2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,538
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Arkadaşlar biz organizasyonumuzu yapalım,fotoğraflarla birlikde dosyamızı hazırlar,ziyaretlerine gideriz.Birdahakine bence sonuç olumlu olur,şuan birleşmeden dolayı,buseferkine yetişemiyebilirler. ;)

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

dağlar' Alıntı:
bu gün sapanca cumhuriyet başsavcısı mustafa beyle görüştüm organizasyon için orman bölge müdürlüğüne bir dilekçe vermemiz gerektiğini söylediler.bende yarın gidip dilekcemizi vereceğim.

bu arada herhalde Jandarma bilgilendirilmiş oluyor zannedersem, belki sağlık ocağına da haber verip bir sağlık ekibinin de katılması sağlanabilir mi ? diye en azından şansımızı denemelimiyiz.?

Arkadaşlar bu resmi bir organizasyon deyil,abartmıyalım lütfen,sayısı kalabalık olan bir kamp aktivitesi,izn almak ayrı bir konu ve durum.İzmitdeki arkadaşlarımız gereken iletişimleri sağlıyor.Ama oraya,sağlık ekibi,jandarma vb kurumlardaki görevlileri getirmek,hem imkansız hemde gereksiz. 8)

Bilgi vermek açısından;Resmi organizasyonların dışında bu tarz taleplerimiz olamaz.Yani jandarma,İtfayiye,sağlık ekibi ve diğer ekipler gelemez.Biz kalabalık bir gurup olarak kamp yapacağız. ;)

bu arada benden önce yazan arkadaşımın yazdığı toyatanın sponsor olması konusunda iki çift söz etmek istiyorum. arkadaşliar malisef türkiyede sponsorluk konusunda üretici yada distribitör firmalar çok ilgisizler. çoğu umursamaz bir tutum içerisindeler. toyatanın türkiye distribitörü el değiştirdi. sabancı gruptan alj guruba geçti. alj group yani açılımı abdul latıf jameel co. ltd. dünyada çok büyükler
ben bu firmayla 2003 yılından beri görüşüyorum. kendim 5 yıl daihatsu bayiliği yaptım daihatsuyuda dünyaya bu firma satar. toyotanın alj group a geçmesi yedek parça ve yeni modeller konusunda iyi olacağı inancındayım. bu arada bütün dünya ya lexus. toyota. ve daihatsuyu bu firma satıyor.

tusan cığım jandarmanın bilgisi var ama gelmesine gerek duymadık daha rahat olmamız için çağırmadık.

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar bu resmi bir organizasyon deyil,abartmıyalım lütfen,sayısı kalabalık olan bir kamp aktivitesi,izn almak ayrı bir konu ve durum.İzmitdeki arkadaşlarımız gereken iletişimleri sağlıyor.Ama oraya,sağlık ekibi,jandarma vb kurumlardaki görevlileri getirmek,hem imkansız hemde gereksiz. 8)

Jandarmaya bilgi vermek bence grup oluşturulacağı için gerkli olan bir iletişim diye düşünüyorum. diğer taraftan sağlıkçılara da haber verilmesi de yine aynı şekilde gerekli olabilir. Hafta sonu bir şey olaması durumunda en azından irtibata geçilecek olan yerler hakkında bilgi alınır. soğucak dan asfalt yola kadar olan mesafe 13 km ancak iniş normal koşulda yarım saat de sürebiliyor.

Arkadaşlar aklıma birşeyler geldi, paylaşmak isterim. Belki uzun vadede düşünülebilir.
Herşeyden önce bu kalabalık gurubun farkına varmalarını sağlamak gerekir, busebeple reklamımız iyi yapılmalı.
Aynı zamanda bunu yaparken çevremize faydalıda olabileceğimiz sosyal bir etkinliğe de dönüştürebiliriz. Benim daha önceden de aklıma gelen, araçları ihiyaç malzemeleriyle yükleyip ihtiyacı olanlara ulaştırmak gibi. Mesela köy okulları için kırtasiye malzemesi, kitap,defter gibi. Veya sağlık malzemeleri olabilir. şu an sadece sesli düşündüm, fikirler beraberce geliştirilebilir.
Hem hayır işi olur hemde sesimizi duyurmamızda etkili olur.

