Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
abi Fj 40 la oraya biraz zor geliriz biz. Bana 80 almak farz oldu galiba :D
Mücahit pist ve asfaltın yeri ayrı bende kopamam o olaydan ama bu iş ayrı bir zevk.
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Açık konuşiim ben pistçi adamımdır. Ralli hayatta sevmem ama offroad ayrı bir zevkmiş. Tamamen doğa ile mücadele. Gerçi sizin aletler sayesinde kas gücüme gerek kalmadı ama bir dahakine daha zorlu...
Burak inşallah. Eğer düşündüğüm projeler gerçekleşirse o zaman neden olmasın. Bu sefer tam donanımlı olarak hanımı alarak gelirim. Yoksa benim hanım beni Cemin hanımı Cem i boşayacak. Bi gün uçak...
Tuğsan 3. buluşmayı ne zaman nerede yapıyoruz. Gazı verdiniz durmak yok hocam. ona göre :D
action geçisi videoları hazırlıyorum. Öyle olduğu gibi koymiim dedim. Yarına yetiştirmeye çalışacağım. Dün akşam bir kısmını hallettim. Azı kaldı.
abi bir dahaki sefere süpriz yapıp kendime bir LC alıp katılabilirim. FJ 40 performans olarak arazide gerçekten muhteşem. Keçi gibi hiç sorun çıkarmadı bize distribütor ıslanması dışında. Ama suya...
Saol cihan abi. Ancak yattıktan sonra anladık üşüdüğümüzü. İlk girdiğimizde de soğuk değildi ısıtıcı haldır haldır çalıştığı için. Isıtıcıyı dışarı atıp uyuduktan sonra anladık Anyayı Konyayı. Yok ama...
teknolojiden korktuk Burakçığım gece uyurken deviririz çadırı falan yakarız diye. Teknolojiyi sadece suyu ısıtmada bir de akşam ışık olarak kullandık. Bir daha ki sefere çadırı modifiye edip gelicez...
Beyler bende Cem in yanında yancı olarak gelmeme rağmen çok eğlendim. İlk gün yapılan off road da çamur ve su birikintisi geçişlerinin videosu bende. Akşam müsait olursam bir yerlere upload edip link...
Ynt: Ben Dalamıyorum
rica ederim. Bunlar sadece tavsiyedir. Yoksa dalış konusunda benden çok çok daha tecrübeli kişilerin tecrübelerini de dinleyin. Ama nefes işi konsantrasyona da çok bağlıdır. Mümkün olduğunca zihniniz yapacağınız işe odaklansın. Aşağıdaykende sürekli olarak nabzınızı...
Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?
Benim hayatımın dalışı Suudi Arabistan da Yanbu da gerçekleşti. Balık tanıma dalışında 3-4 metrelik çekiç başların ve Kaplan köpekbalıklarının arasına indik. Muhteşem bir duyguydu.
Ynt: Ben Dalamıyorum
Denizde büyüyen ve dünyadaki birçok insandan fazla suda kalarak yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ilk yapmanız gereken vücudunuzun su ile ilişkisini düzenlemektir. Yani suyun içerisinde ne kadar rahat hareket ettiğinizdir. Genelde suya alışık olmayan insanlar suda...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
Cem Taşçıoğlunun yanında yancı olarak ben geliyorum.
Cem Taşçıoğlu +1
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
tuğsan beyin dediği gibi arabanın normal bakımını yapın düzgün çalışsın kimse çekemezse ben kas gücümle çeker çıkarırım sizi merak etmeyin.
bütün alışverişleri yaptık cemle. Helvalar konserveler ama ctesi sabahı gelmek bilmiyor. Ne bitmez haftaymış ya.
şu sohbet kısmını bende bulabilsem. Birisi mümkünse link koyabilir mi. Site biraz geniş bulmaya çalışırken şaşı olucam :D
Sponsorluk konusu ayrı bir olay. Türkiyede RedBull dışında bu tip organizasyonlara sponsor olan bir firma yok. Eğer istenirse ben irtibata geçebilirim. Yakın tanıdıklarım var. Telefon Numaram 0...
valla horlarsan bak benim çoraplar bile kurtaramaz seni 43 arabalık ahaliden ona göre.:D
Arkadaşlar panik yok sakin. Ben bile ilk defa Cem in yanında yancı olarak gelecek olmama rağmen çok eğleneceğimizden eminim. Lütfen sakin.