Ynt: 95 Vitara 2.0 Automatic Yorumları
selamünaleyküm cümleten arkadaşlar ben daha önceki aracım hulıx toyata idi arazi yoktu işi geregi cok bozuk yollara gidiyorum işantiyeye gidiyordum biraz comur görsün ettigim küfürler hatti belirsizdi sonucta piakap biraz araziye uygun bir aractı arkasında sürekli 200 300 kg taşıyordum özellikle kış mevsiminde av merakımızda var bunun tanısıra bir gün bir yolda kaldım adam yanımda gecti yardıma ihtiyac varmı sordu v6 vitarası vardı var dedim taktı benim 1500 kg aracı arkasına camurdan aldı cıktı benim arac 2400 dizel güclü bir motor 1500 kg agırlık bir işe yaramadı ve istanbuldan antalyadan ankaradan izmirden sordum erzurumdan aramadıgım arkadaş kalmadı elimdeki bütün imkanı kullanarak kendi capımda bir araştırma yaptım baktım kii vitara v6 kesinlikle kendi kaorisinde mükemmel bir makine buldum bir v6 aldım biraz masraf yaptım motoru kople kendi elimle toparladım yaklaşık 300 bin masraf ettim motorru farklı pistonu farklı yani biraz motor üstünde oynadık teknik bilgilerimize dayanarak biraz piston boyutunu degiştik bobinlerini başka bir bir aracın bobinlerini taktık baktık uyum aglyor daha fazla ateşleme gücü farklı ateş gücü olsun isteddik vs vs vs yani şunş sölemek istiyorum biz motoru sökmüşken zincirleri degişmişken baktım motor oynamaya müsayit oynadık ve gercektende ciddi bir düzen tutdu ustamında ellerine saglık ben burda v6 vitara kullanıcılarının hepsini takip ediyorum yorunlarını okuyorum gercektende v6 kullanan birisi kolay kolay başka aracı begenmez oluyor özellikle 95 2000 arası modellerden bahsediyorum neyse fazla uzatmak istemiyorum sonıcta bir makine bozulur eskir eskiyeni degimek lazım yaptırmak lazım eli ayagı uygun bir arac all bence eli yüzü temis darbesiz ucuz olsun kazası belası olmasın kupa düzeni bozzulmamış olanlarından 12 13 14 bin civarı 300 bin olsun km si imotor ölü olsun mesala iyi bir masraf ett tertemiz sonucta 0 arac degil motora 3000 3500 gibi bir masraf ve sonra 5 yıl aklına bişe gelmeden kaygusuz bin derim beş bin masraf yap 10 sene bin mesakla mekanigi cook saglam bir arac benim görüşüm mekanigi uyum saglayan bir arac japon gercekten iyi yapmış bu aracı hem rarziye uygun sitandart haliyle hemde asvaltta yani v6 olsun camurdan olsun derim parcasıda bulunuyor alternatifide var bikerem sesi yeter