Uzun Yol Arkadaşı Aranıyor-Küçük Ortadoğu Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barisercetin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,073

barisercetin

Ana Kamp
Herkese merhaba,

Nisan başında hava koşullarına bağlı olarak ( tarih ileri kayabilir) motorsikletle yapmayı planladığım 3 haftalık Suriye, Lübnan, Ürdün turu için yol arkadaşı arıyorum. Anahatları vermek gerekirse;

- İstanbul-Ürgüp (1 gece konaklama)
- Ürgüp-Suriye sınırını geçiş
- Suriye (1hafta)
- Lübnan (1 hafta)
- Ürdün (1 hafta)
- Tr dönüş

Eğer katılmayı düşünen olursa bana ulaşabilir,
Saygılar,

Etiketler
Ynt: Uzun Yol Arkadaşı Aranıyor-Küçük Ortadoğu Turu

bizde 3 arkdaş planlıyoruz böyle bir tur. biz haziranın ilk haftası çıkmayı planlıyoruz. aslında 20 gün bir türkiye turu düşünüyoruz. sonra 1 hafta dinlenip temmuz başı gibi afrikaya geçicez. rotayı belirledik mayıs gibi vize işlemlerine başlıcaz ama hayat bu belli olmaz.

temmuzun ilk haftası çıkacağımız gezinin yurt dışı rotası aynen şöyle olacak.

-suriye
-ürdün
-mısır
-libya
-tunus
-cezayir
-fas

bu rota özellike seçilmiştir. sadece mısır ve cezayir vize istemektedir. bu iki ülkeyi ayarladıktan sonra yol rotası daha da kesinleşecektir. Tek sorun Fas'a kadar gidebilirsek oradan tekrar motorlarla gelebilirmiyiz :D:D hele bi gidelimde motorları orada satar uçaklada geliriz :D:D

şaka bir yana önceliğimiz 20 günlük Türkiye turu. önce bunu başarmamız lazım. bunu bile yapamassak bu rota için nasıl cesaret alıcaz değil mi?

Değerli arkadaşlar, belki de hepimizin içinde yapmayı düşünüp de bir türlü cesaret edemediğimiz bir işe niyet etmişsiniz, öncelikle sizi kutlamak istiyorum. 125 cc YBR ile Erzincan- Sivas- Kayseri- Nevşehir- Mersin- Antalya; dönüşte de Burdur- Isparta- konya- aksaray- Sivas Üstünden Erzincan'a tur yapmış birisi olarak sizi gönülden destekliyorum. İnşallah güzel bir gezi yaparsınız.

Özellikle arapça bilgim ile size katılmayı çok isterdim doğrusu...

barisercetin' Alıntı:
Herkese merhaba,

Nisan başında hava koşullarına bağlı olarak ( tarih ileri kayabilir) motorsikletle yapmayı planladığım 3 haftalık Suriye, Lübnan, Ürdün turu için yol arkadaşı arıyorum. Anahatları vermek gerekirse;

- İstanbul-Ürgüp (1 gece konaklama)
- Ürgüp-Suriye sınırını geçiş
- Suriye (1hafta)
- Lübnan (1 hafta)
- Ürdün (1 hafta)
- Tr dönüş

Eğer katılmayı düşünen olursa bana ulaşabilir,
Saygılar,
s.a
öncelikle gezi düşünceniz çok hoşuma gitti ve siz şuan oraları dolaşıp hatıra fotoları çektirmiş gezdiğiniz yerleri tatlı tatlı anımsıyosunzudur herhal...
bu yıl imkanım olsaydı bende en azından trabzon uzungöl düşünüyodum bir tane kt 125 aldım aldım borcu vardı vergi ve muayene cezaları vardı baktım aldığım kişiye problem olucaz arkadaşımdı aldığım gibi devrettim gitti.
ama inş.. durumlarımız düzelirde imkan bulursak bundan sonraki gezilerinizde birlikte olmak isterim ...
bazen ümitsizlik kaplıyor içimi acaba olurmu diye ama bazende diyorumki allahın mülkü hazinesi sonsuz ve sınırsız belki olur nasibse...
gezinizdeki foto ve anılarınızı bekliyoruz selamlar-saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR