95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tsezim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,700
Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları

1. suzuki gezisi nden fotolar sanırım tarih 2008
http://i444.photobucket.com/albums/qq163/oguz1134/Fotoraf029.jpg
bu benim v6 tının ozamanki hali y.kit,dif lock,mtlastik ,sacjant vs.
http://i444.photobucket.com/albums/qq163/oguz1134/Fotoraf028.jpg
bu da standart aynı renkte başka v6 o da camurda gidiyor ufacık bir farkı var öndeki araca halatla baglı ;)
aracı yada sahibini aşagılamak gibi bir derdim yok..yanlış olması....n..fikriniz olsun .
aradaki halattan başka fark yok ikiside camurda neticede gider.. :smiley: .. ;D

Etiketler

95 model için fiyat gerçekten fazla.Ben 98 model full olanını (2 airbag abs klima)17.000 tl ye verdim.Tertemiz bir araçtı lpgnin 1 yıl daha garantisi vardı.Bence 98 modele bakın derim..

Oguz bey anlatımınız için teşekkür ederim. Gayet anlaşılır olmuş. :smiley:

Bir araç bakınıyorum ama Cenk beyin yorumları araç pahalı diyor, Daha üst model ve full tavsiye ediyor.

Bu konuda Sizin yorumlarınız ne olur, yada bu aracın ederi hakkında ne söylenir.

Yada ben bu araçtan vaz mı geçeyim dönüp dönüp inceliyorum, hatta araç sahibi de site üyesi bir kaç paragraf yukarıda araç hakkında bilgi vermiş.

Tşk.

Bu araca da bakabilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-vitara-2-0-v6/detay

yazanlarve kilometre dogruysa 10 numara derim :D

o bölgede fazla sayıda rent a car var iyibir araştırın derim .

sizin 20 000 verdiginiz araca bir başkası az yada cok verir ticaret karışık mevzu. ;D

15 e alıp 20 ye maletmekte var masraf edip + ugraşıp ;)

20ye alıp keyif yapmakta ;)

bir bilene gösterin .

Cenk beyin aracı ucuza gitmiş alana hayırlı olsun derim onu alsanız bildik aractı derim. ;)artık gecmiş. :smiley:ugrşmadan binilecek aractı .. :smiley:

Birde bu araç var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-cok-bakimli-sinifinin-en-dolusu/detay

yorum yapabilir misiniz?

Teşekkürler.

Bu gün gezenbilir 'deki satılık araçları inceledim.

Benim beğendiğim yapılı/yapısız bütün arabalar satılmış gibi duruyor.

Sizce ben 2000 automatic 2000cc bulamayacak mıyım?

Var mı şu arabaya bak diyeceğiniz araçlar.

1995-1998 arası olmalı sanırım sizlerin dediklerine göre.

banada söz düşmüş sanırım .Biraz geç gördüm kusura bakmayın.
Oğuz bey haklı v6 almama en büyük sebep Oğuz beydir ve aracı aldığım hakan beydir.o kadar temiz bakmış ki aracına görür görmez aşık oldum desem yeridir.Öncesinde 1.6 3k vitara kullandım 8 valve ve 16 valve.Ford ranger nissan rally raid vs kullandım.ama konfor ve yapabildikleri açısından v6 yı tek geçerim.Bilmem belki duygusal davranıyorum ama gerçekten v6 çok farklı bir araç.helede 3500 4000 devirden sonraki performansı inanılmaz.
Dün bir tanıdığım geldi ankaradan 2004 model lada nivası var araziye çıktık birlikte ve benim aracıma geçti önce yanımda gezdi biraz sonrada direksiyonda iner inmez ilk dediği bu aracı bana sat.işte v6 böyle bir araç :smiley: ..temizini bulun yağına suyuna bakın.oğuz beyi dinleyin radyatörü şişletip kırmızı antifiriz koyun ve orjinal termostat alın keyfinize bakın.

Öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim.
Aslında Konu ile ilgili sizin açmış olduğunuz böşümüde takip ediyorum. Aracınız çok güzel. İyi günlerde bol çamurlu kullanırsınız inşallah
Kararım v6 ve otomatik gibi duruyor.
Otomatik olması konusunda arkadaşlarında söylemleri ile beraber biraz çekincelerim de yok değil.
Geçen hafta içinde Başka bir araca bakım yaptırmaya servise gittiğimde bir kaç saatlik boşlık yakalayıp, sanayide (sitede de adı geçen) brir servise gittim.
Konu hakkında biraz konuştuk (baksanıza ortada araba yok servis servis dolaşıyorum :D)
otomatik konusunda biraz çekinceli gibi geldi bana. (yada ben yanlış algıladım bilmiyorum yani)
Arkadaşlar aracı getirin bakalım dedi...
Bakmaya başladığım günden beri gözüm şu araçta ; Hatta bu gün sahibi ile konuştum gelin bakın istediğinzi yerede götürün dedi, Ayrıca yarında Mühye köyünde yapılacak off road 'da olacakmış..
Sizin aşağıdaki araç hakkında yorumunuz ne olur, Birde ön kaput boyalıymış, sübaplar falanda değişmiş deyince anlamadım yani
aşağıdaki araç hakkında söyleyebilecek başka bişeyleriniz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-otomatik-vites-vitara-v6-31458171/detay

teşekkürler

Benim şahsi fikrim manuel vitesten yana.2. konu ise bence motoru açılmış araca pek bulaşmayın .umarım kafanızı karıştırmış olmam ancak ben böyle düşünüyorum.

Bir örnek vereyim.Yaklaşık 2 -3 ay önce bir arkadaşım istanbulda bir araca bakmaya gitti 2000 model 1.6 16 valve vitara.servise götürdü aracı servis aracı çok güzel bulup almasını önermiş ve aracı aldı.araç arazide hiç kullanılmamış ve 10 yaşındaki araç 4 l konumuna bir defa getirilmiş bir araç.arkadaşım aracı aldı gayette memnundu sonra 1 ay kadar sonra lpg dönüşümü yaptırdı sonrasında çekiş problemleri yaşadı ve servise gittiğinde aracın silindir kapağının çatlak olduğunu öğrendi ve motor açıldı şu anda.bu iş birzda şans anlıyacağınız.

Anladım. Sanırım Oğuz beyinde fikirleri aynı yönde.

yavaş yavaş v6 manuel arayacağız gibi gözüküyor.

teşekkürler.

Bencede eğer otomatik alma zorunluluğunuz yoksa manuelden şaşmayın derim ben size.Umarım en kısa sürede güzel bir araç alır kazasız belasız kullanır bol bol çamurlanırsınız.

dr_musty' Alıntı:
Bir örnek vereyim.Yaklaşık 2 -3 ay önce bir arkadaşım istanbulda bir araca bakmaya gitti 2000 model 1.6 16 valve vitara.servise götürdü aracı servis aracı çok güzel bulup almasını önermiş ve aracı aldı.araç arazide hiç kullanılmamış ve 10 yaşındaki araç 4 l konumuna bir defa getirilmiş bir araç.arkadaşım aracı aldı gayette memnundu sonra 1 ay kadar sonra lpg dönüşümü yaptırdı sonrasında çekiş problemleri yaşadı ve servise gittiğinde aracın silindir kapağının çatlak olduğunu öğrendi ve motor açıldı şu anda.bu iş birzda şans anlıyacağınız.

ben motor açılmış araçlara yaklaşmayın fikrinize katılmıyorum.zira bizim bu araçlarımızın trigerini değiştirmek bile birçok arabanın motor yapımına bedeldir diye düşünüyorum.Sizin örnek verdiğiniz arkadaşınıza öncelikle geçmiş olsun.işinin ehli iyi bir usta veya servis tarafından işlem yapılmasının ne gibi bir sakıncası olabilir.sonuçda bunlar bir makina zaman içinde aşınmaları ve eskimeleri gayet dogal...

motor açılmıştan kastım hararet vs nedeniyle sgman ya da rektefiye işlemi yapılmış araçtan bahsediyorum.elbetteki siz kendi aracınıza güvendiğiniz bir serviste bu işlemleri yaptırıp aracınıza gönül rahatlığıyla binebilirsiniz ancak alacağınız araç ya özenilmeden hazırlandıysa? işte burası her zaman soru işaretidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR