Koltuk Isıtması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan miralay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,543

Etiketler
Ynt: Koltuk Isıtması

Hangi aracı soruyorsunuz anlamadım .

Resiminizdeki araçsa Kodu Zj dir . XJ sadece Cherokeedir , Grand değildir .

94 ZJ de koltuk ısıtması yoktur genelde . Varsa Over dirive ve arka silecek kontrollerinin olduğu kısımda düğmeleri olmalı . Düğmeler üç konumludur off,lo,high. Araçta koltuk ısıtma var mı emin misiniz ?

Bununla birlikte aracınızı doğru kullanmak ve bakmak için forumu tamamen okumanız çok faydalı olacaktır . Çünkü birçok sorunun cevabı daha önce etraflıca tartışılmıştır . Forumda Araçların kullanım klavuzlarda mevcut .

ssbman selam haklısın kodu yanlış yazmışım aracım resimde görünen 94 zj aracımı alalı 45 gün kadar oldu aldıgım kişi aracın koltuk ıstması oldugunu söyledigi için merak ettim fakat bulamadıgım için foruma yazdım bu bahsttigin off low dedigin direksyonun sag yanındaki uç aşamalı yan aparatmı birde bu modellerde gerçekten koltukısıtma nasıl olmaz
teşekkür ederim

Resimdeki yata düğmeden bahsediyorsunuz sanırım . O düğme arka sileceği ve su püskürtecini kontrol eder. İşte o düğmenin altından ve o düğmeye benzer ama yan değil dik konumlandırılmış iki düğme olmalıdır ısıtmalı koltuk için .

Isıtmalı koltuk 96 model ve üzerinde standarttır . Aracınızda olmaması doğaldır aslında . Burada yoksa yok demektir . Önceki sahibi sonradan bir sistem falan taktırmışsa bilemem ama hiç zannetmem . Zira pek yapılabilir birşey değil . En azından maliyet ve uğraş açısından .

gc_dash.jpg

Sahibinden.com'da ilan verilirken Koltuklar "Isıtmalı Elektrikli Koltuklar" diye seçiliyor. Belki ordan yanlış anlaşılma vardır.

ssbman görüntü foto için teşekkür ederim bu silecek kontrol dügmesinin altında senin resimdeki iki dügme ben de tek olarak bulunmakta bunu anlamadım ama araştırıyorum resistans iaşareti var acaba arka cam restansımı yoksa koltuk ısıtmamı bilemiyorum eger koltuk ısıtma ise çalışmıyor olabilr birde bu ısıtma kilima sıcakta iken falan mı çalışıyor teşekkür ederim

Sanırım bir yanlış anlaşılma var .

Resimde görülen yatay silecek düğmesinin altındaki iki düğme sizin araçta birtane mi var ? Onların üstteki arka cam rezistansıdır . Alttaki Over Drive düğmesidir(otomatik Şanz. ile ilgili forumda genişce konuşulmuştu).

Isıtma düğmeleri aynı silecek düğmesi gibi ray üzerinde kayan ve üç konumu olan , rayı dik yerleştirilmiş düğmelerdir . Yani sizde resimdeki gibi ise ısıtma yoktur .

Alttaki rsimde konsol biraz değişik ama bahsettiğim dikey ralı koltuk ısıtma düğmeleri aynı bu şekildeki gibi olmalı .

DSC00784.JPG

Ben bişi alamadım.... İki düğme yok ama, buğu çözme düğmesi var... Yani OD Off düğmesimi yok.... ??? Düz vitesmi bu makine... ???

O resistans düğmesi sol aynanında buğusunu çözer, kendiniz kapatmayın, otomatik kapanır 5 dakika sonra, ikinci kez açarsanız 9 dakika sonra kapanır...

Orvislerde v.s. bile 96 öncesinde koltuk ısıtma yok....

Kusura bakmayın ama, aracı para verip alıyorsunuz, para verdiğiniz şeyi incelemiyorsunuz....
Aracı aldığınız adama bence bi sorun, cevabını merak ediyorum....

Barış, resistans döşeyip sonradan koltuk ısıtması yapıyorlarmış.... Valla, yeni duydum.... heheheheheh ;D ;D ;D

Alfonse nette kitlerini de satıyorlar bende nu konuyla ilgili karıştırırken duydum .

http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html

http://www.checkcorp.com/

Kitler makul aslında Türkiyeye birşekilde getiririz , postayla bile gelir ve ön koltuklar için gelişi 200 doları geçmez diye düşünüyorum . Daha makul satan siteler bulursak daha da ucuza gelir Birde burda sıkı bir döşemesi bulmak lazım . Koltukları açıp sonra kapatacak . Hatta belki önce döşemeciyle konuşmak lazım olur mu diye . Muhtemelen bizim renkte ve tipte deride zor buluruz ...

ssbman' Alıntı:
Alfonse nette kitlerini de satıyorlar bende nu konuyla ilgili karıştırırken duydum .

http://www.heatedseatkits.com/heatedseatkits/index.html

http://www.checkcorp.com/

Kitler makul aslında Türkiyeye birşekilde getiririz , postayla bile gelir ve ön koltuklar için gelişi 200 doları geçmez diye düşünüyorum . Daha makul satan siteler bulursak daha da ucuza gelir Birde burda sıkı bir döşemesi bulmak lazım . Koltukları açıp sonra kapatacak . Hatta belki önce döşemeciyle konuşmak lazım olur mu diye . Muhtemelen bizim renkte ve tipte deride zor buluruz ...

Yav boşver koltuk ısıtmayı Barış... çok mu lazım...? İçi sıcacık oluyor işte...

Hem sanada banada iyi gelmez o kadar sıcak.... ;) ;D

Abi haklısın işte ama adamın dikkatini çekiyor . Zaten sıcağı sevmem yazkış cam açık geziyorum . Birde alttan ısınırsak vay halimize ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.