bu arada arkadaşlar izoff karadeniz keşif turunda aracın performansını bir görmeliydiniz bununla ilgili bir video rica ettim dr önder kardeşimden bir izlemenizi isterim

ahmet' Alıntı:
Jandarmaya bilgi vermek bence grup oluşturulacağı için gerkli olan bir iletişim diye düşünüyorum. diğer taraftan sağlıkçılara da haber verilmesi de yine aynı şekilde gerekli olabilir. Hafta sonu bir şey olaması durumunda en azından irtibata geçilecek olan yerler hakkında bilgi alınır. soğucak dan asfalt yola kadar olan mesafe 13 km ancak iniş normal koşulda yarım saat de sürebiliyor.

Ahmet Abicim,gerekli haberler verildi rahat olun,başımızda jandarma durması sizce mantıklımı ???Ayrıca sağlık ekibini arayıp oraya çağırmakmı yoksa herhangi bir araçla o yollardan aşağı inmekmi daha hızlı olur.Ayrıca bu tarz düşünceleri düşünmeyelim,keyfimiz kaçmasın dimi ;)

Biz gerekenleri yapıyoruz rahat olun,bu bir kamp,ateş yakıp,oturup sohbet edeceğiz.

Biraz geç geldim sayfaya ama İZOFF olarak ne gerekiyorsa elimizden geldiğince yapıyoruz...

Toyota Land Cruiser ın Karadeniz Seyahatindeki performansı muhteşemdi.

Bu aracın arazi performansının yanında yol konforu ise inanılmazdı.

Bu da fragmanımız...

Belgeselin tamamı ise Çarşamba Akaşamı 21:00 da İZCİ programında...

Keyifli seyirler...

http://www.dailymotion.com/video/xb0f9m_yzcy-keyif-karadeniz-okan-tozun-yab_shortfilms

--------------------------------------------------------------------------------
1-Tuğsan Moral (tugsan75) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+Vinç+3 kilit+telsiz
2- H.Sedat Başar(hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara lastik cooper + vinç+ arka + orta kilit + telsiz
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara Maxxis MT, 12.000lb vinç, arka kilit, CB telsiz
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser HDJ 80 İstanbul lastik STT- 3 kilit- vinç- uhf cb fm pmr telsiz
8- Ahmet ÇEPNİ (Rebo) Toyota Land Cruiser BJ70 İstanbul Federal MT - 11000lb Vinç - telsiz
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul Goodyear MTR, 3Kilit, 12000lb Warn
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya telsiz-lastik-3kilit-vinç
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya 3-kilit
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya 3kilit
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya vinç-3kilit
14-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya lastik-klit-vinç
15-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul MTR lastik / telsiz / halat / yetişirse vinç
16-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota 4x2 Hilux Ankara
17-Altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit MT Lastik+3 Kilit+Telsiz
18-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul MT lastik-vinç-telsiz
19-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
20-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
21-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
22-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA
23-Sabit Nebioğlu (Lazoğlu) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara Goodyear MTR lastik vinç ,arka ve ön diff.kilit ,
24-cem tascıoğlu Toyata Land Cruiser fj 40 istanbul master craft mt lastik vinç.telsiz.dif lock.hıjack .
25-serdar cömert Toyota land cruser vx80 Antalya lastik-kilit-vinç-telsiz
26-Ali BORAZAN (alihay) Toyota 4 Runner Mersin
27-Şükrü K. MERGEN (mergen) Toyota Land Cruiser HJ62 İstanbul MT lastik + vinç + arka LSD + ön Aussie (yetişirse) + telsiz
28- Mustafa ERKİŞİ Toyota Hilux Osmaniye MTLASTİK coop.STT,LSD kilit, VİNÇTabor9000k)
29- İsmail ÖZTÜRK Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + telsiz
30-Ahmet Öztürk (aozturk ) Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + vinç + telsiz
31-Ahmet Kavuşturan Toyota Land Cruiser Prado İstanbul
32-Togan Alper Toyota Land Cruiser FZJ 100 İstanbul BFG A/T, Orta ve Arka Kilit
33-Ertan özkal toyota runner Antalya Telsiz
34 Suphi Hacıtalipoğlu Toyota Land Cruiser fj40 Antalya
35-Serkan SAYGAN (pandiperi) Toyota Land Cruiser vx100 İzmir AT Lastik, orta-arka difflock, telsiz (cihandan), Rom
36-Recep (Fissek) Toyota Land Cruiser vx 80 Bursa MT lastik, 3 kilit, vinç,hijack, telsiz.
37-Erkan Okumuş(simurg2) Toyota Land Cruiser BJ 75 İstanbul
38-Mustafa ÖZDAĞ Toyota Land Cruiser VX 80 KOCAELİ
39-Fazıl Akıncı Toyota Land Cruiser KZJ 120 İstanbul M/S Lastik
40-Cenk Özalp Toyota Land Cruiser FZJ80 İstanbul Goodyear MTR, 3 kilit, vinç
41-Fatih YAZICI Toyota Hilux 4x4 Kocaeli Lastik AT-Kilit yok-Vinç yok ama öne arkaya strepler bağlı hazır...
42-İlker Erdoğan (moger) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+3 kilit+vinç
43-Burak Akkan Toyota Land Cruiser FJ40 İstanbul Petlas (çamur) lastik+ Telsiz (ayarlamaya çalışıyorum)
44-kenanyama Toyota Land Cruiser VX 80 istanbul 3 kilit telsiz.
45-berna &recep pehlevan toyota lan cruiser bj45 istanbul insa turbo lastik, 2 vinç, 1 kilit
46-tem servis toyota land cruiser hj 61 istanbul mt lastik
47m faruk kayhan toyota land cruser fj 62 antalya mt lastik+telsiz+vinç

