Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) merhabalar..ben buralardayım...:)

2. gezgen

Trekking ve Fotoğrafçılık: İkisi Birarada Olur mu?

Ynt: Trekking Ve Fotoğrafçılık: İkisi Birarada Olur Mu? kafa dengi insanlarla hem trekking yapılır hem fotoğraf çekilir..kafada çekilir..aslında doğa fotoğrafçılığı içinde birazda trekking barındırdığı gibi trekking içinde de doğa sevgisi vardır...olmalıdır..amaç sırf ''ter atmaksa'' spor...
  3. gezgen

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü ORHANİYE filan gördüm..de..anlşılan buralardan geçmişsiniz..:) bende buralardayım...bu sitede fazla kalmıyorum..aeada bir uğruyorum..face deyim genelde...buralar derken işte burası...

4. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) uzun bir aradan sonra merhaba :)
  5. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) merhaba Cevdet bey..galerimi bile bulamadım...çok zaman geçmiş 15 kasım 2012 görüyorum sonmesaj..selamlar..

6. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) çok zaman oldu galiba..galerimi bile bulamadım..selamlar İsmail bey..

7. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Hepside harika fotoğraflar ...epey oldu görüşmeyeli.. ...özellikle offroad kareleri ve onlardan çadırla beaber bir 4x4...olayın ruhu özetlenmiş...biz de buralarda böyle takılıyoruz arasıra..:) gönlüne sağlık Cevdet bey...Ortaca'dan selamlar..
  8. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) çok güzel kareler..elinize sağlık....
  9. gezgen

Penceremdeki Davet ..!

Ynt: Penceremdeki Davet ..! bunu bugün 15:00 sularında Dalyanda çektim..gönül penceremden diyeyim...

10. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) evet İsmail bey ...evet....çok güzel olurdu...

11. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) mutlu yıllar...
  12. gezgen

Kişisel Galeri (ismail)

Ynt: Kişisel Galeri (ismail) MUTLU YLLAR...

13. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? bu konu kabak tadı vermeye başladı...tadsızlaşmaya başladı....artık bir son vermek lazım...çadır kampçılığın da ısınmak ..serinlemek ..diye sorunlar olmaması gerekir. bu ne yahu..sanki 5 yıldızlı otelde konfor arayışları gibi...yok klima...
  14. gezgen

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Cavid bey; selamlar...İşlerimin yoğunluğu nedeni ve şu an bulunduğum yer sebebiyle..çok sık doğaya çıkamıyorum...ama ilk firsatta çekmeye çalışacağım..sizin de dediğiniz gibi şu durumda en iyi yol pazarda satılana rağbet etmektir...kendi toplayan kişiler...
  15. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Şİmdilik bir çıntar fotosu yükleyeyim...2 hafta önce çektim...bunun yenmeyeninide çekeceğim...buralarda (ortacada) rastlamadım daha..görünüş aynıdır sadece kırılınca beyaz süt çıkar...yenende kırmızı renkli su çıkar..

16. gezgen

Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

Ynt: Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak en güzelini yapmışsınız...yağmurlu gecelerde daha güzel olur yatması..
  17. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Cavid bey merhaba...:))) biz ilk gördüğümüz türleri aynen sizin dediğiniz gibi o yöre insanına mutlaka gösteririz...tabiki burdaki fotoğrafları kesin referans almayız...bazı türler fotoğrafla ve tarifle anlaşılmaz..tıpatıp benzerlikler söz...
  18. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? :))))) şimdiye kadar yazılanların içinde en kısa ,öz ve entresan olanıydı galiba..entresan kısmı '' mümkün olan en ince '' kısmı idi...ama doğruluğu su götürmez...

19. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Artık pc lerde bir fotoğraf yeniden yaratılabiliyor...kompozisyon bile değişebiliyor...ama şu varki kötü bir kadrajı ,kötü bir kompozisyonu ne yapsanız değiştiremezsiniz...yani daha güzel yapamazsınız görsel ve estetik açıdan...ben şahsen iyi bir fotoğrafçının...
  20. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu biz bunu yani şemsiye mantarını yenmez diye bilirdik....:))) artık yeriz....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri