Amsterdam ve Den Haag

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezenmerve Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,388

gezenmerve

her an çok değerli günü yaşamaya bak...
Yer
istanbul
Web
www.merveakcakara.com
SONBAHARDA GİDİLECEK SÜPER İKİ ADRES AMSTERDAM' DA BİRÇOK TURİSTİK BÖLGE VAR ÖNCELİKLE BU BÖLGELERDEN BİRİNDE OTELİNİZİ SEÇİN OTEL FİYATLARI 120 £ DAN BAŞLIYOR BİZİM OTELİMİZ NASSAUKADE' İDİ AMA LEIDSE PLEIN TARAFLARI DAHA MERKEZİ ÖNCELİKLE ŞEHİRLE ULAŞIM ÇOLUKTAN ÇOCUĞA NENESİNE DEDESİNE KADAR HERKEZ BİSİKLET KULLANIYOR 3 ÇOCUKLU KADIN BİLE GÖRDÜM BİSİKLET SÜREN SİZDE BİR BİSİKLET KİRALAYIN VE ŞEHRİN TADINI ÇIKARTIN. AMSTERDAM CANAL CRUİSES' LE ŞEHRİN TÜM KANALLARINI TEKNEYLE GEZMEYİ İHMAL ETMEYİN. VAN GOGH, RIJKS MUSEUM, MADAME TUSSAUD'S, DAM SQUARE RED LİGHT STREET GEZİLECEK TURİSTİK YERLERDEN EN BAŞTA GELENLERİ VE TABİ MERAKLISINA COFFEE SHOPLAR. YEME İÇME KONUSUNDA SIFIRLAR TABİ BİR TÜRK OLARAK YİNE AÇ KALDIK ARJANTİN RESTORANLARINDA LEZZETLİ ETLER YİYEBİLİRSİNİZ BARÇA ADINDA BİR BARCELONA RESTORANIDA VAR ÇOK ŞIK BİR YERDİ. BEN ÖMRÜMDE BU KADAR HARİKA SICAK ÇİKOLATA İÇMEDİM ÖNERİRİM BURDAKİLER BENİ KESMİYOR ARTIK VE PEYNİR SEVENLERE BİR CENNET BEN PEYNİRSİZ BİR DÜNYA DÜŞÜNEMİYORUM. AMSTERDAM GECE HAYATIYLADA TABİKİ ÇOK MEŞHUR TURİSTİK YERLERE GİTMEYİN ÇOOOOK İĞRENÇ HOTELDEN YADA ORDA YAŞAYAN TANIDIKLARINIZ VARSA BU KONUDA BİLGİ ALMAKTA FAYDA VAR. I AM STERDAM YANİ.... ;)
DEN HAAG KÜÇÜK BİR SAHİL KASABASI ÇOK ŞİRİN BİR YER GERÇEKTEN MUTLAKA UĞRAYIN SAHİLDEKİ UÇURTMA FESTİVALİNE DENK GELDİK ÇOK RENKLİYDİ GERÇEKTEN MANZARA. EN GÜZELİ TÜRK BAYRAĞINI GÖRMEKTİ...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC00998.jpg

DSC00944.jpg

DSC01084.jpg

DSC01013.jpg

DSC01107.jpg

Etiketler

Ynt: Amsterdam ve Den Haag

evet Amsterdam harika biyer ama insan oraya tek gidince bi buruk geçiyor günler ;D
bi hafta sonu amsterdama gitmeye kafa dağıtmaya karar verdim biletide ayarlayınca brugge amsterdam yolculuğum başladı
gerçekten gezilesi biyer [ asla yalnız olmaz ] ben brugge gibi bi yerin dinginliğine alışınca orası iyi geldi iki günde olsa

amsterdam'da dilenciler bile ingilizce biliyor. o kadar kültürlü bir şehir.çoğu yerde göremeyeceğimiz türden farklı şeyler barındırmakta.gidip görülmesi gereken yerlerden biri

cok güzel fotolar acaba sondan ikinci foto da sahil hangi sahil ?amsterrdama ne kadar uzaklıkta?

orası den haag yaklaşık 30-40 dk. yanılmıyorsam arabayla ama daha kısa süredede gidilebilir belki ama hollanda ve belçikada hız limiti çok düşük biz inanılmaz ceza yedik aman diyim gidip araba kiralayanlara duyrulur hız yapmayın ve limitler hakkında bilgi edinin

gezenmerve' Alıntı:
orası den haag yaklaşık 30-40 dk. yanılmıyorsam arabayla ama daha kısa süredede gidilebilir belki ama hollanda ve belçikada hız limiti çok düşük biz inanılmaz ceza yedik aman diyim gidip araba kiralayanlara duyrulur hız yapmayın ve limitler hakkında bilgi edinin

iyi oldu bu bizde arabayla gezecektik avrupada hız limitleri cok sıkı ve denetimli aman diyim bende:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.