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar,aşağıda belirteceğim kurallara özen göstermeniz,organizasyonumuz açısından çok önemlidir.Son dk süprizleri yaşanmazsa eğer, tahminlerimin üstünde bir katılım olacağından(extra araçlarla50/60 araç)kararınızı,kafanızda ona göre netleştirin lütfen.Çünkü oraya kadar gelip,belirlenen kuralların dışına çıkılması,bütün ekibi rahatsız eder.

1-)Buluşma yerimiz İstanbul-Ankara Tem otoyolu SAPANCA gişeleri çıkışıdır.
2-)Buluşma yerinden kamp yapacağımız alana hareket engeç 09:30 dur.Bunun sebebi kamp alanımıza ulaşmamız exra süprizleride(Hava ve arazi şartları) hesaba katarak yaklaşık iki saat sürecektir.Ayrıca Kamp alanımızın kurulması ve mevsim itibariyle havaların erken kararmasından dolayı(saat 17:00 civarlarında)gün içerisinde yapmayı düşündüğümüz gezi ve offroad aktivitesinede zaman ayırmamız lazım.
3-)Normal organizasyonlarda,yiyecek ve içecek ihtiyacımız bilindiği üzere gidilen bölgeden karşılarız.Fakat katılımın yoğun olduğu bu tarz gezilerde,zaman kısıtlı olduğundan,taktir edersinizki herkezin alışveriş için dolanması büyük zaman kaybı olacaktır.Herkez ihtiyaçlarını karşılayıp buluşma saatinde hazır olsun.
4-)Hava şartlarının soğuk olduğunu göz önüne alarak,herkez konaklamak için gerekli kamp malzemelerini önceden hazırlasın.
5-)Herkezin mutlaka ama mutlaka el telsizi veya araç telsizi olmak zorunda.
6-)Yakacak ihtiyacımız İzmit bölgesindeki arkadaşlarımız tarafından temin edilecek.(Traktör veya uygun araçla toplu halde gelecek)Sizlerden ricam yakacak ihtiyacı için ormandan yakacak malzemesi temin etmemeniz.
7-)Aktivitemiz için gerekli bilgilendirmeler,organizasyonun yapılacağı bölgedeki,Vali,Jandarma ve diğer kurumlara,İzmit gurubundaki arkadaşlarımız tarafından yapılacaktır.
:cool:Kamp alanında yakılacak ateş,gerekli hazırlıkların yapılacağı ve belirlenen noktalarda yakılacaktır.Buluşma ve tanışma organizasyonu olacağından,minimum ateş yakma noktasıyla,etrafında oturup sohbet edeceğimiz maximum sayıyı yakalamaya çalışacağız.
9-)Çadırlarımız,akşam geç saatlere kadar sohbet edileceğinden,erken yatmak isteyenlere saygı açısından,ateş başından biraz uzağa konulması gerekir.
10-)Her araca, araç numarasını belirten stickerler(ön ve arka camda)ayrıcada gezimize özel hazırlanacak stickerlerde dağıtılacaktır.
11-)Her bölgenin 2 adet konvoy lideri olacaktır.Bu araçlar maximum donanımlı araçlar olması gerekir.(En önde ve en arkada)Çoğunluk İstanbul,Ankara ve Antalya olacağından,diğer bölgelerden gelecek arkadaşlar bu üç bölge arasında dağıtılacaktır.Her bölge kendi konvoy liderlerini önceden belirlerlerse daha rahat hareket ederiz.
12-Konvoy liderlerinin talimatlarına kesinlikle uyulmalıdır.
13-)Konvoy kuralları ve doğaya saygılı offroad manifestosuna kesinlikle uyulmalıdır.
14-)Kamp alanı gerekli temizlikler yapılmadan terkedilmemelidir.

Saygılarımla.

Tekrar hatırlatayım dedim
İSTANBUL GURUBU İÇİN BULUŞMA YERİ VE HAREKET SAATİ:

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu gişelerinden sonraki,gene Tem otoyolu üstünde bulunan KURTKÖY-OPET benzin istasyonundan 07:30 da HAREKET.Geç kalanlar 09:30 daki Sapanca gişelerindeki 2. starta yetişirler.

tugsan75' Alıntı:
Ahmet Abicim,gerekli haberler verildi rahat olun,başımızda jandarma durması sizce mantıklımı ???Ayrıca sağlık ekibini arayıp oraya çağırmakmı yoksa herhangi bir araçla o yollardan aşağı inmekmi daha hızlı olur.Ayrıca bu tarz düşünceleri düşünmeyelim,keyfimiz kaçmasın dimi ;)

Biz gerekenleri yapıyoruz rahat olun,bu bir kamp,ateş yakıp,oturup sohbet edeceğiz.

sevgili Tuğsancım,
1. JAndarmaya bilgi verilmiş, ben zaten çağıralım diye bir talepte bulunmadım sadece bilgilendirildi mi diye sordum ben yazdıktan sonra da zaten yanıtı gelmişti. (çünki bazı organizasyonlarda bilgi verilmediği zaman kalabalık gurubu görüp kendileri gelebiliyorlar. bu neden ile bilgi vermek önemli. (ormancılara olduğu kadar)
2.Sağlık konusu da araştırılıp ihtiyaç olmaz ama olursada nereye gidileceğinin bbilinmesi içindi. Zaten İZOFF çu arkadaşlar biliyordur diye düşünüyorum.

sevgiler
:smiley:) :smiley:

ahmet' Alıntı:
sevgili Tuğsancım,
1. JAndarmaya bilgi verilmiş, ben zaten çağıralım diye bir talepte bulunmadım sadece bilgilendirildi mi diye sordum ben yazdıktan sonra da zaten yanıtı gelmişti. (çünki bazı organizasyonlarda bilgi verilmediği zaman kalabalık gurubu görüp kendileri gelebiliyorlar. bu neden ile bilgi vermek önemli. (ormancılara olduğu kadar)
2.Sağlık konusu da araştırılıp ihtiyaç olmaz ama olursada nereye gidileceğinin bbilinmesi içindi. Zaten İZOFF çu arkadaşlar biliyordur diye düşünüyorum.

sevgiler
:smiley:) :smiley:

Teşekkürler abicim,şimdi anladım,saygılarımla :D

mustafa bey ilginiz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR