Arama sonuçlarınız

1. A

1998 Vitara 1.6 JLX 3 Kapı Otomatik Vites

Ynt: 1998 Vitara 1.6 JLX 3 Kapı Otomatik Vites Merhaba.aracım 92 model 5 kapı JLX aracımı yukseltmeden once standart yol lastikleri ile gayet suratli we guwen konsunda hic sıkıntıya dusurmeycek bir kullanıma sahibtim.aracımla her gun 100 km ciwarı yol katetmekteyim.Su an aracımda 3"yukseltme...

2. A

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Yardımın icin sagol.. işlemi yapınca bilgi weririm
  3. A

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? Slm arkadasım.bende senin gibi aracıma 3"lift kit we 2"body lift kıt uygulaması yaptım,ama benim vites kollarımda sorun war.okudugum tum uygulamalarda 2" yukseltmede boyle bir sorunla karsılasanı gormedim.vıtes 2,4,R...

4. A

Hella Sis Farları

Ynt: Hella Sis Farları Merhaba 4 adet hella 1000 ve 1 adet 450 ye ihdiyacım olacak size ozelen ulasabilirmiyim
  5. A

Unimog 406

Ynt: Unimog 406 Aracınız cok diri gozukuyor.hayırlı olsun. devamını merakla beklıyorum kolay gelsin

6. A

92 model 5k 1.6 jlx komple degisim

Degerli arkadaslar.. 92 model 5 kapılı aracıma komple motor debriaj we mehhmet becce den aldıgım 3" yukseltme kitini bi aksilik olmazsa bu hafta sonuna bitirmek uzere uygulamaya basladık....bu arada 4cm kupa yukseltme işlemi de war......tum işlemlerden sonra aracıma lastik takacam.vitaramla her...

7. A

askerden unımog

Ynt: askerden unımog tskr ederm.... :)
  8. A

askerden unımog

Ynt: askerden unımog aracı askeri ihaleden alan birinden alıyorum.... ihale bedeli 2500 tl ben 4000 tl gibi bi rakama alacam kısmetse.... arac u402 yılı tam emın degılım ama 76 olabilir.
  9. A

askerden unımog

Merhaba arkadaslar... uzun zamandır bekledıgım fırsatı yakaladım... askeri arac olarak kullanınan mog lar satıldı we bir tanesını alma durumundayım...yanlızca benı dusunduren bu aracların yadek parcasını nasıl temın edecegimdir... belirtmeyi unuttum kıbrıs da yasamaktayım we bu araclar burda yok...

10. A

Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için

Ynt: Krom Sis Çıtası ve Sis Lambası Cj için slm... baya zaman gecti ama sisler hala duruyormu?

11. A

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz HAYIRLI OLSUN.... KAZASIZ BELASIZ BOL KEYİFLİ GUNLERDE KULLANMAN DİLEGİYLE
  12. A

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Ahmmet bey tutucuları hazır olarakmı aldınız kendiniz mi ımal ettirdiniz.... benim de ihdiyacım olacak bu konuda yardımcı olursanız sewinirm...şimdiden tesekkurler..

13. A

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz arkadasım!! bence samurai arazi kabiliyeti yuksek we aynı zamande sık bir dıs modifiye ile lada ile kıyaslanmaması gereken duzeyde bir araç...bence hıc dusunme.. ;)
  14. A

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Cok guzl bir calısma olmuş.... Elinize saglık ... Bol camurlu gunlerde....
  15. A

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) « Yanıtla #633 : Bugün 14:54:07 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 -...

16. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sagol kardes.. alıskanlıktan ote bagımlılık yaptı bende
  17. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ;) ... Ben KIBRIS dan HUSEYIN ADAHAN... vitaram icin bilgi toblarken bu denli detaylı bi site bulacagmı tahmin etmiyordum...Emegi gecen herkese tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri