2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

ben teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Güncel Konvoy Listesi

Ekli dosyalar

• 2. Toyota Buluşması - Soğucak 2009.pdf
    32.5 KB · Görüntüleme: 201

bu geziden sonra biz de mi karadeniz yapsak ne? canım cekti cok fena, 3-4 yıl once competus kesif konvoyu ile gitmistim competus lastiklerinin testine 18 arac muhtesem bir rota izlemistik... simdi yukaridaki rotayı gorunce inanılmaz karadenizim geldi, yukarida anlatılanlar gibi yuksek rakımlı koylerdeki okullara malzeme falan da gotururuz, sponsor da ayarlarız en azından ben 1 tane kesin bulurum... ben de sesli dusundum ayrica konu disi oldugu icin cook ozur tugsancim gaza geldim muhabbette yapmam gerekirdi :smiley:

Sponsorluk konusu ayrı bir olay. Türkiyede RedBull dışında bu tip organizasyonlara sponsor olan bir firma yok. Eğer istenirse ben irtibata geçebilirim. Yakın tanıdıklarım var. Telefon Numaram 0 532 662 04 87. Hızlı olması açısından ararsanız bende hemen irtibata geçebilirim. Belki Büyük bir tente ve yüklü miktarda redbull alabiliriz.

Otomotiv üreticileri ve distribütörler bu konuda yeteri kadar sağır. hele ki satışçıların dünyadan haberi yok. Satış temsilcileri tamamen eğitimsiz tiplerden oluşuyor ve otomotiv ile alakaları 0.

Sevgili dostlar;
Öncelikle,bu sosyal bilincin oluşmuş olması ve bu bilincin eğlem planına dönüşmüş olması benide çok mutlu ediyor ve gönülden teşekkür ve desteklerimi sunuyorum.

Fakat,bu buluşma ( yanılıyorsam düzeltin lütfen ) Toyota severlerin birbirini daha yakından tanıması,birlikte hoşça vakit geçirmesi,ateş başında sohbet muhabbet .
Yani tamamen keyfe keder,keyifli bir hafta sonu için düşünüldü.
Bence bu seferlik,bu tip muhteşem sosyal sorumluluk altındaki eylemler işini yok sayalım.Zaten ne yazıkki,bu tip bir eylem için zamanımızda yok denecek kadar az ne yazıkki. :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sevgili dostlar;
Öncelikle,bu sosyal bilincin oluşmuş olması ve bu bilincin eğlem planına dönüşmüş olması benide çok mutlu ediyor ve gönülden teşekkür ve desteklerimi sunuyorum.

Fakat,bu buluşma ( yanılıyorsam düzeltin lütfen ) Toyota severlerin birbirini daha yakından tanıması,birlikte hoşça vakit geçirmesi,ateş başında sohbet muhabbet .
Bence bu seferlik,bu tip muhteşem sosyal sorumluluk altındaki eylemler işini yok sayalım.Zaten ne yazıkki,bu tip bir eylem için zamanımızda yok denecek kadar az ne yazıkki. :smiley:

ayne sana katılıyorum erkancım ,zaten konuyu görüştük muhabbet bölümünde ,sonraki tarihlere bırakıldı ;D ;D ;D

şu sohbet kısmını bende bulabilsem. Birisi mümkünse link koyabilir mi. Site biraz geniş bulmaya çalışırken şaşı olucam :D

kelalper' Alıntı:
şu sohbet kısmını bende bulabilsem. Birisi mümkünse link koyabilir mi. Site biraz geniş bulmaya çalışırken şaşı olucam :D

iite burası buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.2940

Zaten uzun vade için söylemiştik, şu an sadece tohumları atıyoruz, zamanla beraber yeşertiriz. Fırsat oldukça ve yeri geldikçe konuşulur. Dediğinize katılıyorum, bu hafta eğlence ve tanışma iyi olcaktır. ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sevgili dostlar;

toyotacı arkadaşlar
antalya gurubu olarak cuma sabahı 8 de marşa basıcaz akşama izmit yada sapancada otelde konaklıcaz cumartesi 9-30da sapanca gişeleride olacağız. pilanımız budur son şeklidir..

AHMET07' Alıntı:
toyotacı arkadaşlar
antalya gurubu olarak cuma sabahı 8 de marşa basıcaz akşama izmit yada sapancada otelde konaklıcaz cumartesi 9-30da sapanca gişeleride olacağız. pilanımız budur son şeklidir..

Ahmet ustam konaklamayı palnladığınız bir otel varmıdır? yoksa biz Altan ve Mustafa ile birlikte bir şeyler düşünelimmi?

örneğin sapancada burası olabilirmi? bu otel buluşma noktasına ~5km mesafededir.

http://www.laleotel.com/indextr.htm

yada aynı bölgede kamp yapabileceğiniz bir alan araştıralımmı?

selamlar.
Mesut

Felice' Alıntı:
Ahmet ustam konaklamayı palnladığınız bir otel varmıdır? yoksa biz Altan ve Mustafa ile birlikte bir şeyler düşünelimmi?

örneğin sapancada burası olabilirmi? bu otel buluşma noktasına ~5km mesafededir.

http://www.laleotel.com/indextr.htm

yada aynı bölgede kamp yapabileceğiniz bir alan araştıralımmı?

selamlar.
Mesut

mesut bukonuda görev paylaşımı verdim nuri arkadasım mın mustafa bacanağı onlar bu görevi üstlendiler yinede bisıkıntı olurdsa yardımlarınız içim çok teşekkür ederim..

AHMET07' Alıntı:
toyotacı arkadaşlar

Adaş Usta,

Size ve tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Selamlar
Ahmet Öztürk

teşekkür ederim adaş sizde katılıyorsunuz değilmi.

AHMET07' Alıntı:
teşekkür ederim adaş sizde katılıyorsunuz değilmi.

Katılıyorum ve bende heyecandan neredeyse Perşembe den gideceğim :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR