2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ersun bey bence söyledikleriniz çok mantıklı çadırlarımızı kuracağımız yerlere araçları sokmamak akıllı boşuna çadırları nede kendimizi çamura boğalım

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Bende sizlere katılmayı düşünüyordum ama konuya ancak gelebildim.....

Neddiz yavvvv.... :eek: :eek: :eek:
47. sayfa... :eek: :eek: :eek:
929 mesaj... :eek: :eek: :eek:
48 Toyota... :eek: :eek: :eek:
+ misafir markalar... :eek: :eek: :eek:
150+ kişi... :eek: :eek: :eek:

Buralar çıldırmış yaf.... ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:

Sanırım maratonda obua da çalabiliriz :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kahvaltıdaki omletler benden,bol tereyağlı ;D

Erkan abi,
Taaaaaaaaa ilk sayfadaki 9 nolu mesajından alıntı yaptım ;D ;)

150 kişiye, 300 yımırta (yımırta ;D) kullansan, tanesini 2 saniyede kırsan, 600 saniye eder... Sırf omlet yımırtası (yımırta ;D) kırman 10 dakika tutuyor. Mola ve içe düşen kabıkları (kabık ;D) ayıklama vakti hariç.....

;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi 3D yapsaydın bari:smiley:)))))))))))))))))))))
:smiley: Valla bugün işim çok olmasa bir güzellik yapardım ama artık o bir dahaki sefere

OffRoader-EB' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:

Sanırım maratonda obua da çalabiliriz :smiley:

Aynı anda zıplansa deprem olur... ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
...... Ha illada toyata saybi iş yardimci olsun derseniz bunuda anlarim.

Valla merak ettim, sayfalardan birini tıkladım.. artık bahtıma ne çıkarsa diye... ;D ;D

Bunu gördüm, çatladım gülmekten....

Allah canınızı almasın yahu.....:smiley: :smiley: İllada toyota sahabı iş bulsun ;D ;D ;D

Güncel konvoy listesi.
Arkadaşlar alt kısımdaki .pdf dosyasını lütfen bu akşam inceleyin. Lütfen numaralar ve çıkartmaları dağıtırken değişiklik talep etmeyin.

Çıkartmalar dağıtılırken varsa
hem ilk buluşmaya hem de bu geziye fiilen (kişiyi kastediyorum) gelen kişi sayısını ve
aracınızda seyahat eden bayan katılımcı sayısını lütfen bana hatırlatın.
Toyota'dan sizlere minik bir sürpriz var.
Na yazık ki bu kadar yüksek katılım beklemiyorduk. O yüzden sürprizlerin sayısı yeterli değil.
Az miktarda fazla kalanları da orada kararlaştıracağımız bir yarışma v.s. ile dağıtırız.

Ekli dosyalar

• 2. Toyota Buluşması - Soğucak 2009.pdf
    36.9 KB · Görüntüleme: 147

Çok profosyonel bir kamp olacak, her şey planlanmış.
Emek veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.

OffRoader-EB' Alıntı:
Güncel konvoy listesi.
Arkadaşlar alt kısımdaki .pdf dosyasını lütfen bu akşam inceleyin. Lütfen numaralar ve çıkartmaları dağıtırken değişiklik talep etmeyin.

Çıkartmalar dağıtılırken varsa
hem ilk buluşmaya hem de bu geziye fiilen (kişiyi kastediyorum) gelen kişi sayısını ve
aracınızda seyahat eden bayan katılımcı sayısını lütfen bana hatırlatın.

Cem Taşçıoğlunun yanında yancı olarak ben geliyorum.
Cem Taşçıoğlu +1

OffRoader-EB' Alıntı:
Herkese merhaba,
Sanırım son hazırlıklar yapılıyor.
2 tane 3m x 6m tente getiriyorum (Bunlar yarışta kullandıklarımızdan). Opet'e kadar roof rack'te getirebilirim. Ama arazide tepede taşımak doğru olmaz.
Özellikle Hilux'lı arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirler mi? 2 araca koysak daha da doğru olur. Herbiri 50Kg civarında.
Bir de kamp yerleşim planı yapsak diyorum. Kızılderili kampı gibi yapalım. Araçlar dış kısımda daire şeklinde dizilsin. Araçları yerleştirirken orta kısımdan geçmeyelim ki çamur olmasın. İç kısımlarında çadırları kuralım. 4 tane yemek alanı için ateş yakma noktası tespit edelim. Tam ortada da asıl kamp ateşi olsun. Kamp ateşinden uygun bir mesafede tente ve oturma gruplarını yerleştirelim. (Ben komple taşınmaya göre plan yaptım galiba :smiley: )

bende taşıma işine yardımcı olurum ersun bey ,problem değil ,yerleşme işini yeri görünce 5 dakikada planlar uygularız ;D

Alfonse' Alıntı:
Erkan abi,
Taaaaaaaaa ilk sayfadaki 9 nolu mesajından alıntı yaptım ;D ;)

150 kişiye, 300 yımırta (yımırta ;D) kullansan, tanesini 2 saniyede kırsan, 600 saniye eder... Sırf omlet yımırtası (yımırta ;D) kırman 10 dakika tutuyor. Mola ve içe düşen kabıkları (kabık ;D) ayıklama vakti hariç.....

;D ;D ;D

:D Alp o iş yalan olur,omlet meselesini ilk ortaya attığımızdaki katılımcı sayısına bak,birde şimdikine ;D
Ama hani nedir,3-5 kişilik 1-2 posta yapılır tabiki :smiley:

Ersun bey elinize saglik. yeni bir liste yapilacaksa
biz üç kişiyiz. erkan beyde bizim araçla gelecek.
kamp olayina gelince duz alana gelince bayagi bir mesafe var orman evinin oraya geldigimizde durup karar veririz diyorum. oraya yakin bir yer olursa iyi olur çunki içeçek suyumuz orda dogal kaynak suyu hem ormana yakın birde at çiflihinin orasi var. orasi suya uzak ama taşlik yerler var çok çamur olmaz hem oraya yakin çukurlar var. çamurda oynamak isteyen arkadaşlarimizi kampdan bile seyredebiliriz. bir artisida yaylanin uzak koşesi normal vatandaş o tarafa pek gelmez. sadece misafirlerimiz gelir kimseyide rahatsiz etmeyiz.

Mücahit,iyi ezbelmeişsin, valla helal olsun :smiley:
Bende 2-3 kere çıkmama rağmen,birtek suyun yerini hatırlıyorum ;D

Oraya çıktığımızda,dediğin gibi Ankara grubu felan, orda bakar üç aşağı beş yukarı karar veririz ;)

arkadaşlar şeker bayramında karadeniz gezisinde kullanmış olduğum malzeme listesini ,biraz değiştirerek ,toyota gezimize uyarladım buradan bakarak listeye ekleme yapabilir veya azaltabilirsiniz kolay gelsin

TOYOTA buluşması malzeme listesi

1- Lastik tamir kiti ve tüpleri, kompresör ,alet takımları çantası çeki halatları
2- Uyku tulumu+ şişme yatak+battaniye vs vs
3- Katlanır masa+sandalye+termos+bardak+kamp ocağı+büyük termos
4- Kişisel , bardak+tabak+çatal+bıçak ve kaşık+tava+plastik kab+tencere
5- İlk yardım kiti+antibiyotikler+ağrı kesiciler++amonyak
6- Çadır +matları
7- 12 volt aydınlatma +pilli aydınlatma+12/220 dönüştürücü+foto şarj makinası
8- Araç buzdolabı (isteğe bağlı) veya buzluk
9- Sabun +ve kişisek temizlik malzemeleri
10- Bere+içlik+polar üst alt takım+ veya kışlık giysileriniz + çamur için çizme+ kışlık bot
11- kafa feneri+ pilleri
12- yağmurluk
13- açılır kapanır şemsiye( olanlar getirsinler 3m x3m )
14- yedek kamp tüpü
15- çıra+tel ızgara+maşa
16- balta+kürek

Buldum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR