hala düzcede serviste imiş.20000 Km de triger kopmaması lazım ama servis diye güvendiğimiz firmalar acaba orjinal parça kullanıyor mu.Bende Bu araca çok temiz diye bayramdan 15-20 gün önce arkadaşa bana satması için ederinin üstünde bir rakam teklif etmiştim ama bana vermemişti.Aracı o zaman bana satsaydı problemli aracı bana sattı diyecektim.(Bunu düşünceye herhalde kim olsa kapılırdı.)
Sonuç olarak bana göre ikinci el oldukdan sonra araç işi biraz şans işi.

Etiketler

Madem V6 alacaksınız tekrar söylüyorum kesinlikle full olanını alın ve düz olanını tercih edin derim.Doktorum kesinlikle haklı motor yapılacaksada kendiniz yaptırın çok araçlar gördük motor yeni yapıldı diyip satılan ama sonu kabus oldu...Bu arada V6 nın zincir değişimi kesinlikle başlı başına bir olay o bile ustalık ince iş ister işin ehli tarafından yapılmazsa çok baş ağrıtır..

sayın coolpix haklısınız daha önceki msjlarımdan birisndede dediğim gibi araç sıfır dahi olsa tamamen şans işi.ancak ben servislere pek güvenemiyorum çok rastladım serviste tüm parçaları değişip bakım yapılıp daha sonra yeniden başka bir yerde parça değiştirirken takılan parçanın çin malı olduğunu falan.o yüzden ben sağlam bir usta bulup parçaları kendin alıp o ustaya monte ettirmekten yanayım bu biraz daha sağlam bir durum bence.

Arkadaşlar bu araç işinden gözüm korktu desem.

Kime güvenip alacığz ki o zaman ?

Servis ok. diyor (sonra sıkıntı olabiliyor)

Araç sahibi ok diyor. (yine sıkıntı çıkabiliyor)

e ben bu araçların yenisinden zaten alamam.

Yandık gibi geliyor bana, ya da şansımıza deyip bitane bulup atlayacağız üstüne heralde.

Bir de full olan version sadece 98 model olan mıdır?

Yoksa 1996 model de bakabiliyor muyuz?

tsezim' Alıntı:
Öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında Konu ile ilgili sizin açmış olduğunuz böşümüde takip ediyorum. Aracınız çok güzel. İyi günlerde bol çamurlu kullanırsınız inşallah
Kararım v6 ve otomatik gibi duruyor.
Otomatik olması konusunda arkadaşlarında söylemleri ile beraber biraz çekincelerim de yok değil.
Geçen hafta içinde Başka bir araca bakım yaptırmaya servise gittiğimde bir kaç saatlik boşlık yakalayıp, sanayide (sitede de adı geçen) brir servise gittim.
Konu hakkında biraz konuştuk (baksanıza ortada araba yok servis servis dolaşıyorum :D)
otomatik konusunda biraz çekinceli gibi geldi bana. (yada ben yanlış algıladım bilmiyorum yani)
Arkadaşlar aracı getirin bakalım dedi...
Bakmaya başladığım günden beri gözüm şu araçta ; Hatta bu gün sahibi ile konuştum gelin bakın istediğinzi yerede götürün dedi, Ayrıca yarında Mühye köyünde yapılacak off road 'da olacakmış..
Sizin aşağıdaki araç hakkında yorumunuz ne olur, Birde ön kaput boyalıymış, sübaplar falanda değişmiş deyince anlamadım yani
aşağıdaki araç hakkında söyleyebilecek başka bişeyleriniz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-vitara-v6-31458171/detay

teşekkürler
İlandaki araç sahibi olarak bende bir iki cümle yazayım,
Sayın tsezim arkadaşım çekincelerini çok iyi anlıyorum.Bu aracı alırken bende aynı senin gibi aklımda bir çok acabalar vardı.En sonunda kararımı netleştirip aracı aldım.
Alış veriş yapmamız hiç önemli değil bu yazdıklarımıda satıcı olarak yazmıyorum. Birgün gel hem bir çayımı içersin aracımada , bak kullan hiç değilse bu araçlar hakkında fikir sahibi olursun hemde tanışmış oluruz.

