Arama sonuçlarınız

1. K

Gezi / Doğa Filmleri

Konuyu hortlatayım. İzlemeyenler için gerçek bir yaşam öyküsü içeren film daha, Yaban (Wild), başrolde Reese Witherspoon oynuyor, bilhassa doğa yürüyüşü severlere ve hayata, yaşama, hayatın anlamı ne olaki mevzusuna kafa yoranlara tavsiye olunur.

2. K

537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

Ynt: 537 Metre'den İstanbul. (aydos Tepesi) Aydos da İstanbul'daki ve hatta Türkiye'deki pek çok turistik ve doğal alan da benzer durumda ya da benzer duruma düşmek üzere. İnanılmaz bir inşaat yapma manyaklığına girdi ülke. Aynı zamanda ve ne yazık ki millet de neredeyse cumhuriyetin ilk...
  3. K

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Teşekkürler! One Week benim tamamen tesadüfen internette rastladığım bi filmdi. Motosikleti görünce afişinde, direkt atladım iyi ki de atlamışım çok beğendim izledikten sonra, sizin de beğenmenize sevindim. Genelde bi filmi kendim beğenmemişsem tavsiye etmemeye...

4. K

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Bu arada bir film daha tavsiye edeyim yine bana göre harika bir film Paris'i anlatan bir film tam anlamıyla gezi filmi denebilir mi, aslında denebilir. Woody Allen'ın çektiği Midnight in Paris. Ben Woody Allen'ın bazı filmlerini sevemedim açıkçası ama bu filmi Allen'a...
  5. K

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Bu filme konu olan Burt Munro hakkında "Dünyanın en hızlı kızılderilisi" başlığıyla detaylı bir yazı yamıştım bloğumda meraklısı şuradan okuyabilir: http://mymotorcycleexperience.blogspot.com/2011/11/dunyann-en-hzl-kzlderilisi.html Bu da fragmanı...

6. K

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Cennet Yolculuğu – Paraiso Travel (2010) Ben de henüz izlemedim ama tavsiye etti izleyenler.

7. K

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri One Week, Kanada yapımı bir motosikletle gezi filmi, ben çok beğendim. Easy Rider, izlemeyen kaldıysa yine bir motosikletle gezi filmi.(Kült olmuş bir klasik) The Straight Story, David Linch yapmış yapacağını, hepimiz bir gün yaşlanacağız ama mühim olan yola çıkma...
  8. K

İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi

Ynt: İst. Anadolu Yakası Yürüyüş ve Bisiklet Köşesi Ben de naçizane geçen yıl oraya ilk kez çıktım. Link şu: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78432.0 Ve sizin de belirttiğiniz gibi maalesef halkımın doğa sevgisi genel olarak piknik yapmak ve doğada içki içmekten öteye geçemediği için...
  9. K

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Evet gerçekten de manzara neredeyse tüm istanbulu kuşbakışı görüyor ve yukarıya çıktığınıza değiyor doğrusu. Baharda ben de bu kez eşimi götürüp bu güzelliği görmesini istiyorum bakalım.

10. K

Ağrı Dağı Tırmanış Raporu (ANADOSK)

Ynt: Ağrı Dağı Tırmanış Raporu (ANADOSK) Yoo ben tek başıma çıkmaktan bahsetmedim aslında, birinci tekil kullanmışım cümlemde ama illa ki en azından bir yerel rehberle filanı kastetmiştim. Doğrusu ya ben o tur şirketlerine çuvalla para vererek aktivite yaptık modunda yapılan işlere hiç...

11. K

Ağrı Dağı Tırmanış Raporu (ANADOSK)

Ynt: Ağrı Dağı Tırmanış Raporu (ANADOSK) Merhaba, Ağrı dağına ortalama sağlıklı, sportif ve yeterince performansı olan bir insanın rahatça tırmanabileceğini söylemişti Nasuh Mahruki bir programda. Tırmanmanın zor olmadığını ama bu tırmanışın manevi değerinin yüksek olduğun filan söylemişti...
  12. K

Dün daha önce sadece mesire yerine gittiğim, göletini bildiğim Aydos Mesire Yeri'nin tepesine de çıktım nihayet. Nihayet diyorum çünkü uzun zamandır tepeye çıkmak aklımda olmasına rağmen bir türlü fırsat bulamıyordum. Dün kısacık bir zaman diliminde de olsa bu fırsatı yakaladım ve hemen arabaya...

13. K

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Biz gezi ve doğa severler için Jack London'un Vahşetin Çağrısı ve Beyaz Diş kitaplarını da öneririm. Bu arada Jack london da müthiş bir macera adamı imiş.
  14. K

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Ben de uzun zamandır yazıyorum, hatta bir de romanımsı yazdım, bazı yayınevlerine versem de muhtemelen kapağını bile açmadılar. Bloglarıma yazıyorum, yıllardır, günlük gibi olmasa da gündelik hayatımı da kapsayan çok çeşitli yazdığım yığınla defterim var. Ama okumayı...
  15. K

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Güzel bir kitaptır, babam sayesinde okumuştum. Ben şu ara Henry David Thoreau'nun "Doğal yaşam Ve Başkalıdırı" kitabını okuyorum. Doğayı seviyorum ve korunması gerektiğine inanıyorum diyene ısrarla tavsiye. Kitap sivil itaatsizlik üzerine ilk yazı kabul edilen...

16. K

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl Evet okudum kazanızı, çok geçmiş olsun çok büyük bir şey atlatmışsınız. Ben 1,5 yıldır motosikletten uzağım. 125 ve 250cc aralığı motorlar kullandım şimdiye dek. Ona rağmen her zaman full korumalı bindim, hele de trafikte ve asfaltta isem ekstardan dikkat ettim korumalara. gerçi...
  17. K

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl Merhaba, ben de doğma büyüme Akyazılıyım, 18 yaşına kadar oradaydım sonrası İstanbul. Sülüklü Göle çocukluğumdan bu yana gitmedim ve sanırım doğumgünüm olan 8 Mayıs gibi eşimle gideceğiz. Yukarıda bahsini ettiğiniz, Sülüklü Göl civarındaki diğer iki gölden biri yanılmıyorsam...
  18. K

Ballıkayalar Trekking Parkur Bilgisi

Ynt: Ballıkayalar Trekking Parkur Bilgisi Mükerrer mesaj olmuş özür, siliniz lütfen!

19. K

Ballıkayalar Trekking Parkur Bilgisi

Ynt: Ballıkayalar Trekking Parkur Bilgisi Başlık eskimesin diye ben de bir kaç foto ekleyeyim, geçtiğimiz haftasonu ben de sırf keşif amaçlı kısa bir tur yaptım eşimle, havalar daha iyi olduğunda uzunca bir yürüyüş planlıyoruz. Şelale de varmış demek bir dahaki gidişimizde o şelaleyi bulmak...
  20. K

Aydos Tepesine Ocak Ortasında Harika Bir Yürüyüş

Ynt: Aydos Tepesine Ocak Ortasında Harika Bir Yürüyüş Aydos'a gittim ama içeri arabayla girdiğimiz için biz tepeye çıkmadık yapay gölün kenarına gittik. Ben yakında tek başıma gitdip arabayı aşağıda bırakıp o zirveye çıkmayı düşünüyorum. Pusulamı ve gps2imi elime alırım olur biter. Ben oranın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri