dağlar
özgürlük yolların bittiği yerde başlar
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
ben teşekkür ederim
ben teşekkür ederim
CDM-SUBARU' Alıntı:Sevgili dostlar;
Öncelikle,bu sosyal bilincin oluşmuş olması ve bu bilincin eğlem planına dönüşmüş olması benide çok mutlu ediyor ve gönülden teşekkür ve desteklerimi sunuyorum.
Fakat,bu buluşma ( yanılıyorsam düzeltin lütfen ) Toyota severlerin birbirini daha yakından tanıması,birlikte hoşça vakit geçirmesi,ateş başında sohbet muhabbet .
Yani tamamen keyfe keder,keyifli bir hafta sonu için düşünüldü.
Bence bu seferlik,bu tip muhteşem sosyal sorumluluk altındaki eylemler işini yok sayalım.Zaten ne yazıkki,bu tip bir eylem için zamanımızda yok denecek kadar az ne yazıkki.
kelalper' Alıntı:şu sohbet kısmını bende bulabilsem. Birisi mümkünse link koyabilir mi. Site biraz geniş bulmaya çalışırken şaşı olucam
CDM-SUBARU' Alıntı:Sevgili dostlar;
Öncelikle,bu sosyal bilincin oluşmuş olması ve bu bilincin eğlem planına dönüşmüş olması benide çok mutlu ediyor ve gönülden teşekkür ve desteklerimi sunuyorum.
Fakat,bu buluşma ( yanılıyorsam düzeltin lütfen ) Toyota severlerin birbirini daha yakından tanıması,birlikte hoşça vakit geçirmesi,ateş başında sohbet muhabbet .
Yani tamamen keyfe keder,keyifli bir hafta sonu için düşünüldü.
Bence bu seferlik,bu tip muhteşem sosyal sorumluluk altındaki eylemler işini yok sayalım.Zaten ne yazıkki,bu tip bir eylem için zamanımızda yok denecek kadar az ne yazıkki.
AHMET07' Alıntı:toyotacı arkadaşlar
antalya gurubu olarak cuma sabahı 8 de marşa basıcaz akşama izmit yada sapancada otelde konaklıcaz cumartesi 9-30da sapanca gişeleride olacağız. pilanımız budur son şeklidir..
Felice' Alıntı:Ahmet ustam konaklamayı palnladığınız bir otel varmıdır? yoksa biz Altan ve Mustafa ile birlikte bir şeyler düşünelimmi?
örneğin sapancada burası olabilirmi? bu otel buluşma noktasına ~5km mesafededir.
http://www.laleotel.com/indextr.htm
yada aynı bölgede kamp yapabileceğiniz bir alan araştıralımmı?
selamlar.
Mesut
AHMET07' Alıntı:toyotacı arkadaşlar
antalya gurubu olarak cuma sabahı 8 de marşa basıcaz akşama izmit yada sapancada otelde konaklıcaz cumartesi 9-30da sapanca gişeleride olacağız. pilanımız budur son şeklidir..
AHMET07' Alıntı:teşekkür ederim adaş sizde katılıyorsunuz değilmi.