2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,433
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

devam ediyor.

101_0625.jpg

101_0625.jpg

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Açık konuşiim ben pistçi adamımdır. Ralli hayatta sevmem ama offroad ayrı bir zevkmiş. Tamamen doğa ile mücadele. Gerçi sizin aletler sayesinde kas gücüme gerek kalmadı ama bir dahakine daha zorlu parkurlar istiyorum. Çamura iniim arabayı itiim çekiim falan.
Mücahit külliyen yalan. Eve geldik yattık hanım sırtımı çiğnedi ilaç bile verdi valla. Ptesi çok rahat geldim işe. Ama bundan sonrakilere kendi aracımla katılırsam onu yancı alıcam yanıma yoksa salondaki koltuk boş kalmayacak geceleri. Bizim hanımlar allahtan anlayışlı.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sen bide oğlu batuyu görcektin
Maşallah nazar değmesin tam yetiştirmiş babası o yaşta o baltayı nasıl vuruyo oduna görmeliydiniz yüzbin kere maşallah

SANY0217.jpg

kelalper' Alıntı:
Açık konuşiim ben pistçi adamımdır. Ralli hayatta sevmem ama offroad ayrı bir zevkmiş. Tamamen doğa ile mücadele. Gerçi sizin aletler sayesinde kas gücüme gerek kalmadı ama bir dahakine daha zorlu parkurlar istiyorum. Çamura iniim arabayı itiim çekiim falan.
Mücahit külliyen yalan. Eve geldik yattık hanım sırtımı çiğnedi ilaç bile verdi valla. Ptesi çok rahat geldim işe. Ama bundan sonrakilere kendi aracımla katılırsam onu yancı alıcam yanıma yoksa salondaki koltuk boş kalmayacak geceleri. Bizim hanımlar allahtan anlayışlı.

:D :D :D

Bu ne kardeşim bizim çektiğimiz. mor çatı istiyorum ;D
Bende akşam resimleri eklemekle uğraştım yine bi ton laf yedik. Haftasonu yüzünü göremedik, geldin akşam da fotoğrafları çıkardın dedi.
Sıkıntı yani, bu sebeple Alper in dediği gibi eşli olsun abi bundan sonraki gezi.

Bakkan' Alıntı:
Bu ne kardeşim bizim çektiğimiz. mor çatı istiyorum ;D
Bende akşam resimleri eklemekle uğraştım yine bi ton laf yedik. Haftasonu yüzünü göremedik, geldin akşam da fotoğrafları çıkardın dedi.
Sıkıntı yani, bu sebeple Alper in dediği gibi eşli olsun abi bundan sonraki gezi.

burak kardeş daha dur yeni başladık yavvv ,sezon yeni açıldı ;D ;D ;D ;D ;D

yorum yapamıyorum sadece üzüntü :-\
bu gezi kaçtı okul sebebiyle
8 10 araba tekirdağdayken 4 dönmüştüm, burda olsam ne yapardım kimbilir
bende herkes gibi sabırsızlıkla videoları bekliyorum

Bakmaya doyamadım elinize sağlık tüm toyota ekibini kutlarım harikasınız, Tuğsan senide kutlarım ayrıca emeğin büyük, gelip video çekemedim diye üzülmüştüm ama İzci ekibinin aracını gördüm içim rahatladı ;D

Yahu kocaman kocaman adamlar lunaparkta gibisiniz puhahahahahahahaha muhteşem ;D ;D ;D

erkeklerin yaşı ilerlesede zevkleri değişniyor , eskiden su birikintilerinde oyuncak arabalarla oynardık şimdi yaş 35 yer yine su birikintisi bu sefer altımızdaki arabayla oynuyoruz :smiley:

keşke ii bir fotograf makinam olsaydı da o suya giren insanların yüzünü çekebilseydim , bir çocuğun dondurma yeme keyfi vardı herkezde :smiley:

son bir beşli resim kalmış elimde ...kısa sürede yenisini yapalım...

62 SERÄ°ES.jpg

WARN.jpg

dönüş2.jpg

dönüş.jpg

TOYOTA.jpg

yehh yeh ;D
Kalpleri güzel..Gönülleri zengin..Katılımcı paylaşımcı tüm TOYOTA hastaları dostlarım.
Tanıştık..Paylaştık..Eğlendik ve kazasız belasız sağsağlim yuvalarımıza döndük..
Başta tuğsan kardeşime kusursuz organizasyonu için...izof izmit offroad gurubunun misafirperverligi için ve tüm emeği geçen dostlara teşekkürler..

faruk ateş tanrısı... ;D ;D ;D eyvallah kardeşim
cihan kardeşim iyiki varsın neşemize neşe katdın..
sevgiyle kalın.

Eveeeettt,son iki sayfaya bakıyorumda allahtan tek değilmişim ;D
Teklifimdir,tez zamanda Gezenbilir Morçatı Evi açılsın ;D ;D

Ben haftayada yokum(demirköy),ettimi tam 4 hafta üst üste ;D ;D

Artık hanımın karşısına kask ile çıkıcam ;D ;D

Bu arada,Faruk abi,o azmini hiç unutmayacağım,o koca kütüğü aldı getirdi valla. ;D
Bu yüzden,abiii adını değiştir bence," Ateş tanrısı" yap abim benimmm ;D ;D

Alper ben dahil bir çok kişinin pist tecrubesi var bu forumda ama galiba işin sonu bu kardeş daha az risk ve ailece eglence

teşekkürler erkancan birlik olunca dağın yerini değiştiririz alimallah :smiley:
canım kardeşim benim ..
madem cihan & erkan kardeşlerim yakıştırdı bende nickimi değiştiricem ..
Ateş Tanrısı Faruk diye ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR