Arama sonuçlarınız

1. A

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar demek vizeyi alıp seyahate başladınız sema hanım bizde yarın (1 haziran) belçika konsolosluğu yolundayız:) Allah izin verirde vizeyi alabilirsek 21 temmuzda avrupadayız. şu ana kadar yaklaşık ne kadar masrafınız oldu? oralarda ne gibi harcamalar oluyor günlük ne kadar para...

2. A

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar 10 yıllık pasaport mevzusu Schengen ülkeleri için söz konusu. Bu ülkeler diyorki vize müracaat tarihinde pasaportunuz 10 yıldan daha eski olamaz. Aksi taktirde pasaportunuzu yenilemenizi istiyorlar. Bir diğer konu olan biyometrik pasaportta dediğiniz gibi eski pasaportlarımız...
  3. A

Belçika Gezim

Ynt: Belçika Gezim Anlatımınızı okudum beğendim. Anvers şehrini duymamıştım gezilecek yer olarak. Bende nasip olurda vizeleri alabilirsem 21 Temmuzda brüksele inecem. Belçikada Brugge gidecektim araştırdığım kadarıyla, birde Anvers i öğrendim oraya giderim. Birde sormak istiyorum; ben...

4. A

Pasaportlar

Ynt: Pasaportlar Birde şu konu var. 1 Hazirandan itibaren kredi kartı formatında yeni biyometrik pasaportlar yürürlüğe girecekmiş ve minumum pasaport süresi 5 yıl olmakla beraber 500-600 lira gibi bi ücret talep edilecekmiş. Yani şu aralar yurt dışı seyahat planlayanların en azından...
  5. A

İsviçre Jungfraujoch Dağı

Ynt: İsviçre Jungfraujoch Dağı Gezi anılarınızı okudum ve çok hoşuma gitti. Gitmeden ordaki havayı az çok hisseder gibi oluyor insan Fotolarda güzeldi ama hele bi tanesi var ki O kızağın başındaki gözlüklü ve şapkalı adam kısa kollu tişört mü giymiş bana mı öyle geliyo :D yoksa etraftaki kar...

6. A

Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum

Ynt: Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum mrb baya kalabalık geliyormuşsunuz. bir geceyse sorun olmaz cnm:) grup erkek mi bayan mı ailemisiniz. özlden msj atabilirsiniz. by

7. A

Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum

Ynt: Brugge' da Kalacak Yer Arıyorum SLM 7 SENEDİR BRUGGE DAYIM GERÇEKTEN BURASI ÇOK GÜZEL BİYER. BELFORT SAAT KULESİ, GROENİNGE MÜZESİ, MERKEZDEN BİRAZ UZAK OLAN BEGİNJHOF MAHALLESİ GEZİN GÖRÜN VE TEKNEYLEN Bİ KANAL TURU MUHAKKAK YAPIN DERİM. EĞER ÇİKOLATA SEVİYORSANIZDA TAM SİZE GÖRE BİR...
  8. A

Balayı için Tavsiyeleriniz...

Ynt: Balayı için Tavsiyeleriniz... gitti canım balayı..... paris paris paris aşık olunası bi şehir..... bi de gecen ay türk mevsimiydi pariste her yer kırmızı beyaz..... bigün beyaz atlı prensimi bulabilirsem ilk gideceğimİiz yer PARİS PARİS PARİS
  9. A

Amsterdam ve Den Haag

Ynt: Amsterdam ve Den Haag evet Amsterdam harika biyer ama insan oraya tek gidince bi buruk geçiyor günler ;D bi hafta sonu amsterdama gitmeye kafa dağıtmaya karar verdim biletide ayarlayınca brugge amsterdam yolculuğum başladı gerçekten gezilesi biyer [ asla yalnız olmaz ] ben brugge gibi bi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR