Arama sonuçlarınız

1. miralay

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! hayırlı olsun.güzel günlerde zor yollarda kullan

2. miralay

Araçlardaki Vergi Dengesizlikleri

arkadaşlar, 94 grand ilk 5.2 v8 ilk olarak vergisini ödemek ,için vergi dairesine gittim ,şok oldum 570.00 tl dediler .bu nasıl oluyor.aranızda bu model aracı olupta ne kadar vergi verdiginiz konusunda farklılıklar varsa nedenleri ile ilgili bana yardımcı olurmusunuz selamlar
  3. miralay

Zj Elektronik Aksam Sorunu

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu arkadaşlar hangi role oldugu hakkında söyleyecegim tek şey, ön kaputun içinde, sag tarafta sigorta panosunun içindeki siyah bir kutu adı roleymiş ilk defa gördüm geçirgenligini kaybetmiş dediler .degişti süper başka birşey yok ilginize çok teşekkür ederim. selamlar

4. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu karauzum dedigin gibibugün elektrikçiye gittim role arızası dedi oay tamamdır şuanda hiçbir problemim yok 25 tl çözüldü bütün arkadaşlarıma yardımları ve görüşlerinden dolayı minnetarım görüşmek üzere.
  5. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu arkadaşlar, dediginiz kapı aç kapa şeklindeki denemelerim olumsuz oldu yarın silivri sanayine gidecegim ,bir elektrikçiye danışacagım, burada bir abimiz aracın rölesinden olabilecegini söyledi, bunuda dikkate alacagım sonucu sizlerle paylaşacağım, selamlar.

6. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu tamam barış teşekkürler

7. miralay

Bad Coolant Sensor Uyarısı?

Ynt: Bad Coolant Sensor Uyarısı? bu degerli tartışma plakformu için hepinize minnettarım teşekkürler saygılar
  8. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu okey levent teşekkür ederim
  9. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu ssbman wd 40 anahtarları temizlesin derken bu kapı üst lerindeki anahtar deliklerinimi temizleyecekler yoksa nasıl anahtarlar anlayamadım teşekkür ederim

10. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu ssbman bu bilgi için teşekkür ederim. ben istanbul silivri de bulunuyorum, bunu hemen deneyip size geri dönecegim ,teşekkür ederim bu arada bu w 40 siprymi teşekkürler

11. miralay

Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu elektriksel hiç bir işlem yapmadım sadece alarm anahtarıçalışmıyordu onu yaptırdım zaten alarmda çalışmıyor artık iyi bir elektrikçi bu işi bilen birini önerirseniz gidecegim
  12. miralay

94 zj sahibiyim 2 haftadır büyük bir sıkıntım var aracımı gayet güzel tek marşta çalıştırıyorum ,sıkıntım yok. fakat aracımın ,teyp, araç bilgisayarı ,kilima kalorifer,iç aydınlatma lambaları,kapı içi lambaları,çalışmıyor. ve secruty kırmızı ışık yanıyor.45 50 dakika sürüş yaptıktan sonra bu...

13. miralay

94 zj elektrik kesintisi

Ynt: 94 zj elektrik kesintisi arkadaşlar bir şey daha aracımın alarmındaki bir problemden dolayı araç kapılarını manuel olarak açıp kapatıyordum acaba sistem kendini alarm kullanmadıgımdan kitliyor oalbilir mi bu secruty ışıgını hala çözemedim sistemler çalıştıgı zaman bu secrurty ışıgı sönüyor...
  14. miralay

94 zj elektrik kesintisi

Ynt: 94 zj elektrik kesintisi rumelian ilgin için teşekkür ederim bunuda göz önünde bulunduracagım
  15. miralay

94 zj elektrik kesintisi

Ynt: 94 zj elektrik kesintisi ssbman görüşlerin için teşekkür ederim .aracımın akü promlemi yok bugün yine denedim yine aynı şeyler araç çok rahat tek marşta alıyor farları yanıyor fakat araç iç aydınlatması kliması araç bilgi say teyp kapı lambaları hiçbirşey çalışmıyor hava soguk oldugu için...

16. miralay

94 zj elektrik kesintisi

arkadaşlar herkese selam 2aylık 94 model zj binicisiyim aracımı hafta sonları kullanıyorum sormak istedigim şu aracıma binip marşa basıyorum fakat aracım da ne teyp ne klima ne yol bilgi say hiç birşey çalışmıyor neden sonra 1 veya 1.5 saat sürüş yaptıktan sonra kendiliginden bütün sistemler...
  17. miralay

Selam, Ben de Aranıza Yeni Katıldım

Ynt: Selam, Ben de Aranıza Yeni Katıldım aracın gazı tek nokta eski sistemmi
  18. miralay

Koltuk Isıtması

Ynt: Koltuk Isıtması karauzum sanada katılıyorum teşekkürler

19. miralay

Koltuk Isıtması

Ynt: Koltuk Isıtması ssbman görüntü foto için teşekkür ederim bu silecek kontrol dügmesinin altında senin resimdeki iki dügme ben de tek olarak bulunmakta bunu anlamadım ama araştırıyorum resistans iaşareti var acaba arka cam restansımı yoksa koltuk ısıtmamı bilemiyorum eger koltuk ısıtma ise...
  20. miralay

Koltuk Isıtması

Ynt: Koltuk Isıtması ssbman selam haklısın kodu yanlış yazmışım aracım resimde görünen 94 zj aracımı alalı 45 gün kadar oldu aldıgım kişi aracın koltuk ıstması oldugunu söyledigi için merak ettim fakat bulamadıgım için foruma yazdım bu bahsttigin off low dedigin direksyonun sag yanındaki uç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR