Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2-20 temmuz tarihleri arası amsterdam,rotterdam,brugge,brükseli kapsayan bir tur yapmayı düşünüyorum..brugge da bi akşam kalmak istiyorum.gezenlerin görenlerin tavsiyelerine ihtiyacım vari şimdiden teşekkürler.
SLM
7 SENEDİR BRUGGE DAYIM
GERÇEKTEN BURASI ÇOK GÜZEL BİYER. BELFORT SAAT KULESİ, GROENİNGE MÜZESİ, MERKEZDEN BİRAZ UZAK OLAN BEGİNJHOF MAHALLESİ GEZİN GÖRÜN VE TEKNEYLEN Bİ KANAL TURU MUHAKKAK YAPIN DERİM. EĞER ÇİKOLATA SEVİYORSANIZDA TAM SİZE GÖRE BİR YER.
KALACAK YER SORUN ETMEYİN OLMADI SİZİ MİSAFİR EDERİM. NEDE OLSA VATAN TOPRAĞINDAN GELDİNİZ
tşk ederim..tur kapsamında bir akşam kalmayı düşünüyorum..misafirlik için biraz kalabalığız..4 yetişkin 3 çocuk ...ama yine de yardımcı olursanız sevinirim...
slm mctemels... ben yaklaşık 4 senedir bruggeda oturuyorum..hotel asiris de çalışıyorum..otelimiz tam şehir merkezinde..adresimiz: Lange Raamstraat 9..sizin geleceğiniz tarihler aralığında 3 kişilik oda fiyatlarımız 60 euro civarındadır..fiyatlara kahvaltıda dahildir..incelemek isterseniz www.hotelasiris.be adresine bakabilirsiniz..acemiseyyahında söylediği gibi burası çok güzel bir yer..diğer avrupa şehirlerinin aksine sakinliği ile ön plana çıkıyor..
tşk burak bey..ilginizden dolayı tşk ediyorum..foruma yazarken yardımcı olacak birini bulabilirmiyim diye düşünüyordum.bir değil iki kişi çıkınca çok mutlu oldum..siz ve acemi seyyaha tşk ediyorum..nasip olur da gelirsem ayaküstüde olsa görüşmek isterim..şimdidedn tşkler.