Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,320
Ynt: Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

mete' Alıntı:
Sayın Alp,

Düşünceniz çok güzel. Çocukların tabiatla tanışması için küçük bir fırsat olur.

Ben yaylaya gittiğim aylarda TV ve Bilgisayar götürmüyorum çocukların tabiatla haşır neşir olması için ve küçüklüklerinen itibaren yayla evinin bahçesinde orman kenarında kamp yapmalarını sağlıyorum. Artık ormanda kendi başlarına kamp kuracak seviyeye geldiler. Ne domuz korkusu nede yılan korkusu onların yanına uğramıyor. Ormanda tek korktukları şey sivri sinek onun içinde tedbir alıyorlar. :smiley:
kesinlikle size katılıyorum doga nerede olursa olsun aynı bir sekilde ustunde kremit olmayan bir ortamda sabahlamak cocuklar için çok iyi olsa gerek

Etiketler

Olmaz diye bir şey yok. Evin bahçesinde de kamp olabilir ama o özendiğiniz Amerikan filmlerindeki ev bahçesi kampları müstakil evlerin bahçesinde, meraklı komşuların bakışlarından uzakta ve ona buna ''ehem! kem! Küm! Çocukları alıştırmak özendirmek için vs.'' açıklamaları gerginliğinden uzakta daha güzel olur. Hatta eviniz müstakilse çocukları yalnız bırakır, arada yalnızca kontrole ve yiyecek ikramlarına gidersiniz.

Bunun dışında şehir içinde başkaca yerlerde kamp yapmak doğada olduğundan çok daha güvensizdir.

Daha önce kamp yapmadıysanız nasıl olsa ilk geceniz gergin, uykusuz ve rahatsız geçecektir. Bırakın en azından bu ilk gerginlik doğada, temiz havada, kuş cıvıltıları arasında ve başarma hissiyatı ile birlikte yaşansın... Çocuklar yalnızca çadır ve kamp hayatının zorluklarını değil, güzelliklerini de görsünler.
Tek sorununuz güvenlikse grupla birlikte gidin. Gezenbilir etkinlikleri bunun için iyi bir başlangıç olabilir.

VALLA BENDE YAZLIĞIN BAHÇESİNDE KAMP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT ELALEM NE DER GİBİ ÇEKİNCELERİM VAR... ::smiley: HER NE KADAR YAZLIĞIN RAHATLĞI OLSADA KAMPÇILIĞIN ZEVKİ AYRI.. :D

Kamp bahçede yapılabilir sizin zevkinize kalmış ancak doğanın kucağında ateşinizi yakıp sucuk mangal vs tarzı keyfilerinizi buralarda yaşamanızı ve şehrin tüm stresinden uzak sadece kuşların ve suyun sesinin geldiği yerlerde yapmanızı dilerim iyi paylaşımlar.....

Konuya denk gelince şimdi bir okudum. Bende merak ettim çok acaba yaptınız mı kampı diye :smiley:

Nevmeram' Alıntı:
Konuya denk gelince şimdi bir okudum. Bende merak ettim çok acaba yaptınız mı kampı diye :smiley:
[tr][td]

Yazılanlar , benim yazlığın bahçesinde kamp yapmamla ilgili ise eğer , böyle bir girişimin yazlık site sakinlerince pek normal bir davranış sayılmayacağı endişesiyle maalesef gerçekleşemediğini üzüntüyle bildiririm. :mad: Fakat aramızda kalsın , çakma camper van olarak kendimce dizayn ettiğim Renault Trafic Multix aracımın içine sitede el ayak çekildikten sonra ,sessizce süzülerek bazı geceler yatıyorum. ::smiley: Umarım sizlerle paylaştığım bu sırrımı yazlık site sakinlerinden kimse duymaz. :eek:

Uploaded with ImageShack.us

SRDRGV' Alıntı:
[tr][td]

Yazılanlar , benim yazlığın bahçesinde kamp yapmamla ilgili ise eğer , böyle bir girişimin yazlık site sakinlerince pek normal bir davranış sayılmayacağı endişesiyle maalesef gerçekleşemediğini üzüntüyle bildiririm. :mad: Fakat aramızda kalsın , çakma camper van olarak kendimce dizayn ettiğim Renault Trafic Multix aracımın içine sitede el ayak çekildikten sonra ,sessizce süzülerek bazı geceler yatıyorum. ::smiley: Umarım sizlerle paylaştığım bu sırrımı yazlık site sakinlerinden kimse duymaz. :eek:

Uploaded with ImageShack.us

en güzelini yapmışsınız...yağmurlu gecelerde daha güzel olur yatması..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR