Arama sonuçlarınız

1. pozitif_man

Çabucak Orman İçi Kampı

Ynt: Çabucak Orman İçi Kampı Yazın gelmesiyle kamp yerleri araştırmaya başladık... inşallah birkaç gün sonra orada olacağız. TEcrübelerimizi yazarız, sağlıcakla kalın

2. pozitif_man

Kaledran

Ynt: Kaledran Antalya'da yaşayan bir Anamurlu olarak belki de 50 kez buradan geçtim. Ancak bir kere durup da gezmedik. İnşallah bu Temmuz ayında memlekete giderken buraları bir güzel keşfedeceğiz. Bilgiler için teşekkürler
  3. pozitif_man

Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi.

Ynt: Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi. Merhaba... Malesef ülkemizde bisiklet ve gezi kültürü gelişmemiş durumda... Hayatla ilgisi olmayan sanal alemin forumları yüzbinlerce üyeye ulaşırken sanırım bu forumda üç- beş bin kişiyiz... Her ne kadar yorum yazılmasa da, resimleri gören herkesin...

4. pozitif_man

Bas Pedala Ödemiş

Ynt: Bas Pedala Ödemiş Umarım diğer ilçelerimize de örnek olur.
  5. pozitif_man

Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi.

Ynt: Mersin Gözne Yaylasına kısa bir gezi. Her ne kadar yorucu olsa da çok zevkli bir gezi olduğundan eminim. Ben de Mersin- Bozyazılıyım. Memleketimden böyle havadisler almak mutluluk verici. Daha çok fotoğraflar bekliyoruz :)

6. pozitif_man

Motorsiklet - Bisiklet Kazaları

Ynt: Motorsiklet - Bisiklet Kazaları Ülkemizde son yıllarda başlayan ucuz çin malı motosikleti furyası birçok vatandaşımızı motosikletle tanıştırdı. Fakat biz millet olarak malesef kurallara uymaya pek özen göstermiyoruz. Scooter ile tek teker yapanı mı ararsınız, kask- koruyucu elbise olmadan...

7. pozitif_man

Uzun Yol Arkadaşı Aranıyor-Küçük Ortadoğu Turu

Ynt: Uzun Yol Arkadaşı Aranıyor-Küçük Ortadoğu Turu Değerli arkadaşlar, belki de hepimizin içinde yapmayı düşünüp de bir türlü cesaret edemediğimiz bir işe niyet etmişsiniz, öncelikle sizi kutlamak istiyorum. 125 cc YBR ile Erzincan- Sivas- Kayseri- Nevşehir- Mersin- Antalya; dönüşte de Burdur-...
  8. pozitif_man

2. Dünya Savaşı Motosikletleri

Ynt: 2. Dünya Savaşı Motosikletleri Çok güzel bir paylaşım... Savaşların kötü yönlerini konuşmaya bile gerek yok, ancak şurası da var ki, savaşlar milletleri diri tutuyor, milli şuurlarını güçlendiriyor. En zor koşullarla başa çıkmak için o teknolojiyle neler yapmış adamlar. En çok da önünde...
  9. pozitif_man

Denizlerdeki Rip Akıntısı

Ynt: Denizlerdeki Rip Akıntısı Denizle iç içe bir sahil ilçesinde büyümeme rağmen ilk kez öğrendiğim bilgiler. Özellikle İstanbul- Şile'de "kum kayması" denilen olayları duymuştum, bunun nedenlerini de anlamış oldum böylece. ÖZellikle yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde bu bilginin herkese...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri