Arama sonuçlarınız

1. S

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! Üniversiteye bu sene girdim. Ancak üniverssiteye girince masraflarım arttı buna birde gezgin olamk için yaptığım masrafları daha ekleyemedim bile. Bugün burs başvuruları için çeşitli kuruluşlara mail attım sonra facebook a bir girdim ki sayın koza...

2. S

Kamp Aktiviteleri

Ynt: Kamp Aktiviteleri benim bildiğim en azından şimdiki jenerasyonun limon diye oynadığı oyun basket sağasında bir sıralama belirlenir 1. kişi basket atmaya çalışır atarsa 1 şansı daha olur eğer atamazsa, sonraki kişi, top yere 1 kez sektikten sonra tutmaya çalışır tutamazsa sonrakine geçer...
  3. S

Kendi Kamp Ocağınızı Yapın

Ynt: Kendi Kamp Ocağınızı Yapın zor durumlarda kullanılabilcek birşey teşekkürler

4. S

Mısır Piramitlerinin Sırları

Ynt: Mısır Piramitlerinin Sırları İzlediğim bir kaç belgeselde yiyecekler bozulmuyor, yaralar iyileşiyor gibi şeylerin piramit şekliyle olduğunu ve belli oranlarda olan her piramitte gerçekleşebileceğini duymuştum ama kesin bir bilgi bilmiyorum. Yani evdeki çubuklardan belli ölçülrede piramit...
  5. S

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları aslında o kaar ayrıntısını bilmiyorum bende başka birinden duydum ve bir süre önce denedim. metal bir kapta mumu erittim sonra içine pamuk koydum ve soğuyup sertleşmesini bekledim. şimdi yaktığımda çok daha uzun ama aynı zamanda güçlü yanıyor

6. S

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Dikkat ettim konudaki tüm saatler dijital acaba doğa sporcularının rahatlıkla kullanabileceği klasik kadranlı saatler yok mu? Açıkcası benim için önemli olan soğukta çalışması su geçirmezliği ve dayanıklı olması ancak hangi saati alacağım konusunda birşey...

7. S

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları iziclikte sırf hayatı idame amaçlı eğitimlere çıkıyoruz (hike tarzı) bu malzemelerden yava benzerlerinden elimde var ancak 2 şeye hala ulaşamadım 1.si firemate(çakmaktaşı) dediğimiz alet 2.si tel testere bunları ankarada nerede bulabilceğimi bilen varsa söylerse...
  8. S

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor lise 3 örencisiyim kura sırasında ingilizce dersindeydik hoca bile dayanamdı izlememize izin verdi dersin ortasında tv yi açıp kurayı izledik ;D Ne kadar beşiktaşlı olsamda sonuçta fenerbahçe türkiyeyi temsil ediyor
  9. S

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Bir Gün Gelir Kıyamet Çöker Karanlık Allah Affetmez Çok Günah Aldık Sevenler Ayrılmaz bir Karara Vardık Cehennemden çArşıya Kombine Aldık...

10. S

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi İlkokul Ted Ankara Koleji Şİmdi Gazi Anadolu Lisesinde Okuyorum seneye öss ye gireceğim

11. S

Double veya Duble Uyku Tulumu

Ynt: Double veya Duble Uyku Tulumu Eğer hava çok soğuk değilse bir tulumu mata serip 2.tuluma girip yatmak daha iyi ancak çok soğuklarda 2 tulum iç içe konup içine yatılabilir iye düşünüyorum. Yabiki 2 tane -20 lik tulumda yatınca -40 etmez ama belli olranda mutlaka fayda sağlayacaktır ama bunu...
  12. S

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Doğa sporlarıyla ilgilensin iilgilenmesin hrekesin bilmesi gereken doğa sporlarıyla ilgilenenlerin uzmanlaşması gereken bir başlık bilmediğim değişik yöntemler öğrenmemi sağladığınız için teşekkürler ancak benim farklı bildiğim bazı şeyler söylenmiş bunları...

13. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben ömer ankaralıyım Başta izcilik olmak üzüre dağcılık scuba diving ve daha birçok doğa sporuna ilgi duyuyorum. (Ancak izcilik ve scuba diving dışındakileri daha deneyemedim:( )
  14. S

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Ömer Güneş Doğum Tarihi Ve Yeri: 1991 - Ankara Memleket: Semt: İlgi Alanı: 8 Senedir izciliik yapıyorum. Şu anda Sahil Deniz İzci Grubunda İzciyim. CMAS 1 Yıldız Balıkadamım. Not: Gazi Anadolu Lisesinde okuyorum
  15. S

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Bende kafa fenerini tavsiye ederim yanılmıyorsam geçen sene ilk bahar gibi aldım feneri 3 ledli ama yansıtma yözeyi özel bi şekilde kavislendrilmiş yaklaşık 20 ytl ye almıştım(çin malı uyduruk bir fener) şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı ortalama 2 ayda bir en az 3 günlük kamplara gidiyorum...

16. S

Gezenbilir Polar Montlarımız

bnde bir adet large beden istiyorum 01- Ufuk - (1 XL) 02- Jeep34 - (2 XL + 1 L) 03- sduran - (1 M) 04- endüstri - (1 XL) 05- jeepcj7 - (1 L) 06- metehan41 - (1 L) 07- MK51 - (1 M) 08- TezMertek - (1 L - 1 M) 09- Deep - (2 XL) 10- Necmi - (1 XL) 11- Musa - (1 XXL + 1 XL) 12- Mustafa - (1 M) 13-...
  17. S

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

Ynt: Çadırlı Kampta Isınma Problemi? termal paketleri bende birkaç kez denedim kamp sırasında titremekten vücuduma zor yerleştirmiştim sabahında şehre geldim(ocak ayıydı yanılmıyorsam) yanma süresi 12 saat olan ısıtıcının sönmesine en fazla 30 dk kalmasına rağmen sıcaklığı midemi bulandırmaya...
  18. S

Gezenbilir Polar Montlarımız

acaba montları ankara içnden ücreti de elden ödeyerek elden almak mümkün mü?

19. S

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı denizci nin eğitmek istediği izcilerden biri olarak gerçekten bilmem gereken bilgiler var içinde bu yazıları taratmak baya uzun sürmüştür gerçekten çok teşekkürler
  20. S

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

Şu anda lise 3 te okuyorum. İçimdeki izcilik merakı lise 1 de dağcılığa doğru kaydı lise2 de bi saplantı haline geldi araştırmalar yaptım ve ankarada ODTÜ DKSK yı buldum ancak bununda üye alım zamanını kaçırdığım için beklemek zorunda kaldım lise 3 geldiğimde birde baktım ki öss belası sarmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri