2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,404
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

THE FARUK' Alıntı:
teşekkürler erkancan birlik olunca dağın yerini değiştiririz alimallah :smiley:
canım kardeşim benim ..
madem cihan & erkan kardeşlerim yakıştırdı bende nickimi değiştiricem ..
Ateş Tanrısı Faruk diye ;D ;D ;D

Yok abi,estağfurullah.
senin varlığında bizimki fasa fiso :smiley:,sen varsan olur,sen yoksan olmaz ;)

Heeytt işte bu bee,yakışır abime ".. ateş tanrısı Faruk.." tamamdır işte ;D ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Sizleri tanıdığıma çok sevindim dostlar ..cihan kardeşime katılıyorum.. arayı açmayalım erkancan..sevgiyle kalın

Evet abi haklısın,arayı açmıyalım.
Muhakkak bişeyler yapalım yine,burda orda neresi olursa,yeterki birlikte... :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Evet abi haklısın,arayı açmıyalım.
Muhakkak bişeyler yapalım yine,burda orda neresi olursa,yeterki birlikte... :smiley:

bundan sonra artık antanyada deniz kenarında bir kamp yakışır ,gezenbilir dostlarına ,iadeyi ziyaret şeklinde derim ;D

Uçakla gelirim abim.

cihanülker' Alıntı:
bundan sonra artık antanyada deniz kenarında bir kamp yakışır ,gezenbilir dostlarına ,iadeyi ziyaret şeklinde derim ;D

Evet baba,farz oldu artık ;D

çok sevinirim kardeşlerim antalyada başımın üzerinde yeriniz var

deniz..kum..kar..oy oy oy
yapalım bir program
yakalım ateşleri ;D

abi Fj 40 la oraya biraz zor geliriz biz. Bana 80 almak farz oldu galiba :D

Mücahit pist ve asfaltın yeri ayrı bende kopamam o olaydan ama bu iş ayrı bir zevk.

Hoooop arkadaşlar muhabbet yerimiz belli biliyorsunuz ;D Bu konuyu herkez okuyor biliyorsunuz 8)

mükemmel bir tecrübe idi,herkese teşekkürler.Elimdeki fotoğrafları en kısa sürede yükleyeceğim...

Arkadaşlar, videolarım çok iyi değil. tek kişiydim, co pilotum yoktu bu sebeple bir elle aracımı kullanırken bir elimlede çekim yapmaya çalıştım. Aksiyon durumunda ise iki elime ihtiyacım olduğu için çekim yapamadım. Yani videolar biraz sakin. Yinede paylaşayım dedim.

<embed width="600" height="361" type="application/x-shockwave-flash" allowFullscreen="true" allowNetworking="all" wmode="transparent" src="http://static.photobucket.com/player.swf?file=http://vid648.photobucket.com/albums/uu207/bakkanfj40/20091115132439.flv">

Devam
th_20091115125306.jpg

İlki tekrar geliyor, becerememişim galiba

th_20091115132439.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR