yuzen_adam
Kamp III
Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz
Şöyle bir düzeltme yapalım makaslı samuraide amortisör vardır. Amortisör olmayınca yolda gitmek oldukça sorunlu olur heralde Tabi karar yine sizin Nivada oldukça güzel bir araç. Neler yaptığını Dursun ustanın hazırladığı araçta gördük. Hayırlısı olsun diyelim...
ozkalpbugra' Alıntı:samurai sahibiyle konustum araç resimlerde de diri duruyor. hard top sanırım tente yerine yapılan fiber kaplama. herneyse samurai 4 makas lıymış yani amortisorsuz 96 modellerinde amortisor yay varmış. makas olunca işin içinde beni korkuttu çünkü çukura vs girince araç niva gibi esnemeyecek ve tek teker havada kalıcak diff kilidide olmadığından ötürü güç havadaki tekere aktarılıcak kısacası ordan çıkmak zorlaşıcak benim kafamda boyle bi düşünce oluştu. Beni korkutan darlığı küçüklüğü hafifliği değil. sadece ve sadece makas olayı bütçemde kısıtlı yapılı bir araç alıp fazla uğraşmak istemiyorum. Nivada 10 CM yükseltme kiti takılıymış ve üzerindede ok144 lastikleri var. Nivaya doğru bu yuzden kaydım hayırlısı olur inşallah ilk aracım olucak beni aldığıma pişman etmez umarım.. Nivanın ilanı sayfa başında 2. mesajımda yazılı
Şöyle bir düzeltme yapalım makaslı samuraide amortisör vardır. Amortisör olmayınca yolda gitmek oldukça sorunlu olur heralde Tabi karar yine sizin Nivada oldukça güzel bir araç. Neler yaptığını Dursun ustanın hazırladığı araçta gördük. Hayırlısı olsun diyelim...