Farabi bey,

İlgi alakanız için çok teşekkür ederim.

Hafta sonu aracı görmeye mühye köyüne gelecektim aslında. Ancak acil işim çıkınca kala kaldım işin doğrusu.

Bu haftam biraz yoğun geçecek gibi görünüyor ama mutlaka sizinde müsait olduğunuz bir zamanda

hem çayınızı içmeye hem de aracınıza bakmaya geleceğim.

ilginiz için ayrıca teşekkürler.

Farabi bey hayırlıuğurlu olsun aracı satmışsınız.

kısmet olmadı birtürlü sizle tanışıp aracıda yakından görmek.

Yeni sahibine de kazasız belasız kullansın diyorum.

Sizleri de bıktırdım ama;

Bu ne ki şimdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-v6-acil/detay

tsezim' Alıntı:
Farabi bey hayırlıuğurlu olsun aracı satmışsınız.

kısmet olmadı birtürlü sizle tanışıp aracıda yakından görmek.

Yeni sahibine de kazasız belasız kullansın diyorum.
Teşekkürler tsezim...

dediğiniz gibi tanışmak kısmet olmadı.Araç Tarsus'a satıldı. Buradan bir arkadaşıma satmayı daha çok isterdim.Araç gerçekden sorunsuz bir araçtı.Alanada hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

İnşallah sizede gönlünüze göre bir araç denk gelirde alırsınız.Hoşçakalın...

ben de size şu aracı sorsam ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-takasli-vitara-4-4-bilen-bilir-34616856/detay

3 senedir 50bin km yaptım birkere yeni aldıgımda dag başında benzin pompası bozdu yolda bıraktı ?sonrası ful modifiye yapıp dag başlarında yapmadıgım cin işkencesi kalmadı ;D..
15 yaşındaki v6 tımı bırakıp başka bir araca binemem uzun yolda dagda bayırda güvenemem derim..
3 senedir bende +en az 5 sene daha bırakmam.derim
yakıtı hafif fazlaca dır kullanıma yola,şöföre baglı degişir bende 0,25 - 0,35 krş lpg yakar ,

ilandaki araca gelince::>>>>>>
kırmızı ışıkta seri olarak hızlı bir kalkış yapın lpg ile ,,,sonrası aynısını benxzinle deneyin arda fark yok ise lpg uyumlu demektir ,,lpg de seri degil ise sistemi uyumsuz iyi bir marka ile degişimi 2500-3000 tl arası dır.
sogukken şıkırtılı sıcakken sessiz calırşa motor ? motora 2000 tl sıkışmış demek tir..
alıcagınız yerde yetkili serviste makinaya baglatıp ecu ya kayıtlı arıza varmı baktırın ..eksoza analız cıhazı baglatıp degerlere baktırın cigmi atıyor yakıyormu vs .. ;) :smiley:
fiyatı ucuz pahalı demiyorum ucuz alıp her gün bir yerini yaptırmayı sanayilere gitmek bazen aynı hesaba gelir sıkıntısı kar kalır..

cj 5 ,defender,disko ..vs doguştan arazi aracıdır.. bunlar 2 ton agırlık 4000 cc motor vs güçlü araclardır..gazı benzini yalamadan yutar .. ;D ama her yerde giderlerde.. :smiley:

vitara size hafif gelebilir.? ama .. çamura batıp yapışmaz,,,, adeta ..! basmadan atlar gecer.. ;) homurtusu ,yakması size az gelebilir..?

v6 1300kg 136 beygirdir japonlar içinde tek gecerm .. en hafif + en güçlüsüdür..her arazi sonrası kırılanı bozulanı yaptırmaya sanayii ye götürmesi yoktur özellikle .. ;D..

her 10 binde yag ve filitrelerini degiştirirsiniz onun dışında sanayii yolunu unutabilirsiniz bir yere not alırsınız artık.. :D

>>>>standart hiç bir vitara arazi de cok da iyi degildir biraz oynamanız lazım .. ;)

>>lastik +yükseltme + kilit +vsss ...liste uzar gider..

v6 alırsanız her zaman yanınızdayım.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR