Çabucak Orman İçi Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilaydaTOMBAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,374

ilaydaTOMBAZ

Yeni Üye
Yer
izmir
Web
www.urlaweb.com
Bu bölümde sizlere Çubucak Orman İçi Çadırlı ve Karavanlı kamp yerinden tanıtım yapmaya çalışarak, kampın çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarınıda sunmaya çalışayım. Burasını bilenlenler mutlaka vardır ama bilmeyen arkadaşlarda bilgi sahibi olsun istedim.
Çubucak, Marmaris_Dtça karayolunun 20. Km.sinde Milli Parklar genel müdürlüğne bağlı, şimdilerde özel kişilerin çalıştırdığı ormanlarla kaplı Hisarönü koyunda konuşlanmış şahane bir alandır. Herkesin buraları göemesi gerekir diye düşünüyorum. Yaz günü marmaris sıcaktan bunalırken burada insanlar hafif hafif esen rüzgarın verdiği serinlik ile terlemeden çok rahat gün geçirirler. Maramaris' e 20 km. Datça' ya 40 km. Selimiye 23 km. B0zburun 40-50 km. Kız kumu, Orhaniye ve şelaleye yakınlığı ile gezilecek yerlerin merkezinde konumundadır.
Kamp alanından teknelerle selimiye,orhaniye, kız kumu ve çok bakir koylarda turlar yapılmaktadır.Kamp içinde büyükçe bir alışveriş yeri mevcut olup ayrıca hergün sabahları kamp girişi karşısında köylü pazarı kuruluyor.Pazardan hertürlü yiyecek ihtiyacını karşılayabilirsiniz.(sebze,meyva,bal,ekmek gibi) FOTOĞRAFLAR
1- Kamp Giriş kapısı
2- Kamp girişi ayrı bir poz
3- Kamp içindeki bulaşıkve çamaşır yıkama yerlerinden bir tanesi
4- Kampın doğu tarafından deniz kenarının görünüşü
5- Datça yolu üzerinden kamp alanının üstten görünümü " Çamlardan çadır ve karavanlar gözükmüyor"

DSC01793.jpg

DSC01796.jpg

DSC01799.jpg

DSC01783.jpg

DSC02234.jpg

Etiketler
Ynt: Çabucak Orman İçi Kampı

Çok güzel yerler tanıtım için teşekkür ederiz.

Özcan bey,tanıtımınız için teşekkür ederim.Gerçekten herkesin görmesi gereken bir kamptır Çubucak.
Fakat ne yazıkki eskisi gibi temiz vede düzenli değil,sanırım özel işletmecilerin elinde olduğu için.
Bu kamp'a ilk olarak sanırım 32-33 yıl önce gitmeye başladım. Ve her yaz uzun süreli olarak çadır ve daha sonraları karavan ile konakladım.
Deformasyona uğradığı halde genede kamp için güzel bir koy görmeyenlere tavsiyemdir.Saygılarımla..

Şeref

Yazın gelmesiyle kamp yerleri araştırmaya başladık... inşallah birkaç gün sonra orada olacağız. TEcrübelerimizi yazarız, sağlıcakla kalın

Çocukluğum Çubucak, Fethiye Küçük Kargı gibi kamplarda geçti :smiley: 8-10 çadırlık klan gibi kamp kurardı babamlar. O zamanlarda kampta telefon falan da yoktu, kampın yakınındaki Jandarma karakoloundaki jetonlu telefona kadar yütümek zorundaydınız.

bende uzun suredır burada tatil yapıyorum. bu sene bazı aksaklıklar vardı ama genede cok guzel bı yer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR